Durerea unei pierderi de sarcina (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

L5845-eu trebuie sa iti multumesc pentru ca m-ai incurajat intotdeauna si nu m-ai lasat sa cad in butoi iar daca am cazut m-ai ridicat!tu ai si tu problemele tale si cred ca nu iti este usor cu situatia asta dar eu stiu ca esti o luptatoare si vei reusi!Ma bucur ca povestim zilnic!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lau Meli singurul nume pe care ti'l pot recomanda cu cea mai mare placere este dc Zadori..de la Szeged..in rest nici unul..si crede'ma ca stiu ce spun..in privinta stimularii..cei de aici putini o fac..la mine de ex primele IA le'am facut fara stimulare ca cica ovulam destull..ma indoiesc dar ..ma rog..pot sa'ti spun ca la unguri am avut o stimulare foarte buna..ca dehh ma pregateam pt Fiv doar ca foliculi foarte putini asa ca dc a hotarat Ia si a fost binee..te pupp si multa bafataa!!
de Marinescu n'am ce zice..doar ca'i foarte aglomerat..
Michelle te puppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Liana30-si eu te pup!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

.....ca nu am mai intrat...........
de la servici nu am prea avut timp si acasa abia azi mi-am facut calc...........
am intrat sa ii fac galerie lui Pepsi in primul rand
si in al doilea rand sa o felicit pe Irina pt. testul pozitiv!!!!!
dar nu in ultimul rand sa va saltu pe toate .va citesc in fiecare zi, dar din pacate nu am mai avut timp sa scriu.........
Michelle, Liana,Oana..............SI TOATE FETELE VA DULCE!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

am pus cateva poze cu sebi, de ieri din parc...
va pup!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mav sa-ti traiasca baiatul.....e frumusel foc.si tu sa fi sanatoasa si sa ai putere sa treci peste toate necazurile....

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Liana, la Marinescu nu e loc, abia la 1 august se fac programarile la el pentru septembrie, pana atunci nimic. Ai putea sa-mi spui asa, in mare, cam la cat se ridica cheltuielile daca ne hotaram la dr. Zadori, ma refer cu tot cu stimulare, analize si cu tot cu IA, ca speram sa nu ajungem la FIV. La analize, presupun ca se fac si sotului, nu doar le refac pe ale mele, nu? Merci mult inca o data pentru tot.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, dragutele mele
Liana uite-asa stau cu ochii pe tine, sa vad repede cand ne anunti de Flavia! Chiar ca ne tzine pe jar Davidutu Tu cand te apuci de treaba? Stiu sigur ca va fi bine data viitoare

Flavia chiar asa: ce pana mea faci? Mergi la "neshte" plimbari mai lungi, ridica ceva mai greu, freaca pe jos cu peria, mananca picant etc...etc...stii tu Iti tin pumnii sa nasti azi, cand e prietena ta de garda Sper ca micul Dominic e mai bine

Michelle trece timpul, nu-mi vine sa cred. Tot imi este rau, dar sper sa ma mai lase, de acum incolo. La tine e perioada fertila, nu? Esti in "focuri", sper

Mirelus si tu esti pe baricade in perioada asta, iti tin pumnii, sa stii (da' stransi, nu asaaa...oricum).

Tizo imi pare rau de vestea pe care ai primit-o (legat de inseminare), dar am inteles ca nu-i foarte scumpa si da rezultate de foarte multe ori. Sper sa reusesti cat mai repede

Ileana Marius e un frumos Mario Sa creasca mare si sanatos, sa va bucurati de el

Lariana imi pare foarte rau. E aiurea tare explicatia doctorului tau! Pai nu se poate face nimic? Sunt femei care raman repede dupa cezariana si nu au nicio problema! Eu zic sa mai vezi si alti medici, ca asta parca a vrut sa te paseze

Chantal nu vrei sa ne mai spui nimic? Speram ca esti bine!

Aleee esti bine? Ti-a venit, pana la urma, nenococitul de ciclu? Sper ca da

Mcrissa iti tin pumnii sa va sarbatoriti aniversarea asa cum doriti: 3 ani in 3

Mav e un frumos Sebi, ptiu nu fie de deochi Si eu abia astept sa ma bucur de momente de acest fel

Cristina Ana ce trece timpul si ce putintel mai aveti! Bravo, ma bucur tare pt voi

Cristina26 daca se mai cacaie mult Flavia, cred ca o iei inainte Glumesc, nu te supara! Lasa sa stea mititica Ingrid acolo, pana la termen

Irda si sper sa vii inapoi la odisee, cat de curand!

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, merci ca ai intrebat de mine , sunt bine, doar ca sunt cam lenesa cu scrisul. De fapt mi-e destul de greu sa scriu, din pozitia intins in pat. Dar sunt tot timpul cu ochii pe voi! Vreau sa aud cit mai multe vesti bune, tare ma bucur cind una dintre noi mai anunta ca e gravi si tare ma intristeaza vestile proaste!!!! Si sa nu te mai gandesti ca fetele nu-ti simt lipsa, pentru ca nu e asa, din contra, mesajele tale sunt atit de frumoase, ti-am mai spus eu, de cele mai multe ori imi dau lacrimile cind citesc ce scrii!!!
Irinabobe, FELICITARI DIN TOT SUFLETUL PENTRU SARCINA!!!! Am vazut ca nu stii la doctor sa mergi. Eu si de Parvu si de Ion Ionut am auzit numai lucruri bune. Poate ar fi bine sa mergi la amandoi pentru inceput si sa vezi ce impresie iti fac si apoi te hotarasti. Am fost si eu mai de mult la Ion Ionut, si mi-a facut o impresie super. Sarcina usoara iti doresc!!
Lau-Meli, inca de cind am vazut rezultatele tale la analize m-am gandit ca o sa ajungi la inseminare sau FIV. Nu vreau sa te sperii sau sa te supar, imi pare tare rau ca e asa, dar bine macar ca ai aflat care e problema si bine ca exista o solutie. Bine faci ca nu mai amani momentul, si din ce am citit eu pe aici Szeged e cea mai buna solutie. Sunt sigura ca o sa reusesti sa ai copilasul tau, esti o fata luptatoare si te admir foarte tare pentru optimismul si curajul tau.
Liana, offf, ce ma enerveaza uratii aia ca nu mai vin odata!!!! Sper sa te poti apuca cit mai curind de treaba, esti o fata minunata si sunt sigura ca doamne-doamne nu o sa te ocoleasca. Tare am mai ras cind am citit cum astepti tu telefonul de la Flavia zi si noapte!!! Adevarul e ca si eu cum ma trezesc deschid calculatorul sa vad daca a binevoit Davidutzu sa vina pe lume!!!!
Flaviuta, hai mama odata, naste, ca ne tii pe toate in emotii!!!!! Si pe mine ma apuca contractiile de la emotii!!!! Cu ai incercat?
Laurica, ce ma bucur ca e totul bine cu tine si cu bebe!!! In curind o sa simti fluturasii prin burtica si o sa fii si mai fericita! Dar unde a pus Ileana poze? Ca eu nu le-am vazut!!!!
Mav, e superb Sebi!!!! Si tu esti o mamica tare frumoasa! Lasa, ca vine el si bebe2, important e sa nu renunti la lupta!
IreneCAM, imi pare rau ca testul e negativ! Dar lasa, ca acusi deschide Michelle, odiseea de martie-aprilie si o sa te ia si pe tine luna viitoare acolo!
Mirelush, tu ce mai faci? A inceput perioada fertila? Tare m-as bucura sa vii si tu cu o veste buna luna asta!!!

Cristina, 33+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andreea, distractie placuta in concediu si sa te bucuri de nepotica ta!!!! Pacat ca stai atit de putin, ca ai fi putut face niste investigatii sa vezi de ce nu apare bebe mai repede! Aici sunt mult mai ieftine decit la voi! Sper sa vii si tu cu o veste buna cit de curind!
Mcrissa, iti doresc sa ai cea mai frumoasa aniversare a casatoriei si barza sa vina cit de curind in viata voastra!

Cristina, 33+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput