Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Vai, fetelor, ce primire frumoasa mi-ati facut! Va multumesc la toate din suflet. Dr. la care am mers pana acum si care ma va supraveghea e Puscas Mariana, Gine 1. Mai e cineva la ea?

Felicia, o proaspata

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Felicia20-am auzit numai de ea. am inteles ca e buna, mai ales in cezariene, dar oricum e buna.felicitari inca o data si bine ai venit printre viitoarele mamici
pupici la burtici
Meli36+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

quote:
Originally posted by antoni

Ramonella-nu trenuie sa stii sa inoti acolo ca ajungi fundul bazinului la Aquila. vii eventual pt un pic de aquagym.Hm???
pupici
Meli

Meli, vrei sa spui Aquina? pe Dubalarilor, langa piata Mihai Viteazu? Si eu tot acolo merg la inot...cand ma lasa timpul...

Nicoleta 16+

Mergi la inceput

nrl-da, nu stiu de ce stiam Aquila.dar e pe strada Dubalarilor.pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Nu se fac la Aquina, am vorbit cu ei acuma, si nu daca ei nu stiu nimic de asa ceva, sigur nu e nimica
Da eu deseara merg la o tura de bazin daca mai vrea cineva

Nicoleta 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaa

sa nu credeti ca am disparut dar timpul mi-e tare comprimat.

Carina e o dolofanica, a pus 1,2 kile in prima luna papa bine, doarme bine, plange numai daca o doare burtica, e o dulceata.

azi imi vine si Theodora acasa de la Felix asa ca sunt super happy

va doresc we placut si pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

nrl-pe noi ieri ne-au anuntat la Neo Gym ca miercurea viitoare se va tine aquagym pt gravidute tipa de la aerobic cu noi.deci, nu mai stiu
eu oricum ma duc marti la Neo Gym si ii intreb
pupici la burtici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Ce animatie pe aici, lipseste omu' o saptamanana si aici e revolutie...

Felicitari Felicia ptr. sarcina... dr. Puscas e medicul Oanei, al Laviniei si al meu asa ca suntem multe in gasca!Eu am nascut natural prima data, tot cu ea si a fost O.K.
In privintza saloanelor cu 2 paturi...am stat intr-un astfel de salon fara sa cotizez nimic! Daca sunt paturi libere va trimite medicul daca nu..poti fi pila oricui ca nu tin paturi rezervate ca poate naste pacienta lui X maine, poimane...

Gabriela-sa inteleg ca chefuiesti in wk-end, distractie faina!

Cristiana- felicitari ptr. greutatea Carinei-cand ma gandesc cu cat stres o cantaream pe Ilinca in fiecare seara, e la fel si la al doilea?Acum ma gandesc ca voi fi mai relaxata da' parca vad ca nu va fi asa!

Ripley, ce mai faci?

Ramona, te-ai apucat de sport, tu cea mai subtirica dintre toate?

Oana, ai vb. cu dr. Puscas in ce perioada e in concediu?

Sa aveti un wk-end fain!

Raluca 22+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Felicia, si eu sunt la dr. Puscas si este un om extraordinar cu o pregatire exceptionala! Eu personal sunt multumita de ea!

Raluca, am vorbit cu dr. Puscas si mi-a zis ca in luna iulie va fi in concediu, dar ca daca vor fi urgente va veni la cabinet!

weeekend placut la toate gravidutele!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Cristina, ma bucur ca ai asa doua fetite minunate!
Intrebare cam indiscreta pentru tine... Cam cu cate kg ai ramas in plus fata de cat aveai cand ai ramas insarcinata?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png

Mergi la inceput