Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, te astept in vizita. cat despre salariu, sa vezi ce soc am avut cu astea 2 sapt de concediu pe luna in ultimele 3 luni, incat am ajuns sa termin linia de credit la 2 dintre cartile mele de credit. Ma gandesc cu groaza la perioada ce vine, ma refer dpdv fnanciar, dar nici la birou nu e ok.

Sim, ce tip de fier luai tu? Adica ce marca, pastile, etc? Mie mi-a dat ferrogradumet, de care luasem si data trecuta de faceam ghiulele. Ma intereseaza un fier d-asta care da diaree. Nu iti zic de magneziu, ca ma avertizase medicul ca are ceva efect laxativ, mai ales ca mie mi-a dat doza mare: 2 plicuri pe zi. Crezi ca am vazut efectul asta? Ei ash!

Ana si Sabina, haideti cu pozele si povestile de la serbarile fetelor!

Annisia, cum mai esti cu moralul?

Haideti ca ma cearta fata sa ma duc sa ii fac dus. Nasol cu calculatorul asa fix. S-ar putea sa nu mai apar azi, desi e greu sa stau departe.
Pupici.

Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am venit si noi! serbare in ploaie, mare fel
dar a fost f bine si bineinteles ca mie fata mea mi s-a parut cea mai frumoasa si "altfel", insa sunt constienta ca e perfect normal sa simt asa, asa ca o zic doar pe forum, nu si in public
bag si poze in curand.

Teodora, mai zi-le de povestea cu Raluca Stroescu, poate ca se sperie si ei putin.....e absolut nesimtire ce-ti fac astia.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Teodora, bine ai revenit! Imi pare rau de contractii si de stresul de la serviciu! Acum ca va aud, ma simt asa o norocoasaa, ai mei sint asa intelegatori, incat ma gandesc ca n-ar fi o idee rea sa mai trag un pik de prenatal sa imi ramana mai mult dupa...Si ep mine ma ingrozeste indemnizatia aia amarata! Nu ati mai auzit nimik cu revenirea la 85%? Bine ar fi, Doamne!

Roxana, te cred ca simti asa! Daca s-ar purta bine si te-ar intelege, probabil ca nu te-ai grabi, asa....practic trebuie sa le raspunzi cu aceeasi moneda! Rezista, nu mai e mult! Eu de cand cu programul asta de 6h, rezist chiar binisor! Desi, caldura asta o suport tot mai greu!

Ana, Sabina, asteptam pozele cu fetitele de pe la serbari!

Va pup! O seara faina! S-a intors al meu din Delta! yuhuuuuuuuuuu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Prezent si noi. Da' fara poze ca a inebunit tati si nu mai vrea sa faca poze cu digitalul. Vrea poze clasice, asa ca si-a luat super scula profesionala si ne omoara cu pozele. Las ca developez filmul si le scanez.

Si la noi a fost super bine la serbare. Miru a deschis serbarea, a avut prima poezioara. A fost insa foarte cald si eu am cam dat din colt in colt pe acolo. Era zapuseala de dinainte de furtuna.

Teodora, bine ai revenit. Lasa-i naibii cu serviciul lor cu tot! Cand eram insarcinata cu Miruna aveam acelasi regim de munca. Deschideam "balul" la 8:30 si la 8 seara eram inca acolo. Dar la 29 saptamani am intrat in prenatal si efectiv mi-am bagat picioarele.

Annisia, lasa depresiile si racoreste-te la munte. Sa vii cu forte proaspete.

Tzuc, sper ca te-ai mai linistit. Ai grija de tine.

Sabina, sunt convinsa ca Sofia era cea mai frumoasa! Nici nu se poate altfel.

Roxana, spor la invatat si bafta duminica la examen.

Alinush, ma bucur ca totul e in regula.

Eu am facut bagaje vreo doua ore, ca maine cu noaptea-n cap o tulim la Targu Mures la mama, ca Miru a intrat in vacanta, asa ca o duc acolo sa mai respire si ea aer, nu doar noxe. Sambata vreau sa dau o fuga pana la Cluj sa-mi vad nashica, asa ca o sa ne mai vedem duminica seara, sau cel mai probabil luni seara.

Ana 28+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, eu ik-am facut sofiei numa 2 poze cu aparatu clasic, si nu garantez ca au iesit bine
dar uite aici alea digitale, cateva din ele:

http://s35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/serbarea/

uitati-va, ca nu le tin mult pe net:)

(sofia e cea in albastru, bineinteles)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sim, cum? n-ai mai fost azi la cumparaturi? Tare mult imi place de tine.. cum te duci tu sa vezi toate magazinele... As vrea sa am rabdarea ta... Eu, daca as putea, le-a lua pe toate din acelasi loc, sa scap mai repede

Amar, ce mai faci? Cum iti mai e? Ce mai face mama?

Picio, ma bucur ca esti bine.

Tomasa, iar ai disparut draga mea?

Roxana, frumoasa vacanta.. da' acum treci la invatat!

Sabina, ai o fata tare frumoasa!

23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Sim, ce tip de fier luai tu? Adica ce marca, pastile, etc? Mie mi-a dat ferrogradumet, de care luasem si data trecuta de faceam ghiulele. Ma intereseaza un fier d-asta care da diaree. Nu iti zic de magneziu, ca ma avertizase medicul ca are ceva efect laxativ, mai ales ca mie mi-a dat doza mare: 2 plicuri pe zi. Crezi ca am vazut efectul asta? Ei ash!
Rox 28+

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar tot de asta am luat si eu. Pe prospect scrie ca poate da diaree sau constipatie . Se pare ca reactionam diferit.
Eu am luat MagneB6 cate 4 pastile pe zi pana in sapt 12 si nu am simtit nici un efect de asta. In schimb nu prea dormeam bine ca ma agita.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, m-ai prins. Azi nu am scos nasul din casa. Desi de obicei e destul de racoare in casa, azi mi se parea ca nu pot respira. Da' lasa ca recuperez eu . Am rabdare sa umblu, plus ca mai sunt multe pe care nu le stiu si le invat si eu. Totusi, am incercat sa grupez si eu cat de cat cumparaturile. De ex, am luat multe de la Babycomfort - bine, dupa ce am intors site-ul lor pe toate partile si cred ca le invatasem si codurile de la produse. Cu hainele e mai delicat.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari micutelor participante la serbari!

Ana, si eu il inteleg pe sotul tau, chiar voiam sa iau in concediu aparatul clasic. Sincer, nu se compara calitatea pozelor.

Sabina, cum mai serbare in ploaie? Eu iar nu reusesc sa deschid link-ul ala cu poze, nu stiu de ce.

Carpatina, cum ma aduci tu cu picioarele pe pamant!

Sim, m-ai lasat fara speranta. Eu inca nu mi-am facut curaj sa iau fierul, constipatia e de la mama natura. Deocamdata. Cat despre magneziu, ma intreb daca asta explica starea mea de agitatie si insomniile. Care din pacate au revenit, desi in concediu dormeam bustean, pana si la baie mergeam noaptea somnambula.

Gabriela, pe mine nu m-ar aranja nici cele 6 ore, ca daca as pune la socoteala si cele 3 cu drumul, cam tot pe acolo ajung. Dar asta este...AMR 2 saptamani.

Va las, ma duc la nanita. Daca pot sa dorm. Sunt in aceeasi stare de nervozitate si mai nou am si contractii. Banuiesc ca asta sunt, nu simt ca la ciclu, ci ca o durere puternica in burtica in partea de jos. Dar sigur sunt contractii ca e musculatura beton. Si culmea ca azi am stat ca o plosnita. Asa ca am bagat No Spa acuma si ma duc la relaxare.

Pupici si noapte buna.

Rox 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabinelu' sunt superbe pozele. Si ai dreptate: a ta e cea mai frumoasa.

Va spun si eu noapte buna, ca maine ne asteapta drum lung. Sa aveti un WE placut. Ne vedem luni.

Ana 28+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput