Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana cle cu apa erau la Sovata - e lacul Ursu unde se face baie si are apa termala si salina. Mie mi-a placut tare mult, Iliutza orim era incantat iar Casandra a fost in al 9-la cer. Am fost singuri acum - ai mei au fost la Iasi la frate-meu pt ca si-a prezntat lucrarea de licentza.

Lora lasa, mey ca vara-i lunga si din cate aud calduroasa, deci sunt sigura ca vetzi ajunge iarasi prin zona Praid. Am vazut filmuletzele si pozele - e dulce Iustina cand danseaza si-mi place si rochitica lila

Adriana am facut 3 ore pana la urma. Ai de traversat Cheile Bicazului si muntzii Praid. Salina e in Praid si nu ai cum sa ratezi daca vrei sa ajungi la ea pt ca sunt puse indicatoare. Oricum se merge cu masina personala pana in partea de statiune si de acolo te duce un autoduz pana la intrarea in salina. E frumos acolo si sa nu mai zic ca faci oricum cura cat stai acolo. Apropos - NU au voie cei care au probleme cu tensiunea prea mare si probleme cardiace.

Ianusca pt Ian. De acum va tot repeta si incerca sa spuna cuvinte noi de la Casandra.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata!
Cam slabuta activitatea pe aici in ultima vreme .
In primul si in primul rand vreau sa va intreb ceva: SC. NR. 3 SE DESFIINTEAZA? Stiti ceva? Eu asa am auzit... .

In sfarsit ma simt ceva mai bine. Mai am stari de greata dar nu asa cum erau, adica toata ziua. Sunt mai rare. In schimb patesc la fel ca si la prima sarcina . seara pic de somn iar noaptea pe la 3 nu mai pot dormi. Si adorm din nou pe la 5 si la 6 si un pic suna ceasul. Vreau acasa, in concediu .

Criss si Andrada (12.09.2002)

http://bd.lilypie.com/gfBjp3.png
http://b5.lilypie.com/S49Np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ianusca, felicitari pentru Ian! Bravo lui!
Criss, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Multa sanatate si sarcina usoara! Eu zic ca e imposibil sa se desfiinteze sc. nr. 3.
Adriana, nasul nostru a patit la masina noua chestia asta cu pedala de acceleratie.
Iully, ce mai faci? Ai venit in Piatra?
Pisicuta, nu ne mai povestesti nimic despre Matei? Cum e cu noul loc de munca?
Ionella, Alex cum se simte in Bucuresti? Mai da si tu un semn!
Ellinia, sunteti la mare probabil...mai bine te sun! Cred ca Stefan se distreaza f. bine!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dim

Criss ma bucur ca te simti mai bine,ai sa vezi ca o sa fie si mai si!Si eu zic ca e imposibil sa se desfiinteze scoala aia,stiu ca era cotata candva ca fiind f buna!

Laura poate o treci si pe Carmenstefi in listuta cand ai timp!

Ianusca bravo lui Ian,ai sa vezi ca se vor aranja lucrurile,incet,incet!Ce mai face mama ta,a iesit din spital?

Lora da' ce dansatoare e Iustina,a mea nu face asa,nu prea e cu dansul,in schimb Paul dansa de rupea!

Ana din ce zici tu acolo pare ca a fost super misto,imi pare rau ca n-am iesit si noi!

Dana

Mergi la inceput

Dana, lasa ca poate mergem cu totii alta data, nu? Ca si noua ne para rau...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora al meu e cam speriat de bombe,nu se prea baga peste prietenii mei,pe Ana si pe sotul ei insa ii cunostea si imi era mai usor de convins ca sa mergem,intelegi?El de altfel e f sociabil,dar...

Ai mei inca dorm,imi pare bine ca seara au ajuns sa se culce aproape de 23

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

cum adica sa se desfiinteze scoala nr . 3nu se poate asa ceva. acum cand s-a renovat si arata asa bine?acolo am invatat si eu si sora-mea.
fetelor peste o saptamana incepe bacul si surioara mea incepe sa aiba emotii.

http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Mei Dana, stii cum facem? Ii spui ca mergeti doar voi si...surprizaaa....ne intalnim acolo din intamplare!!!
Sau poate ne invita Ana si pe noi la botez...sau voi...ce ziceti? Si atunci or sa se cunoasca, nu?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Sau poate ne invita Ana si pe noi la botez...sau voi...ce ziceti? Si atunci or sa se cunoasca, nu?

Ce subtil!!!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Hai, mei, c-am glumit!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput