rovineta
..sau taxa de drum se poate plati si pe mai putin de un an? Parca am auzit pe la stiri ca s-a propus sa se poata plati si pe o perioada mai scurta, dar nu stiu daca s-a si aprobat.
Raspunsuri
MihaelaV spune:
Exista si pe perioade mai scurte, dar se vand doar la ADP. La benzinarii au doar pe un an, cel putin asa era acum o luna. Eu am cautat o gramada si am gasit doar la un Rompetrol la Baneasa.
Edit: Am gasit si articolul din ziar unde am citit despre rovigneta:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=179415
liliac1 spune:
De la 1 iunie se distribuie rovinete si pe perioade mai scurte de 1 an si in toate oficiile postale. Tarifele sunt alea din articolul prezentat in EVZ. Mi-am cumparat eu, asa ca...
N-am auzit sa existe doar pentru o singura zi. Cea mai scurta perioada este de 7 zile, deocamdata.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Rufus spune:
Daaaa, buna idee. Mai ales ca dupa 3-4 luni scrisul de pe bonurile alea (chitante) cu care cumperi rov. de la benzinarie, dispare. Mai ramane stampila. Si cine poate sa-i explice lui Garcea ca tu esti inca in termen?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Daaaa, buna idee. Mai ales ca dupa 3-4 luni scrisul de pe bonurile alea (chitante) cu care cumperi rov. de la benzinarie, dispare. Mai ramane stampila. Si cine poate sa-i explice lui Garcea ca tu esti inca in termen?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
..pai tocmai d-aia ii mai bine s-o iei pe o luna, nu-i asa?
Hildegard spune:
Si eu zic ca e bune taxa pe o perioada mai mica pentru ca nu toata lumea iese din oras.....si atunci cand pleci sa poti sa-ti faci e ok.
de-ale gurii