Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, ce binevenita e cafeaua de la tineeee!!!! Multumesc! N-am avut timp dimineata sa-mi beau cafeaua...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Fetelor, Eugen merge acum cu Iustina in strand. Mai merge cineva? Poate va intalniti acolo.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Vreau si eu cafeaaa !Mai acus ma apuc sa fac tarta aia de care spuneam ieri ca am luat visine de la tara!Deocamdata sunt la hranit copii,revin mai acus la cafea!

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Fetelor, Eugen merge acum cu Iustina in strand. Mai merge cineva? Poate va intalniti acolo.

Lora, mami de IUSTINA

Adicatelea, ne dai intalnire cu Eugen??

Dana

Mergi la inceput

Dana, sigur ca da! De ce nu?
Vreau si eu tarta cu visine, mi-ai facut pofta!
Pisicuta, cum se mai simte Matei?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Loraa, noi mergem dupa-amiaza, ca acum e prea tarziu, la 12 nu e indicat sa o las pe Lara la soare; poate le place insa asa de mult si stau pana mai tarziu si at. ne intalnim cu Iustina dupa-amiaza.

Ianusca, va astept la 17 atunci.
Pana acum vin:
- Iustina + Lora
- Bianca si Rares + Laura
- Ana (Paul?) + Dana
- Casandra + Ana
- Ian + Iansuca

? Crissandrada, voi ce faceti? Ia legatura si cu Carmenstefi
? Stefan + Cristina (nu stiu cand se intorc de la mare?)
? Carmen (Ares) si Mira - n-au mai scris demultisor

Ana, daca se pastreaza vreme frumoasa poate ne auzim la tel. si daca te simti bine poate mergem impreuna la strand

Adriana

Mergi la inceput

Adriana, Eugen cu Iustina au plecat pe la 9.30 si nu stau decat pana la 11.30-12. Asa ca nu aveti cum sa va intalniti mai tarziu...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, eu pot sa vin cu sora mea sa ma ajute la transportat si strunit shtrumphii? Tocmai am aflat ca mai avem sambata o invitatie la ziua gemenilor Isabelei (Tudor si Stefan care au fost si la noi la party). Dar venim la Lara la 5, stam macar o ora, o ora jumate, apoi mergem si dincolo. Cred ca o sa doarma copii mei neintorsi sambata spre dumincia noapte.

Ana, Adriana, voi pe la ce ora mergeti in strand ? Ca as merge si eu. Numai sa rezolve Sebi cu masina, ca i-a pus o piesa noua si tot nu merge, azi incearca sa o schimbe iar. .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Daca e cald venim si noi dupa-amiaza in strand si apoi plecam la tara.

Dana

Mergi la inceput

Fetelor, am vorbit cu Cristina (Ellinia) la telefon. Sunt in Saturn, a zis ca e f. calda apa marii, e f. fain, cica Stefan e innebunit dupa mare! S-ar putea sa ajunga si ei sambata, dar nu e f. sigura.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput