Inseminare (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

monty, tin pumnii stransi pt maine dimineata! de ce ti-e rau? de la bb, nu?

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

montytaiana - BAFTA MULTA maine sa dea DD sa fie bine
eu zic sa nu iei nici o pastila , daca e bb sa nu ii faci rau.

Carmen 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Montytaiana: Pai la tine sunt semne clare de gravidutza!!! Bafta maine la examen!! Cred ca vei veni cu 2 reusite maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

montytaiana: sunt sigura ca este vorba de un , de la el sunt greturile. eu zic sa-ti faci o citronada cu miere, lamaile nu au ce rau sa-ti faca. si sa nu te stresezi maine la sofat. bebe e mai important. iti fac galerie inca de acum !!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Azi ziua 28 am facut si eu un test care a iesit clar negativ.........desi ma asteptam la asta am cazut de dimineata in butoi!!!! Nu mai pun utrogestan si astept rushii.....
Montytaiana: Bafta la examen!!! Sa vii si cu examenul luat si cu II!!!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna dimineata!
maria08, imi pare rau, fruntea sus si iesi din butoi te rog ca o noua luna incepe. stiu ca suna ca naiba cand treci prin ce treci dar trebuie! si eu o mai incerc doar o insem. si ma reorientez catre fiv, ai vazut ca acolo sansele sunt mult mai mari, te pup si nu mai fi trista!
totusi, poate cine stie? poate e prea devreme sa se pozitiveze testul!
monty, asteptam cu nerabdare rezultatul testului!
aurel_cris, nu ne-ai mai povestit nimic...
pupici tuturor fetelor!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Andriushca: Si eu cred ca in toamna voi face FIV! Nu stiu inca daca mai incerc sau nu o inseminare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

buna, fetelor.
maria08: nu te descuraja, pana nu vezi rosu inca mai sunt sperante. eu zic sa faci un test de sange, ai raspunsul in aceeasi zi si apoi, daca iese negativ, sa intrerupi utrogestanul. speranta moare ultima!
eu sunt z46, n-au venit inca uratii, desi ma incearca ceva simptome. poate vin astazi mai tarziu.

pupici pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Eva-maria: In seara asta nu mai pun utrogestan....si daca nu apar rushii in 3-4 zile poate fac un test de sange.....acum nu are rost sa ma intep, mai ales ca-mi gasesc greu venele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

maria08, te incurajez si aici: nu renunta, mai devreme sau mai tarziu, DD se va milostivi si de noi.
montytaiana, oau, astea sunt semne clare de sarcina. Imi place optimismul tau. Astept cu nerabdare sa ne dai de veste ca esti .
aurel_crissi carmen e, pup burticile!
Danotino, Michy, nu mai ziceti nimic? Michy, tin pumnii si pentru tine. Sa dea DD sa fii reusit!
andriushca, cum merge stimularea? O sa fie bine de data asta; vorba lui monty, trebuie sa fim mai increzatoare.

Mergi la inceput