Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)
Raspunsuri - Pagina 15

LoraG76 spune:
Eugen a zis ca Iustina s-a distrat bine in strand, dar nu a putut sta locului defel cu ea...a alergat intruna... Pacat insa ca nu a fost vreme de plaja, ca el asta voia!
Lora, mami de IUSTINA

andreutza23 spune:
dana este intr-adevar un post de operator calculator, am intrebat si eu ieri la secretariat pt o prietena. am inteles ca trebuie sa depui un cv si urmeaza sa te suna ei.asa ca pune-te pe treaba si scrie un cv frumos!
te asteptam la noi!
http://tt.lilypie.com/8LHHp3.png - ianuarie 2006

lunna27 spune:
Da,m-ar interesa tare mult,numai ca faza e ca noi la sf lui iulie merem la mare,daca s-ar putea de la inceputul lui august ar fi beton.Oi vedea eu ce voi face cu copii,dar acasa nu mai stau.Eu aveam in gand sa-mi caut dupa ce veneam de la mare dar daca am o sansa acum ,de ce sa nu incerc?
Ana nu cred ca am cum sa ajung,m-am gandit si eu,am si ceva pe foc,am sa-i scot pe aici prin imprejurimi mai trz.
Lora pai cum vrei sa stea locului,ca e colpil!!
La mine face vecinul de desupt curat in baie,si ndimineata la nici ora 8 se aude cum taie faianta,cum bate si nu prea pot sa mai doarma copii mei
Dana

ana1980 spune:
Am fost in parc. Casandra a facut pisi pe ea fara sa-mi zica, desi am intrebat-o. Ei, dar data viitoare am sa o pun direct sa faca nu mai astept eu sa-mi spuna ea ca vrea.
Ana si
Casandra

LoraG76 spune:
Ana, nu te stresa, o sa mai faca pe ea pana intr-o zi cand o sa spuna si gata, de atunci o sa faca doar la wc sau oala sau boschetul de riguare! Si Iustina facea asa pana intr-o zi - din mom. in care mi-a zis prima data ca face pipi nu a mai facut pe ea. Bine, la cate un accident inca ma mai astept si eu, nu cred ca nu o sa se mai intample deloc chiar.
Mai fetelor, noi dupa mare plecam cateva zile in Italia, la maica-mea. Abia astept, parca nu mai am rabdare!
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Ana odata si odata tot o sa spuna cand face pisi,nu te stresa,poate nu e inca pregatita!
Lora cand ati zis voi ca plecati la mare,la inceputul lui iulie?Cat ai concediu?Inseamna ca nu te vom vedea deloc pe aici !Cred si eu ca asteptati sa mergeti in Italia,mai ales ca o ai acolo si pe mama ta,va duceti cu masina asta sau cu viitoarea??
Dana

LoraG76 spune:
Masina e o mare surpriza...oricum, marti o sa fie reparata a noastra, asta, actuala...restul e incertitudine!
De pe 2 iulie am concediu, o sa plecam pe 30 sau 1, cred. Pe 16 ne intoarcem, ca Eugen are concediu doar pana pe 17. La mama vrem sa stam vreo 4 zile, cred...vedem la fata locului.
Pana una alta, sambata vine si cumnata-mea din Germania.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Deci ai musafiri!!Vine la tine sa u la soacra?
Am un soooomn!!!!!!!!!Ana tu ai apucat sa dormi nitel ??
Dana

carmenstefi spune:
hai salutare fetelor!!!!
mai dar ce matinele sunteti?noi ne trez la 9-9,30 ,dar trb sa precizez ca grasa mea se culca pe 10-10,30 seara si mai nou acu ii citim povesti seara,daca nu,dupa ce papa ii vine un chef de joaca de nu se poate,asa a fost de mica cu somnul,dar nu ne deranjeaza.
nu am mai fost prin strand zilele astea,am fost prin parc si azi la targ de flori,dar cam slabut tare pt anul asta,putini florari dar dragutel,mie imi plac la nebunie
,indienii aia din fata de la petrod care canta seara,i-ati vazut??sunt simpatici si ficamia aplauda la nebunie si au si souvenir mumosi.
deja va preg. de plecare in concedii,bravooo si sa aveti parte de multe distractiii si vreme buna
,plecam si noi la mare pe 31 aug dar mai innainte merem un pic,poate 3 sapt inca nu se stie,in olanda,fain nu??
va pup si mai revin