Inseminare (13)
Raspunsuri - Pagina 14
maria08 spune:
Ioana: Ar trebui sa incep din seara asta tratamentul........dar nu stiu ce sa fac, parca nu as face menogon doar pentru o IAS....mi-e cam teama......pana cand plec de la munca trebuie sa ma hotarasc. Tu ce mai faci? Ce planuri aveti?
O zi buna tuturor!
ioana_p76 spune:
Maria nu are de ce sa-ti fie teama de menogon, nu da reactii adverse, mai degraba clomifenul(bufeuri, stari ciudate-deci sa te astepti)Si sunt doar 2 fiole de menogon, daca toti faci IA e bine sa le faci si pe ele, ajuta la cresterea foliculilor.
(fetele la FIV fac 3 fiole men/zi + gonal f) la tine e o stimulare mult mai usoara.
Aceeasi problema a avut-o si Andriusca, dar macar la ea era 4 fiole, dar poate iti spune ea mai multe.
Parerea mea e ca trebuie sa urmezi exact schema pe care ti-a prescris-o dr, sa-ti imbunatateesti sansele!
Eu astept sa treaca vara si voi face un nou FIV, tot in Ungaria si pana atunci mai refac cateva analize. Cam astea sunt planurile mele..
Ioana
poze szeged
cristiama spune:
Nu mi-a mai venit sa scriu, ca dupa ce am reusit sa pozitivez un test, nu stiu cum, ca nu facusem pregnil, mi-a venit ciclul.
Si luna asta cu toate doctoritele plecate o sa o sar, luna viitoare probabil ca vor fi in concediu!!!!
M-a apucat disperarea.
Sper sa-mi treaca si sa va scriu intr-o nota mai optimista!
eva-maria spune:
cristiama:cand ti-a iesit testul pozitiv ai luat utrogestan pt. sustinere? s-ar putea ca
sa nu fi avut destule forte sa supravietuiasca fara ajutor. data viitoare sa iei utrogestan dupa ovulatie. sa vezi ca o sa reusesti mai mult ca sigur!!!

maria 08:sa faci tot ce spune doctorita. stie ea ce spune. fii curajoasa si o sa vezi ca merita!!!
eu am inceput sa iau de ieri estradiol, 2mg si ma simt bine, vad ca nu sunt reactii adverse. de duminica incep sa fac teste de ovulatie, sper sa vad II liniute rosu aprins.

pt. toate fetele curajoase!!!
kittyke spune:
Ioana76, daca inteleg bine ai facut deja un Fiv nereusit in Ungaria si te pregatesti pentru a doua ( sigur cu succes).Imi poti spune niste detalii cam cat timp trebuie sa stai acolo, cam cum se procedeaza?Te intreb pentru ca si eu dupa ce termin inseminarile( azi am facut al doilea) as vrea sa fac Fiv acolo si habar n-am cum se procedeaza , cat timp trebuie sa lipsesti de la servici, cat costa etc. Mentionez ca eu sunt de nationalitate maghiara asa ca cu limba n-as avea probleme.Astept un raspuns si merci anticipat
ioana_p76 spune:
KITTYKE - Ti-as fi scris PM, sa nu fim off-topic aici, dar nu-l ai activat.Oricum,sa intri si pe topicul FIV in ungaria si tot ce ai de intrebat iti raspund fetele cu placere.
Eu iti doresc sa nu mai fie nevoie sa ajungi la FIV.dar ca sa iti raspund la cateva intrebari: e nevoie sa stai acolo min 2 sapt, de la prima echo din timpul stimularii (z4,5 de la cm) pana la vreo 3 zile dupa ET (in fct de cum reactionezi la stimulare -z12-15)
eu am stat pana la test.Un fIV simplu fara ICSI costa cam 1300 E, iar ICSI inca 450-470E, tratamentul cam 800E.
Te astept la "FIV in Ungaria" daca mai ai si alte intrebari, insa inca o data iti spun, sper sa nu mai ai nevoie.
Ioana
poze szeged
crisis81 spune:
Fetelor eu am facut pregnyl de 5000 parca martea trecuta, la o zi dupa IAS da sper sa nu fie de la asta ca mor. :((
Cristina
ioana_p76 spune:
CRISSIS, ai facut pregnyl dupa IA, nu inainte cu o zi? Unde ai facut inseminarea, in Constanta? Pregnyl-ul de 5000 se elimina mai repede nu stiu exact la cate zile,stiu insa ca cel de 10000 se elimina dupa 12-14 zile.
Ioana
poze szeged
crisis81 spune:
Dupa o zi de la IAS am facut pregnyl. Inseminarea am facut-o la Dacia Med CEnter cu doc Bucur
Cristina
kittyke spune:
Ioanap76 merci pentru raspuns, acum am intrat pe forum si nu stiu cum sa activez pm-ul.O sa intru si la forumul Fiv Ungaria, sper si eu din tot sufletul sa nu ajung pana la Fiv dar cum sansele cu IA sunt foarte mici trebuie sa ma gandesc si la solutia asta.