Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 6
nrl spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Nico atunci mergem saptamana viitoare????
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel19+ Alexia Beatrice
Mergem!
Ca de saptamana asta eu am hotarat sa am mai multa grija de noi, asa ca vreau sa merg de 2 ori pe saptamana la aerobic si macar de doua ori la inot.
Mai este cineva interesat de inot?
Nicoleta 16+
RAMONELLA spune:
Eu nu stiu sa inot,asa ca nu ma bag.
poze
bebelina
Gabriela77 spune:
Meli, Soso, mersi mult de info! E chiar linistitor!
Ce nume frumos va avea gonguta ta, Meli! Tinem pumnii, dar pana nasti mai vb noi!
Nicoleta, mie mi-a spus ca e fetita pe la 20 de saptamani! Pana atunci, nu s-a hazardat medicul! A zis ca daca nu arde, mai bine!
Vai, Felicia, ce ma bucur! Felicitari din suflet, burtico si sa ai o sarcina usoara!
Ramo, bucura-te de storcator! Baga, baga, ca e bun pt bebe! Eu prefer fructele natur. Dar iarna utilizez si eu un astfel de aparat!
Observati ce s-a animat si topicul nostru...Haide Clujuuuuuuuuuuuul!!!!
OanaAlina spune:
Felicia, felictari! Sa aveti un bebe sanatos!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
soanso spune:
quote:
Originally posted by OanaAlina
si ca sa faci rezervare pentru camere cu 2 paturi cum trebuie sa procedezi?
inca o intrebare, exista ceva prima pentru mamicile care au primul copil peste 30 de ani dau nu am auzit eu bine?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
tot eu,sunt singurica acasa sotul e la servici pana la h18 ,si Sorana e la buni de azi pana Duminica.
pt rezerva ,tb sa vb cu dr. inainte si sa "cotizezi"pe langa ce-i dai pt nastere,da merita..........
eu nu am auzit nimik de nici o prima.
Felicia20, felicitari ,sa ai grija de "samburel" sa creasca mare si frumos si sa fie sanatos.
SOSO
asiza spune:
quote:
Originally posted by nrl
Ramonella, eu de abia astept.
Din cate stiu incep programul la 6.
Am o intrebare la voi, pe la ce varsta ati aflat sexul lui BB?
Ca eu sunt tare curioasa...
Nicoleta 16+
La 19 saptamani, cu o probabilitate de 90%, confirmat ulterior pe la 22.
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
RAMONELLA spune:
Am sunat la Neo Gym.
Programul e urmatorul:
Cursurile teoretice:
-marti-ora 6
-joi-ora 6
Gimnastica:
-luni-ora 6
-marti-ora 7
-joi-ora 5 sau 7
Ora costa 100000,si pe luna vine 1600000 abonamentul.
Eu o sa ma duc marti la ora 6.
poze
bebelina
asiza spune:
quote:
Originally posted by felicia20
Buna, dragele mele! Uff, ce dor mi-a fost de voi!!!!!!!!
Dar sa nu va mai tin in suspans, stiti ca ieri am promis ca voi face test. Eh, sa vedeti cum a decurs treaba. Am luat un test Barza, am alergat spre casa, eram singura asa ca...la treaba. Fac testul, astept, trec cateva secunde si nu mai am rabdare asa ca privesc testul. Ce credeti ca apare acolo? Va spun eu: II clare, identice. Tremur toata, ma apuc de plans, ingenunchez si-i multumesc lui Dumnezeu pentru minunea ce mi s-a intamplat. Dar imediat, imi trece un gand prin minte: daca rezultatul e fals pozitiv si eu ma entuziasmez degeaba? Fuga la farmacie, iau un test Sure Check, vin acasa si repet procedura. In cateva secunde, ce sa mai astept eu intre 5-10 minute cum scrie in instructiuni citesc rezultatul: II identice, clare. FETELOR, SUNT GRAVIDUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offffffffff, Doamne, Iti multumesc!!!!!! E un miracol care s-a intamplat cand ma asteptam mai putin. Luna trecuta, cu closti si o gramada de foliculi - nimic, luna asta fara tratament (dr. a spus ca vrea sa vada cum lucreaza ovarele singure), cu un singur folicul care era foarte nabadaios si nu voia sa se rupa - rezultat: !!!
Offffffff, sunt atat de fericita!!!
Va multumesc pentru sprijin si sustinere, prietenele mele dragi!
Felicia, o proaspata
WWooooww.......felicitari!!!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos tun! ...Ce medic te supravegheaza?
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.