Gradinite AMARETTO,MICA PRINTESA,CAMY,VISE

Gradinite AMARETTO,MICA PRINTESA,CAMY,VISE | Autor: buciurlerica

Link direct la acest mesaj

Sunt mama unei fetite de 4 ani si jumatate in cautarea unei gradinite. Fetita fiind f.f.f. timida, principalul lucru pe care il doresc este sa nimerim o educatoare sufletista care sa o ajute sa se integreze printre ceilalti copii. Ne-am gandit la cateva gradinite aflate in drumul spre servici cat de cat, sau nu f.departe de casa.
Ne-am gandit la AMARETTO, MICA PRINTESA, CAMY, sau gradinita VISE-aceasta este deschisa de curand. Am vrea sa incercam chiar in perioada verii, si de aceea rog din suflet parintii care pot, sa-mi impartaseasca parerea lor despre aceste gradinite sau daca cunosc vreo gradinita in sectorul 3, de stat sau particulara de care sa fie cu adevarat multumiti d.p.d.v. al educatoarelor. Deasemeni as dori sa stiu , la gradinitele particulare, zilele de absenta ale copilului se platesc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Iti recomand gradinita Mica Printesa la care este fiul meu, si de care sunt multumita in proportie de 97% (restul de 3% ii lasam pentru divergente inevitabile dar care sunt reparate, asta e important, sa ajungem la consens). Baietelul meu e la grupa mijlocie la clasa domnisoarei Adriana. Tanara dar cu multa dedicatie pentru meserie si care a facut dintr-un plangacios un copil model si care e topit dupa ea. Mai mult de atat exista comunicare si intre educatori si parinti dar si intre directoare si parinti, care de altfel se implica activ in bunul mers al lucrurilor.
E putin cam scumpa, parerea mea, dar nu as muta copilul de unde se simte foarte bine intr-un alt loc pentru 2 milioane mai putin

Mamica de Alex (4 ani) si graviduta de 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
La Mica Printesa ma gandeam si eu initial (o am in vedere de vreun an jumatate ).Am sunat acum vreo luna si mi-au spus ca nu mai au locuri libere pt. la toamna (la grupa mica).Am sunat si zilele acestea si mi-au spus sa revin la sfarsitul lunii, sa analizeze siuatia-poate mai infiinteaza grupe.
Gradinita Vise mi-a placut cum arata, patroana are si ea un baietel (ni l-a prezentat la targul de gradinite), a spus ca a creat conditiile pe care si le-a dorit pt. copilul ei. Programul lung (pana la 17:30, cu putin flexibilitate in sensul ca daca ajungi putin mai tarziu nu este o tragedie) costa 9 mil; au si cursuri de germana,ceea ce ma incanta si consider ca este un atu. Locatia arata foarte bine!

Cel mai mult mi-a placut Kinder Club, dar si aici mi s-a spus ca nu mai au locuri- programul lung (8-19) costa 9 mil.

Am sunat la mai multe gradi din zona, la toate mi s-a spus ca ma roaga sa le vizitez de saptamana viitoare pt. ca pana saptamana trecuta au fost ocupati cu incheierea anului scolar si cu serbarile.

http://www.gradinitavise.ro/off.php
http://www.kinderclub.ro/

Poate revin cu impresii dupa ce le voi vizita.

Bafta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

mai poti incerca la gradi ARLECHINO de la Piata Muncii. Capsunika mea e acolo de 1 an si vom continua tot cu ei si anul care vine.

Freia si " target="_blank">Alexa

Terapia pentru Ema pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buciurlerica spune:

Voinea,multumesc pentru informatii.Te rog totusi sa-mi mai spui cati copii sunt inscrisi in grupa domnisoarei Adriana, daca este singura educatoare a grupei, si daca se platesc doar zilele de prezenta sau si cele de absenta. Eu nu am vizitat inca gradinita, mi-a spus d-na directoare sa revin cu tel. dupa serbarea de sfirsit de an.Eu as vrea sa inceapa fetita in perioada de vara, pana in septembrie sa vad cum se acomodeaza. Baietelul tau de cand merge acolo?

Mergi la inceput

Freia te rog da-mi mai multe detalii despre gradi ARLECHINO. La ce grupa este fetita, inteleg ca esti multumita.Cat de mari sunt grupele, cum sunt educatoarele,au timp pentru fiecare copil al grupei, mancarea este pregatita in gradi, se platesc zilele de absenta? Buciurlerica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyss1980 spune:

iti recomand mica printesa - patroana participa activ la toate activitatile copiilor , iar educatoarele sunt bune. in niciun caz nu-ti recomand camy - acolo educatoarele se schimba la fiecare 2 luni.

Mergi la inceput

Alyss1980 te rog vezi subiectul Ingerasul meu/Camy si raspunde-mi. Te-ai mutat la Mica Printesa? Poti sa-mi dai detalii si sa-mi impartasesti impresiile tale? Eventual un PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapnsc spune:

In cautarea febrila a unei gradinite pt. puiul meu, am vizitat in ultimele saptamani multe din gradinitele particulare cu sau fara experienta din sectoarele 2 si 3. Recunosc ca am fost destul de dezamagita!!! Am gasit case cu incaperi anoste sau ticsite de copii, personal la fel de lipsit de entuziasm ca si la stat... firme de catering si grupe de copii care nu respecta decat criteriul varstei cronologice a copilului!
Sigur ca n-as putea generaliza. Au fost si cateva locuri unde m-am simtit parca mai linistita la gandul ca puiul meu isi va petrece din toamna cea mai mare parte a timpului! N-as vrea sa par subiectiva, asa ca va enumar cateva, lasandu-va si pe voi sa le vedeti si sa va exprimati parerea: Gradinita Kids First, Gradinita VISE (asta chiar mi-a placut!!!), Gradinita Georgescu ABC (CAM AGLOMERATA si usor prafuita, dar cu experienta)!

Mergi la inceput