Directoarea gradinitei de pe Tohani - Tineretului
Buna fetele,
Va scriu si eu sa ma descarc si sa va spun si voua cat de ... pot fi unii oameni:
Directoarea gradinitei de pe Tohani din Tineretului este o "scumpa", o stim cu totii, noi, parintii care avem copiii acolo.
Mi-a mancat sufletul 3 ani de zile si in ultima saptamana mi-l mai mananca inca, si inca cu sadism ! Sper sa vada si domnia sa mesajul poate invata ceva din ce scriu aici, daca nu ca pedagog, poate doar ca om:
Asadar, ma intalnesc in parc sapt trecuta cu o mamica cu un baietel la aceeasi gradi, care imi spune sa ma interesez de fisa psihologica a fetitei pentru a o depune la scoala. Ea deja a luat-o de la gradi, a depus-o, si-a luat o grija, e ok.
BUN: merg luni la gradi, educatoarea (o fata de nota 10 cu adevarat
)tocmai o intocmea, muncea la ea si imi spune ca o sa o dea directoarei sa o stampileze. O rog sa i-o dea sotului la pranz cand ia copilul. Directoarea nu e de gasit !!! (nu e mai deloc de gasit cand ai nevoie de ea, cand se incaseaza banii este insa !)
Educatoarea intocmeste fisa asa cum a promis si dupa 2 zile in care nu dau de directoare, in sfarsit aflu ca e si directoarea acolo si ma duc sa iau fisa: pardon, ma trateaza "doamna", nu este gata "nu scrie nicaieri ca trebuie sa o dau inainte de 15" !, in contextul in care ii spun ca sunt super amarata, ca am umblat de 2 saptamani prin Fundeni cu tata operat de cancer, ca trebuie sa-l aduc din nou de sapt. viitoare in Bucuresti pentru chimioterapei, ca nu mai am timp sa duc fisa la scoala daca nu mi-o da si ca oricum si scoala se termina pe 15 !
"nu ma intereseaza" imi replica din nou "MAREA DOAMNA" !!! nu sunt obligata sa ve-o dau!
Am plecat plangand din fata ei - asta cu copilul de fata care ramasese perplex !(din cauza tragediei prin care trec sunt cu nervii intinsi la maxim), si i-am spus ca e o mare dezamagire pentru mine, la care imi raspunde: "daca nu v-a placut trebuia sa va luati copilul de aici" (e a doyua oara cand imi spune asta) -i-am raspuns ca nu e gradinita ei, ca e de stat si ca e dreptul meu sa imi tin copilul in ce gradinita vreau cat timp ii platesc banii.
Am tinut neaparat sa va spun prin ce am trecut eu in 3 ani si ceva cu aceasta "MAAAAARE DOAMNA", pe care de cate ori a avut nevoie am ajutat-o cu drafturi de contracte, cu documente verificate, scutind-o de plata unui alt avocat care i-ar fi luat pe tot frecusul cel putin 500 EURO !
Doamna, daca cititi mesajul, va transmit tot binele din lume, dar nu uitati ca tot ce faceti - bine sau rau - se plateste pe lumea asta, nu uitati ca parintii va vorbesc prin parc (nici nu vreti sa stiti in ce fel....), nu uitati ca nu este gradinita DVS nu ati ridicat-o DVS, nu o sponsorizati DVS, si nici nu v-a fost lasata mostenire, ci NOI, parintii am suportat toate costurile si de hrana si de altele pe care ni le-at cerut in acesti ani.
Inchei prin a va mai uimi putin: acum vreo 3 ani scriam pe DC de o mare nedreptate facuta copilului meu la aceasta gradinita (si nu numai fetitei mele i s-au intamplat chestii neplacute pe acolo..). Psihologul DC, parca Carmen, imi spune ca nu copilul e de vina ci cadrele din gradinita si imi da argumente f logice. Peste cateva zile, ma cheama la ordine "MAREA DOAMNA" cu un extres din site-ul DC
si ma face albie de porci, cum de mi-am permis, etc...urat de tot !
ASA CA DOAMNA, poate cititi si acest mesaj (internetul va preocupa vad mai mult decat meseria DVS), sunteti O MARE DEZAMAGIRE pentru multi parinti care au avut legatura cu gradinita DUMNEAVOASTRA !
