macho sau timid?

macho sau timid? | Autor: meg67

Link direct la acest mesaj

poate a mai fost subiectul asta dar ma risc contand pe faptul ca e oricand de actualitate

deci ce fel de barbati va atrag? macho - adica indraznet, viril, puternic, efervescent, sociabil, sigur pe sine sau timidul - adica barbatul tatic, protector, tandru, pufos, sensibil, casnic?

sau...alte tipuri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sau alte tipuri.

In general ma amuza barbatii macho care's sint foarte siguri pe ei la prima vedere, la a doua mai putin macho, la a treia vedere par umani si in final ajung problematic de vulnerabili daca tot s-au "revealed".
Nici sa n-aiba suflet nu-i bine, da' nici sa-ti dea prea des cu el peste oki, ca devine plictisitor. Probabil combinatiile dintre cele doua extreme sint cele mai reushite.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Eu zic ca sunt multe femei care se simt atrase de barbatii macho,dar cind e vorba de asi intemeia o familie, se orienteaza totusi spre unul mai timid :-)

Al meu spre ex. e timid si un tatic extraordinar si nu l-as schimba nicicind cu un macho.

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cel mai interesant este timidul deghizat in macho (exact Elise )

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Parerea mea e ca multi "macho" sunt niste timizi intr-o carcasa impresionanta. Vorba Elisei, daca stii sa manuiesti dalta si ciocanul, ajung un fel de Zid al Berlinului dupa '89: jos caramida dupa caraminda.

Ce tip de barbat imi place? Pai: indrazanet, viril, puternic, efervescent, sociabil, sigur pe sine, tatic, protector, tandru, pufos, sensibil, casnic; adica macho&timid

ps. eu il alint pe al meu EL catelus pufos, eu sunt fluturas coconas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ei, combinatia ideala ar fi macho + creier, numai ca eu n-am intalnit asa ceva!
In viata reala acceptabil ar fi un barbat putin mai frumos ca Dracu', dar stilat, inteligent, cu simtul umorului, timid cand trebuie, "macho" cand trebuie, sotul ideal, amantul perfect, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Eu prefer combinatia!!!
Cand mi-am cunoscut sotul, dupa prima intalnire, mi-am spus:"e timid..!" Dar nu a fost asa, ca au urmat alte si alte intalniri si parerea mea s-a schimbat, ajunsesem la un momendat sa spun:"a devenit prea macho!"
Adevarul este ca nu e nici timid, dar nici macho, e undeva pe la mijloc, este protector si indraznet, tandru si puternic, un tatic perfect, sotul pe care mi l-am dorit si pe care nu l-as schimba.

Alte tipuri...? Nu-mi plac barbatii legati inca de cordonul ombilical al mamei, nici cei care vor sa arate ceea ce nu sunt!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

De-alungul timpului m-am apropiat de barbati siguri pe ei , increzatori , descurcareti nu as putea spune ca macho in sensul clasic al cuvantului.Poate si fiindca de felul meu sunt o fire mai timida , nu foarte extrovertita si atunci am gasit in ei opusul meu.
In filme mai mereu vezi baiatul romantic , care aduce fetei flori e dat la o parte atunci cand apare unul smecher , cu tupeu.Din cate am vazut in viata reala se intampla cam la fel , femeile sunt atrase de genul macho.
Ideal e ca barbatul care-ti este iubit , sot sa aiba doar partile bune din aceste tipolpogii umane.Eu prefer unul nu foarte frumos ,dar care sa ma impresioneze prin cultura sa , felul de a gandi.Imi plac barbatii sinceri , calzi ,respectuosi , manierati si glumeti desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu sunt o fire care mi-a placut sa fiu curtata nu sa curtez un barcat,Intotdeauna mi-au placyt barbatii siguri pe ei, cu o fire puternica,diplomat,indraznet,deschis la discutii,plin de umor,familist,un tatic bun si iubitor.
Si spre bucuria mea am avut noroc sa il cunosc pe acest barbat cu care m-am casatorit si una peste alta are si "o gramada de creier".Are un suflet extraordinar.
Dar sa nu uitam ca are si defecte ca nu este robotel,

http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Eu prefer barbatul responsabil si echilibrat. Macho si timid atunci cand e cazul si...cu masura.

http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Meg draga, stai sa ne intelegem. Tu pui la categoria macho trasaturi gen indraznet, viril, puternic, efervescent, sociabil, sigur pe sine? Pai dupa criteriile astea sotul meu ar trebui sa fie mare macho (ceea ce nu e). Ah, mai putin efervescenta si sociabilitatea, ca e Varsator si astia plutesc in sfere inalte (o spun admirativ) si nu se prea incurca asa mult cu pamantenii de rand...

Si inca ceva: in general efervescenta la barbati eu o percep ca pe un defect (diaree verbala care ascunde complexe), un barbat cu adevarat sigur pe el vorbeste compact, dar ti-a spus din 4 fraze tot ce era de spus. Am oroare de papagalii care vor sa ma abureasca din vorbe.

Iar timidul din definitia ta este deci barbatul tatic, protector, tandru, pufos, sensibil, casnic? Pai stai sa vedem. Al meu imi este uneori "tatic" cand am regresii dupa terapie si plang cu lacrimi de foc pentru copilul maltratat care am fost, atunci ma leagana si imi tine fruntea cand vomit dupa ce ma inec in lacrimi... Alteori este el copil si plange in hohote la muzica trista amintindu-si cum a fost parasit de mama lui si abuzat de bunicul lui, iar eu ii tin capul pe pieptul meu si-l mangai usor pe cap pana adoarme in suspinuri. Fiecare din noi da si primeste, rolurile se schimba, relatia este ceva viu. Este protector fara a simti nevoia sa ma controleze sau sa ma domine (eu sunt puternica si de fapt de aceea ma si iubeste), este tandru si lipicios (pufos nu, ca pufoasa sunt doar eu - asa zice el, ca am piele de piersicuta si sunt un "pufulete mic" - pai de, el 1,93m si eu 1,61m ), sensibil este (cald, atent, profund), casnic nu e, ca lucram amandoi de ne sar capacele, dar ma ajuta in casa f.f.f. mult, deci se pune si asta, nu?

Concluzia: al meu nu e nici macho, nici timid, dar e un barbat de vis. Al meu.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput