Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
aaah.Ce-am putu sa uuuuit!!
Ramona, felicitari pentru doctorat! Din punctul meu de vedere esti o eroina.Eu am facut intrerupere deja, pana in octombrie 2008.Mai am 2 referate, un examen si teza...lenesa rau!!!
deci felicitari, relaxeaza-te si concentreaza-te numai pe beblus! Tot respectul. si admiratia mea!!
si acu intreb si eu in ce domeniu e, ca n-am fost pe faza daca ai zis cumva:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tzuc spune:
fetelor va deranjez cu o intrebare ca sunt naucita. Am fost astazi la dr.Pop Adrian si am facut din nou morfologica la 21s si 5z..si mi-a zis ca ma colul foarte scurt, are 1,4-2,1. a zis ca urgent cerclaj si repauz totl la pat.
Am fost terminata cand mi-a zis pentur ca vinerea trecuta am facut eco morfologica cu dr. meu care imi urmareste sarcina si nu mi-a zis nimic de dimensiuni, ci doar ca "col inchis".
maine dimineata ma intalnesc cu dr. meu, desi nu stiu cum o sa reactioneze ca am merg la alt dr. si am repetat eco, abia astept dimineata sa vad naiba zice.
Sunt nauicta de cand am aflat si culmea este ca ma simt foarte bine, i-am si zis dr. Pop ca n-am dureri sau altceva si a zis ca nu conteaza, a zis urgent NO-Spa si repaus la pat si era uimit cum am tinut sarcina si ca dr. meu nu a zis nimic de colul ff scurt.
daca maine nu zice nimic..il schimb..dar cu cu ce medic? cine ma primeste acum la 6 luni de sarcina?
21s+, cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Piciulika spune:
Bee,felicitari pentru baietel! Ai facut perechiuta!
Nu-ti fa griji: era si el emotionat de emotia voastra!
Sanatate celei mici!
Irina Yaia, bine ai venit langa noi!
Ayumi, ma bucur sa te citesc/revad. Tin pumnii sa vezi ce ai in burtica aia dragutza!
Mandarinutza, super faza cu dom' presedinte. I-a facut figura Putin!
Sim Stoian - rezista, Smecta e chiar sanatoasa si ajuta! M-am obisnuit pana si eu cu ea! Ufff, stiu cum e cu fugitul la... dupa fier!
Piciulika 24
Roxana_G spune:
Hei salutare. Bafta copiilor maine pe la serbari! Alex va sari serbarea anul acesta, cu toate insistentele de la gradi sa o duc. Mai bine o tin departe de orice streptococi, ca ne-au ajuns emotiile. pentru doctorita. Unde profeseaza, ca as merge si eu?
Piciulika, ba da, de la C&A este rochia, si mai am una tot de acolo. Hai ca ma mobilizez sa mai zic ce am luat. Uite asa ma prindeti voi pe unde am umblat. Tu cu rochia, Ali cu Prezzemolo de la Gardaland.
Ana, la urticarie merge super sirop Claritine.
Sabina, cum stai cu lucrarea ta?
Annisia, iar ai pus fata sexosenii de poze sa imi stea in gat? Ce naiba sa mai zic, ca raman la prima parere ca arati super traznet si asa gravida.
Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Sabina spune:
nu am avut timp de lucrare:(
am sperat ca dupa lituania sa fie ok, dar s-a imbolnavit Sofia si am cam ratat lucru:(
(e vb de o lucrare pt concursul enescu...tre sa modific ceva la ea, si nu prea ma vad. teremenul e 30 iunie, pe 20 plec la mare, si pana atunci am de umblat in o mie de locuri, plus vin parintii din Anglia....)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Annisia, nici io nu mai zic nimica , esti graviduta de reclama:)
Gabriela77 spune:
Piciulika draga iti multumesc mult! Sa stii ca si eu ma tot uit la poze si ma emotionez, imaginandu-mi cum va fi…Raportez si eu reglarea situatiei de cand iau fierul in timpul mesei. Norok k tine ca ai zis. Acum nu mai am nici o treaba! Tu esti bine, asa-i?
Tzuc, imi pare rau de vestea asta. De ce san u te primeasca alt dr? Du-te linistita! Succes!
Sabina spune:
Tzuc, Pop e ecografist f bun....nu stiu ce sa zic, la ce dr esti?? daca te simti bine stai calma, asta e cel mai important!
Roxana_G spune:
Tzuc, ai postat in acelasi timp cu mine si nu vazusem mesajul. Imi pare tare rau sa aud asa vesti, teoretic Pop este un medic bun. Vezi ce zice si ginecologul tau. Cam ciudat sa se scurteze col fara contractii. Dar asta este, macar pana lamuresti problema, multe precautii.
Alinus, ce ai facut azi la eco?
Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Annisia, si eu subscriu la ce au zis fetele! Unde Doamne iarta-ma ai pus tu 20 de kg....
Alinus, vii cu vestile bune?
Va pup, o seara frumoasa! Eu tocmai am facut un dus si nu stiu cum naiba am reusit sa alunec in vana. M-am cam speriat, desi a fost usoara cazatura! ma duc sa ma pun in pat sa linistesc bebelusul. mama nebuna!