ASA NU !
O mama suparata :(
Raspunsuri
anesimone spune:
Toata lumea este incintata de aceasta gradinita de cartier,eu am copilul vis a vis la cresa Tohani si nici nu m-a lasat sa fac cerere de inscriere pentru aceasta gradinita.A patit-o si una dintre mamici,i-a promis un loc la gradinita si cind a fost cu cererea nu i-a primit-o.Asa, da, directoare !
Jeff spune:
A, nu vrei sa stii cat m-a tinut pe mine in sah cu intrarea in gradi: "nu facem grupa, nu am unde...bla...bla.." OOO, si ce grupa a facut, maaare, isi luau copii aerul unul altuia (asa cum spunea DOAMNA ca ar vrea sa evite), bashca, in fiecare an in grupa fetitei mele, au intrat rand pe rand multi alti copii, unii care nu au nici o legatura cu Tineretului, stau prin cu totul alte parti, + nepotica ei care a avut loc ! (n-am nimik cu copiul, ba din contra !)
danacaltan spune:
Auzi domne' sa o cheme la ordin ca si-a permis sa-si scrie omu' of-ul pe site!!Ce e DC-ul maica-si sau al lui tac-su?
Si gradinita este finantata din taxele si impozitele pe care le platim noi toti!!!!!Si salariul aleia tot de noi toti e platit!
Bai nene da' ce nesimtita !Cum de e posibil asha ceva? Si la plecare s-a gandit sa-i faca fite de ia o pauzare nefu---a, dupa ce a ajutat-o femeia atata!
P'asta n-a batut-o nimeni pan' acum?![]()
adriana spune:
Oribila persoana! sunt indignata si eu..
Nu se trezesc odata nene, specimenele astea crescute la tzatza comunismului?
Jeff spune:
Unul dintre motivele pentru care am postat ac subiect este si acela de a "deschide" capul altor parinti care se bat pentru gradinita de pe Tohani: este intruchiparea proverbului "pe afara vopsit gardul..." strict la grupa fetitei mele: cu exceptia unei educatoare bune la grupa fetitei mele - Iti mltumim Andreea si tot respectul nostru inca o data
- nu am beneficiat de nimik fenomenal pe acolo: engleza se facea in regim de plata integral si ora de 5 minute fara nici un fel de rezultat (multi parinti au dezinscris copii de la cursul de engleza), mancarea de jena lumii (copilul venea mort de foame zilnic acasa ca nu putea suporta mancarea de acolo), terenul de joaca cu nisip de afara este paradisul pisicilor din zona - nu putine la mijloc, plin 100% de fecale de pisica, atitudine de sictir la adresa parintilor de genul intarzii ai usa inchisa, iti lasi copilul in vacanta acolo dar fara jucarii ca sunt la spalat pentru toamna
(stati copii in bancute calmi si punem de-o barfa ca jucariile se spala din iunie pentru septembrie), si multele mult mai grave pe care in lipsa de dovezi evidente nu le discut, dar credeti-ma MULT MAI GRAVE !!!
Va dorim Doamna Directoare o iesire la pensie cat mai grabnica ca ati depasit de mult cel putin moral si psihic termenul de valabilitate, mai lasati si pe altii sa faca treaba, unii cu adevarate veleitati manageriale nu cu mana intinsa...
Helenutza23 spune:
Jeff, dar cum poti vorbii asa frumos????? eu cred ca inebuneam de nervi si o bateam 

Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

lavi02 spune:
Jeff poate iti amintesti ca ne-am conversat pe PM acum vreo 2 ani despre inscrierea la gradinita asta. Pana la urma si pe mine m-a dus cu vorba tanti asa ca am lasat-o balta, mi-am inscris copilul la alta gradi, si e OK, sunt multumita.
Multa sanatate tatalui tau!!! 
irinai spune:
Ma scuzati dar eu nu inteleg nici in ruptul capului de ce acceptati chestia asta.
Exista inspectoratul scolar, le dai frumusel un telefon si le explici care este problema si o sa o vezi pe doamna directoare cum o sa se roage ea de tine sa iti rezolve problema.
Idem cu Sanepid-ul si groapa de nisip...