Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)
Raspunsuri - Pagina 21

lunna27 spune:
Ana si noi tratam de obicei racelile usoare tot cu Ospamox,acuma nu l-am mai folosit de mult,sper sa ramana tot asa!
Ianusca interesanta chestia aia pe care ai scris-o
Lora pana la urma ati fost la tara ieri ?
Ne-am luat ieri un bonsai de la Targul de vara,de fapt al meu sot l-a vrut,nu erau cine stie ce de frumosi si doar doua soiuri am gasit,asa ca el si-a ales unul din ele.Am zis ca am sa i-l dau sa doarma cu el in pat,ca tare a mai fost incantat de el!
Dana

LoraG76 spune:
Dana, da, am fost ieri la tara.
Ia si tu ceva pentru raceala, nu sta asa. Ai grija de tine! Multa sanatate!
Lora, mami de IUSTINA

Adriana_78 spune:
Poze de la ziua Larei
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/album/576460762404689620
Lora, ne-am simtit bine ieri; Moritz e mai greu de multumit, ca daca nu stie limba ... si el s-a simtit insa bine, a vorbit non-stop si a baut bere cu Michael, n-a avut timp sa se mai plictiseasca ; plus ca la aer curat e frumos, pt. toti a fost bine ca am iesit;
Lara, desi era rupta de somn, a refuzat sa adoarma in masina, si ea aa dormit pe la 10 fara ceva.
Dana, sanatate multa! Incearca sa te odihnesti un pic; poate reusesti s-o duci pe Ana la tara sau sa ii ia mama ta liber, sa i si tu un pic de liniste macar o zi.
Ianusca, draguta chestia scrisa de tine . si cat de adevarata!
Noi iesim in parc la Aurora, asta daca reusesc s-o imbrac pe Lara, ca se blimba cu bicla in fundul gol prin casa

LoraG76 spune:
Poze multeeee!!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2658559220099413604MeivjW
Adriana, ma bucur ca v-ati simtit bine! Eugen a zis ca invata germana ca sa poata conversa cu Moritz.
Mai Dana, chiar, mai ia-ti si tu o zi libera!
Ellinia, n-ati venit de la mare?
Lora, mami de IUSTINA

ana1980 spune:
Lora am vzut ca sunt multe poze Dar se vede ca v-ati distrat tare frumos week asta. Sa nu mai zic de Lara si Iustina...cu coronitze pe cap - frumos.
Ana si
Casandra

lunna27 spune:
Hai ca indraznesc sa ve intreb,nu aveti pe acasa vreo carte de pe care se poate invata scrisul in Word??As vrea sa imi inbunatatesc cunostintele,sunt multe chestii pe care nu le stiu inca si de aceea vreau o carte.Pliiiiz,care ma ajuta ??
Dana

LoraG76 spune:
Ahaaaa...ati aparut!
Pe unde mi-ati umblat toata ziua? Ca m-ati facut sa vorbesc singura pe-aici...
Dana, io n-am carte cu word-ul...sorry!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Laura, ce-au facut strumfii la petrecerea baietilor? Cum v-ati distrat? Nu aveti poze?
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Chiar Laura,cum a fost la cealalta petrecere,se cam facuse rece afara !
Ca mi-am adus aminte,nu am cu cine lasa si fata,chiar nu am cum sa stau o zi linistita,Paul sta la tara cu bunica sotului meu care are 80 de ani,deci nu ar face fata la 2 copii.Mama lucr la patron deci nu are cum sa-si ia liber,deci in final tot eu stau cu ea.Chiar nu tin minte sa fi avut o zi sa stau fara copii,singura,asta dinainte de a apare Ana,deci va dati seama cat timp a trecut!
Dana