*Aspirante optimiste >20 ani (116)*
Raspunsuri - Pagina 11
irene26 spune:
mai fetelor, ma framanta un lucru de ceva timp: stiti fete care au ramas insarcinate dupa stimularea cu clostilbegyt? v-as fi tare recunacatoare daca mi-ar raspunde cineva!
mt
maryb spune:
Fetelor....va
pe toate.
Muuuult ati mai scris. Mie azi, Z19 iar mi-a fost rau pana mai acusica cand am luat un elevit. Nu stiu, dar dupa ce iau un elevit, ma simt bine. Inca ma doare capul si am incept sa am niste mancarimi pe burtica. Nu am mai avut astfel de mancarimi pana acum, mi se pare ciudat.
Vreau sa va intreb si eu neste chestii: e posibil sa se instaleze asa de repede greturile si durerea de cap? am inceput sa le am cam la 2-3 zile dupa ovulatie.Si inca o intrebare....este posibil sa aibe loc nidatia si sa nu ai acele scurgeri maronii?
Apropos, azi mi-am luat TB de dimineata, inainte sa ma dau jos din pat si aveam 37.0. Seara am cam 37.2.
Mai am cam 8-9 zile pana ar trebui sa-mi vina CM. Oare o mai venii? Poate ma duc la odisee chiar din prima luna de incercari....DD stie.
irene26 spune:
si sunt in aceeasi situatie ca si tine baby, dar nu am greturi deocamdata, aceeasi TB am si eu dimineata si seara, intepaturi in burtica si mai am 8 zile pana la CM. specific ca luna asta am luat pt prima oara clostilbegyt, asa ca poata vine bebe.
inca astept raspuns daca stiti pe cineva care a luat acest medicament si a ramas
mt
felicia20 spune:
irene26, eu am luat clostilbegyt doar luna trecuta, luna asta nu, azi sunt Z34 la un CM de 29 zile si inca nu mi-a venit CM. Azi fac test. Poate e bebe. Poate nu. Doar Dumnezeu stie acum. Cunosc cazuri care au ramas dupa closti la inceputul tratamentului, dar si cazuri care au luat multa vreme si nici un rezultat la orizont. Sper sa avem noroc. 
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
maryb spune:
Eu asa am citit undeva, nu mai stiu unde....dar mie chiar imi trece starea aceea de rau. Si acum ca mi-a trecut raul mi s-a facut cam foame, asa as manca o fripturica cu salata ...mmm...
irene26 - se pare ca amandoua mai avem 8 zile pana la CM. Abia astept sa vad daca s-a prins ceva
la tine. Si la mine bineinteles.
irene26 spune:
ooops, am gresit
, sunt in aceeasi situatie ca si maryb. scuza draga maryb! maryb, tu ai balonari? eu ma simt ca in luna 5, asa sunt se balonata!
mt