Inseminare (13)
Raspunsuri - Pagina 15
kittyke spune:
Crisis81 nu inteleg de ce au facut Pregnylul dupa IA, nu s-a spart foliculul? Ma mir, pentru ca eu am facut ieri inseminarea la Giulesti si am facut Pregnylul cu 15 ore inainte de inseminare, dar nu mi-au zis sa mai fac inca o data.Nu mai inteleg nimic.....
cristianca spune:
Pentru Ali
Sunt aspiranta de vreo 4 ani la titlul de mam ica. As dori sa te intreb daca ai facut IAS la dr Chicea din Sibiu? Multumesc.
andriushca spune:
va pup fetelor!
crisis, eu cand am facut a 2-a IAS luna trecuta la Dacia, tot asa mi-a facut pregnylul-dupa inseminare.
in schimb alaltaieri la a 3-a IAS la Giulesti am facut pregnylul cu o seara inainte de inseminare. in ziua cu inseminarea deja simteam cum lucreaza, seara ma durea ovarul cu foliculul, deci cred ca s-a spart in ziua cu inseminarea, spre seara.
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
crisis81 spune:
Fetelor nici eu nu le inteleg logica
. Mai ales ca la mine se sparsese singur foliculul cand am ajuns pe masa de inseminare. Si totusi a doua zi au zis sa fac pregnyl. Revenind la ziua de azi, am fost deja sa repet bHCG. Desi speram sa nu dau peste aceeasi asistenta (ca zice ca sunt nebuna) am sperat degeaba. Dar ea a zis ca sigur sunt insarcinata daca a iesit bHCG mai mare decat 1
. Uf.....acuma iar asteptare pana la 3 cand iau rezultatul. Va pup si va doresc la toate un bebic frumos si sanatos.
Cristina
ioana_p76 spune:
Crisis e bine ca te-ai hotarat sa repeti testul de sange, sa nu mai stai in stress. E grea asteptarea..insa iti doresc ca la ora trei sa primesti vestea ca esti 
Ref. la pregnyl, stiam ca se da pentru a controla spargerea foliculilor, ca la cca 36 ore de la injectie ar avea loc ovulatia. Deci mi se pare cam ciudat sa se faca dupa IA, dar cred ca au dr. motivul lor
Ioana
poze szeged
eva-maria spune:
crisis 81: si eu cred ca esti
!!! iti tin pumnii stransi si iti fac galerie 

Sa te muti cat mai curand la gravidutze!!!
crisis81 spune:
Daca da Dumnezeu ma mut si la gravidutze. Dar in nici un caz nu ma despart de voi care sunteti atat de scumpe si dulci. Indiferent de rezultat o sa fiu alaturi de voi si o sa scriu in continuare la Inseminare pana cand toate fetele vor fi 
Va pup! 
Cristina
kittyke spune:
Fetelor, voi stiti cam cat timp traiesc "soldatii" dupa inseminare?Ieri dimineata daca am facut inseminarea (10 milioane dupa prelucrare) si n-am ovulat numai azi sau maine ovulez mai am sanse sa fie cateva mobili?
carmen e spune:
crisis81 - bafta multa sa dea DD sa fie bb.
Fetelor am vazut ca aveti nelamuriri referitor la pregnyl, eu una nu stiu exact cum se face, dar eu la-am facut cu 12- 14 ore inainte de prima inseminare, si cam cu 36 - 38 inaite de a 2 a (eu am facut inseminare dubla), dr asa mi-a zis ca se face si uite ca la mine a reusit , acum nu vreau sa le dezamagesc pe cele care au facut pregnyl-ul dupa, poate stiu dr ce stiu ca nu or face asa degeaba de dragul de a face.
Bafta la toate sa fiti cat mai curand gravidutze
Carmen
9 +
crisis81 spune:
quote:
Originally posted by kittyke
Fetelor, voi stiti cam cat timp traiesc "soldatii" dupa inseminare?Ieri dimineata daca am facut inseminarea (10 milioane dupa prelucrare) si n-am ovulat numai azi sau maine ovulez mai am sanse sa fie cateva mobili?
AM citit ca traiesc pot trai intre 3 si 7 zile. Mai asteapta pareri.
Cristina