Piatra Neamt, Perla Moldovei (25)

Piatra Neamt, Perla Moldovei (25) | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Capitol 24
Poftiti la povestit!

• Adriana_78(10.09.1978)-Adriana de Lara(22.06.2005)

• ana1980(09.06.1980)-Ana de Casandra(27.06.2005)
  • sila purtator
  • andreutza_23
  • -viitoare (08.12.1979)
  • crissandrada(15.02.1980)-Cristina ElenadeAndrada(12.09.2002)
  • sila purtator
  • ellinia(22.01.1979)-Cristina GabrieladeStefan Costin(25.02.2005)

• geba2001 (09.10.1973)

• ianusca-Dana deIan(13.10.2005)

• ionella3003(03.07.1977)-Ionela deAlex(21.09.2004)

• iully(08.06.1981)-Iuliana de Cristian (16.07.2004)
  • sila purtator
  • Laura25(23.09.1978)-Laura de Rares Mihai si Bianca Andreea(13.06.2005)

• LoraG76(03.06.1976)-Laura de Iustina(31.10.2004)

• lunna27(10.02.1978)-Dana dePaul Marian(08.09.2000)siAna Maria(06.09.2004)

• mandita-Catalina de Claudia

• mira_m- de (6.05.2004)

• nastasacarmen(11.10.1978)-CarmendeAres(17.12.2004)

• pisicuta si matei(02.01.1983)-CatalinadeMatei Tudor(22.04.2005)

• raresionut-Alina de Rares

• sunt mamica-Andreea de Ilinca

• annabella

• danidani74

• EftimieC- Carmen

• herra

• karmen

• lorelei19

• mihastroescu

• morena06

• naomi ioana

• roxanacibo

• vali02

Sarbatoritii lunii Iunie

Mamici
-Lora 3.06
-Iully 8.06
-Ana 9.06
Copii
-Rares & Bianca 13.06
-Lara 22.06
-Casandra 27.06

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Poze cu Lara si Iustina:
http://good-times.webshots.com/photo/2382346540099413604TGZAoM

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Foarte frumoase pozele,vad ca se impaca tare bine fetele!

Voua va merge mess-ul?Ca la mine nu mere

La noi in bloc s-a facut deratizare si cica nu treb sa iesim intre 10-12,adica treb avut grija cu copii mici si animalele.Asa ca m-am pus de facut o budincuta la cuptor,iar o sa se faca cald si incercam sa mai facem cate ceva prin casa!

Adriana dimineata n-am avut timp sa deschid capitol ca ma grabeam la gradi si oricum nu se scria asa de mult incat sa trecem la pag 21!Vad ca a rezolvat insa Laura.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Iar scriu pe fuga de la servici.
Vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile si cuvintele voastre frumoase de ieri . Sunteti niste dragute si ma bucur ca exista forumul si topicul asta unde am avut ocazia sa va cunoasc
I-am pus aseara sa sufle in lumanare si i-am lasat sa pape tort cu mana cum au vrut. Am facut poze, dar nu am apucat sa la pun pe net. Am insa un filmulet cu operatiunea stingerii lumanarii.

www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070613&ctime=210743" target="_blank"> Tortul

Sa va arat si cum www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070610" target="_blank">se spala Rares pe dinti si motivul pentru care vreau sa-l dau www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20070607" target="_blank"> la dansuri
De marti amandoi au inceput sa manance bine si sunt veseli si jucausi de ti-e mai mare dragul sa-i vezi.

Am avut aseara o discutie cu socrosenia prin telefon care mi-a stricat toata ziua si toata dispozitia. Ma rog, ideea e ca mi-a zis ca ea nu se angajeaza sa stea nici 2-3 saptamani din toata vara (toata e in concediu) ca are alte planuri si alte lucruri de facut.
Ca asa, din cand in cand, cand am neaparat nevoie, ok, dar ea nu poate sa vina zi de zi de la 8 dimineata (!!! va dati seama!? Sa se trezesca de la 7!?!?!) sa stea 9 ore cu ei nici macar pt 2 saptamani.
Azi se duce Sebi sa confirme la cresa ca o sa mearga copii din toamna si Doamne ajuta! O sa ne descurcam noi cumva, ca suntem mari si vaccinati.
Binenteles ca a tinut sa-mi reproseze ca ma plang ca nu am bani sa tin bona in continuare, dar am facut petrecere de "tzash' de milioane" (in primul rand ca nu a costat mult si cel mai in primul rand nu am cerut nici un leu de la ea).

Carmenstefi nu stiu daca am apucat sa-ti urez bun venit! Am vazut poze si ai o fetita scumpa foc. Tu in ce zona stai? Am o vaga impresie ca va stiu din vedere.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Frumoase poze cu Lara si Iustina.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Laura, draga, imi pare tare rau ca nu te ajuta cu nimic scortoasa de soacra-ta! Sa ma scuze Sebi daca citeste vreodata pe-aici, dar femeia asta nu are suflet, pur si simplu! Nici nu merita atentia din partea strumfilor vostri...pacat ca a trecut prin viata asta fara sa inteleaga ce e cu adevart important... Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa va descurcati bine, sunt sigura de asta! Totul e sa fiti voi uniti, pentru ca sunteti o familie deosebita! Ah, ce-as mai strange-o de gat pe soacra-ta!
Gata, nu ne mai gandim de-acum la lucruri care sa ne enerveze!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura imi place tare mult cum se spala Rares pe dintzi...si ficamea il imita de numai cand se uita la filmuletz

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Laura, am vazut filmuletele! Simpatici foc! E atat de comic Rares cum danseaza!!! Inseamna ca o sa mearga impreuna cu Iustina la dansuri!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Ce faceti in week-end? Eu asa as avea chef sa merg undeva...!!! Voi nu aveti chef?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Lora, super pozele cu domnisoarele! Tare frumusele sunteti toate 4! Unde sunt facute? Pe tersa la Ceahlau?

Faza cu soacra'mea e ca Sebi e mai rece cu ea decat sunt eu de multe ori. El se cearat oricand ii ofera ocazia. Sebi spune ca nu a fost asa dintotdeauna, ci s-a schimbat in ultimii 7-8 ani, de cand au deveni preotii si biserica cel mai important lucru din viata ei. Imi dau seama ca peste 20 de ani fara sot au afectat-o, incerc sa nu o judec si sa o iau asa cum e. Eu evit sa ma cert cu ea, desi aseara i-am raspuns ironic si acid de cateva ori. E pacat ca a uitat cat ajutor a avut ea de la mama ei (batrana care a venit cu ea duminica, care inca ii face mancare ) si nu se gandeste ca noi suntem singurii pe care o sa se poata baza peste 10-15 de ani cand nu o sa mai fie in putere. Sper sa-mi dea Dumnezeu intelepciune si putere sa imi ajut copii atunci cand o sa aiba nevoie, chiar daca o sa trebuiasca sa renunt la confortul meu pt asta.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Lora si eu am chef sa ies. Duminica i-am promis lui Sebi ca-l las sa se duca la pescuit, asa ca o sa fiu o bucata buna din zi singura cu copii. Sper sa nu regret

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput