Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Lavinia_P spune:
Roana,de ce nu intrebi pediatra?
De Zuzu nu e vorba ca nu e sterilizat...e vorba ca nu se da laptic de vaca pana la un an.A scris Dia de ce.
Si daca ai incredere in Zuzu fa-i iaurt in casa din ala.Cred ca e cel mai sanatos.De biscuiti numai ce vorbeam.Exista la Nestle..pt copii peste 8 luni.Mirona face in casa..poate iti da reteta.
"minunea mea"
Lavinia_P spune:
Andreaa,hai gandeste pozitiv.Nu are nimic motanul de la cazaturi.Parca si Laura si Ralumat au observat tremuratul asta.Nici eu nu as putea sa stau linistita in locul tau,dar noi iti tinem pumnii sa fie bine.
Si noi am cazut aseara din pat .Am adormit cu tzatza in gura si el a evadat.Jos am moketa moale.A plans foarte putin si a adormit la loc.
"minunea mea"
Dia1609 spune:
donia, jos palaria! (omulet din ala care-si ridica palaria nu exista? )
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
alexandra_25 spune:
a_deju...dar a cazut Erik???....poate nu e nimic grav...ma gandesc ca acum te napadesc o mie si una de intrebari...trebuie sa fii optimista...poate e ceva trecator...curaj...iti tin pumnii si ma gandesc la voi...
Dianocica...eu le-am si mutat pe photobucket...mi-au facut ei transferul...a fost gata in 5 minute...le-am si pus la semnatura!
Dia...ce stii de jucaria aia bestiala??
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
roxanica2006 spune:
A_deju, draga de tine, imi pare atat de rau ca esti trista! Eu NU CONCEP sa fie ceva problema grava, este imposibil.Stiu ca e greu sa te calmezi, dar nu gandi prapastios! Si David daca-l trezesc brusc, sau aude un zgomot puternic ce-l deranjeaza, deschide ochii speriat, desface mainile ca intr-o imbratisare si tremura asa din manutze sacadat pret de cateva secunde. Am citit ceva dspre reflexul ancestarl, e perfect normal. Poate si in cazul vostru e ceva de genu'. Motanul tau e sanatos sunt convinsa. Ma voi ruga sa fie totul bine. Doamne ajuta!
Iar faptul ca nu vrea sa pape lapte nu are nicio relevantza, noi asa suntem dintotdeuna si refuz sa ma gandesc ca ar fi vreo problema grava.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
alexandra_25 spune:
Donia si Dianocica.......felicitari...ati reusit!
Roxanica........poate ar fi trebuit sa ne asteptati in foisor!....
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Teutz spune:
Offf, A_deju, ce rau imi pare ca treceti prin asa ceva! Sunt convinsa ca rezultatele analizelor vor fi bune si ca nu e vorba de nici o problema neurologica! Pediatra a zis ca pot fi n cauze, dar poate e ceva superbanal! Nu cred ca e de la cazatura chestia asta. Nu-ti pierde speranta si nu te gandi la tot felul de nenorociri! Tin pumnii ca motanelul scump sa fie bine!
Roxanica Si David daca-l trezesc brusc, sau aude un zgomot puternic ce-l deranjeaza, deschide ochii speriat, desface mainile ca intr-o imbratisare si tremura asa din manutze sacadat pret de cateva secunde. Exact asa face si Alexia!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
dianocica spune:
quote:
Originally posted by roana
Buna fetele,
revin si insist.
maine Alex are 8 luni si as vrea sa mai diversific ceva sa ii dau iaurt.
de care ii dati si cand?
si ce fel de biscuiti bagati in fructe? inca nu am bagat nimic dar as vrea sa introduc si eu.
Si nu mi-ati raspuns care e diferenta ca ii dati iaurt zuzu sau cum dadeam io lapte. nu tot din acelasi lapte e facut? i-am dat de vreo trei ori ca in rest am facut cereale din alea cu lapte incorporat si apa plata Dorna.Si din astea de la 8 luni sunt toate fara lapte in ele.
Nu i-as da lapte praf inca cat timp mananca san.de asta intreb de ce e asa grav sa ii dau laptele zuzu in care sunt omorate culturile de enzime prin incalzire la temperatura inalta si racire brusca; in plus e sterilizat. (lucrez cumva in domeniu si stiu cum e cu pasteurizarea asta...)
va pup si sper sa imi raspundeti...
laptele de vaca NU se recomanda pana pe la un an. deci nici branza/iaurt. branza calcica se poate face cu lapte praf. daca nu si nu, poti sa alegi un lapte din comert dar nu zuzu, dorna, danone, milka...ceva cu timp de valabilitate mai mic, netratat uht. branza o faci numai din lapte fiert. iaurtul e de amanat pt ca, in plus fata de branza, are tz-spe mii de bacterii. ca doar tre sa se strice laptele ala, sa fermenteze...multa lume spune nu pt danone. o prietena buna a lucrat pt danone la partea de vama. si cica aduc numai lapte praf. asta ca o paranteza. iaurtul, ca si glutenul, se pot introduce de la 8 luni, dar nu e rau daca astepti pana la 1 an. exista biscuiti fara gluten, poti sa ii dai din aia.
da, sunt mamici care au ales sa nu faca asa (adica ce ti zisei eu mai sua). eu una am constiinta impacata ca te am informat alegerea o faci tu
danutz pt rares, la multe lunisoare! si na tii la curnt cu ce se intampla cu prietena cu tripleti
roxanica, aelita faceti si voi un scan la fitzuicile primite? si trimiteti la fata sau direct la mirela@desprecopii.com? hai sa o ajutam un pic un informatiile. eu i am trimis mai multe linkuri dar, adevarul e, e mult tare de citit...poate ii facem un fel de rezumat cu referinte
andreea esti constienta ca nu rezolvi nimic dandu te cu capul de pereti acum, da? cel mult enervezi motanul....ia l bine la pupat, ocupati va cu chestii din asta importante...si maine..oti vedea maine. dar pana atunci mai e...
lavinia of, pupa l pe mihaitza de la noi
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Offf, A_deju, ce rau imi pare ca treceti prin asa ceva! Sunt convinsa ca rezultatele analizelor vor fi bune si ca nu e vorba de nici o problema neurologica! Pediatra a zis ca pot fi n cauze, dar poate e ceva superbanal! Nu cred ca e de la cazatura chestia asta. Nu-ti pierde speranta si nu te gandi la tot felul de nenorociri! Tin pumnii ca motanelul scump sa fie bine!
Roxanica Si David daca-l trezesc brusc, sau aude un zgomot puternic ce-l deranjeaza, deschide ochii speriat, desface mainile ca intr-o imbratisare si tremura asa din manutze sacadat pret de cateva secunde. Exact asa face si Alexia!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
exact asa face si oana ...
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
roana spune:
Am sunat chiar acum pediatra si a spus ca de la 8 luni pot trece linistita pe lapte mai gras. ea mi-a spus de cedra de 3,5.a spus ca alaptand inca si fiindca alex e super sanatos si nu e alergen la nimic lapte de-asta pasteurizat ii pot da.
Eu ce sa fac acum? voi spuneti cumva, ea altfel...
Eu chiar am facut totul ca la carte. am alaptat exclusiv 6 luni, am introdus totul pe rand si treptat nu am avut nici o treaba cu copilul pana acum..
Sunt bulversata. help please.
ma gandesc ca doctorita asta stie ce vb totusi si a mai facut si cu alti copii asa. chiar e o tipa faina cu specializari pe afara...
CE SA FAC?