Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am uitat si tre sa zic:

pt danutz, madaluta si laura. adica pt voinicii lor!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mooooa. ce rapida treaba. ati vazut ca s a si inchis subiectul? cu rezultate, of course. iu-piii

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dianocica

AVIZ AMATORILOR:
ingrediente pt biscuiti petit beurre-rostar
faina de grau, zahar, zahar invertit, grasimi vegetale hidrogenate, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, sare iodata, lecitina din soia, metabisulfit de sodiu, acid citric, etilvanilina.

Pofta Buna, fulguleti!

diana si david 03.12.06

brrrrr..ce-ai cu noi asa de dimineata?

suuper postarile voastre fetelor la generale..dar de ce l-au inchis asa repede? sa nu straneasca o revolutie? sa nu isi piarda fanii? si u care imi pregatisem un ditamai speech, pe masura..in fine, sper sa dea rezultate ce ati facut voi....

lasagna auzi !!!!! ptiu !!!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

desiree trimite documentatia la mirela. munca abia a inceput :)

tocmai m a tras yahoo de mana ca am 80 de zile sa mi mut pozele....am deschis si un subiect pe tema. daca mi puteti da o mana de ajutor....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102289

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multe lunisoare Rares, minunea vietii mele! Astazi se fac 6 luni de cand ai intrat in viata noastra,... Doamne cand a trecut timpul!!! Sa fii tu sanatos si norocos ca restul mai vine si de la sine!!!
La multi ani Daniel si Darius...si Cristinel si Bea!
Si La multi ani! pt ieri Raluca!!! Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de Adinuta ta!
Revin...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna ziua tuturor!

Nu am mai scris de foarte mult timp, dar acum, ca m-am intors la serviciu, am din nou acces la calculator. Asa ca, daca nu va plictisesc, o sa va scriu despre Victoras. Si apropos: cu cititul o sa va ajung din urma incet-incet.

Bebe al meu, Victor, e un voinic. Arata la aproape 7 luni ca un bebe de un an, grasun (aproape 10 kg) si luuung (74 cm la ultima masuratoare). Din cauza ca a luat asa de mult in greutate e putin mai lenes la miscari, adica nu sta bine in fundulet (dar nici surioarele lui n-au facut-o la aceasta varsta, cu toate ca nu erau nici pe departe asa de mari) si nu se intoarce de pe burta (de fapt a facut-o de 3 ori, dar acum nu mai vrea).
Tin sa va spun ca l-am alaptat exclusiv pana la 5 luni si jumatate, asa incat doctorita lui a spus ca nu-i nici o problema cu greutatea. I-a placut lui laptele :). Si acum il alaptez, dar de seara pana dimineata (mai bea inca lapte noaptea). Si daca tot am ajuns la mancare, atunci sa va spun ca in timpul zilei, cand sta cu bunica si surorile lui, mananca 3 mese: piure de legume, piure de fructe si cereale. Cateodata incearca si iaurt cu biscuiti, dar nu l-a acceptat inca 100%. Din fericire nu avem probleme cu mancarea deocamdata.
E un bebe foarte atent, tot timpul cu ochii dupa surorile lui mai mari si foarte incantat cand i se acorda importanta. Rade mai tot timpul, iar de plans doar cand ii este foame sau somn.
Prinde cu manutele tot ce misca in jurul lui. Pana de curand jucaria lui preferata era o papusa (a Ioanei) care canta.
De o saptamana are si un dintisor care-l face si mai haios :).
Vorbeste pe limba lui: ba-ba, ta-ta, ga-ga, ggg, a-ga, mai ales cand le aude pe fete. Si e un mare cantaret: inainte sa doarma isi "canta" singurel (ca de, mami nu are timp).
Acum si partea mai rea, care, slava Domnului, a trecut: Au fost toti trei bolnavi. Am tras cu raceli, otite, bronsite... peste doua luni de zile, fara intrerupere. Ajunsesem la disperare, caci nu reuseam sa-i insanatosim. Maria a avut o otita seroasa, asa incat nu mai auzea bine. Ioanei i se auzea ceva la plamani. Victor era suspect de alergie, poate chiar si astm. A fost ingrozitor. A trebuit sa le dam antibiotice de 2 ori... In fine... Toate au trecut, dar am tras o spaima cumplita. Si drept urmare fetele n-au mai fost semestrul asta la gradinita decat foarte putin. Au ratat si serbarea de sfarsit de an, dar recuperam noi la anu' :).
E mai mare dragul sa-i vezi pe toti trei impreuna. Fetele ii canta, iar Maria chiar are grija de el: ii da jucarii, il tine de vorba, are grija sa nu cada din pat (s-a intamplat o data), il leagana cu caruciorul, il tine de manute etc... Iar Victor le cauta mereu din priviri si e foarte incantat sa le vada.

Cam atat despre noi. O sa incerc sa fiu la curent cu tot ce se intampla cu bebeii nostri si sa va scriu de cate ori am ocazia.

Numa bine si multa sanatate,

Manuela si Stefan, Maria (3.07.2002), Ioana (23.02.2004), Victor (22.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dianocica,eu nu am dat nici un biscuite si nici nu dau pana la 8 luni,dar am vazut ca si pe aia speciali de la Nestle scrie zahar.De aceea mi-am pus si io intrebarea retorica..
Eu m-am mutat de mult pe Picasa de la google cu pozele.E mult mai practic..le pui direct in web album fara sa te loghezi si nu tb sa stai sa le micsorezi.Sunt la semnatura.

Donia si Diana..felicitari!Ati reusit cu articolele DC!
Lasagna-Doamne mare e gradina ta!Si daca si-a bagat mainile e musai de acu sa-i dai!?!

Dianarus,Asiza, inimioara e la fel..fara simptome vizibile incat nu pot si nu pot sa ma gandesc la o operatie.Mi-e tare frica!Probabil o vom scalda asa nu stiu pana cand..ii vom urmari evolutia.Daca va fi afectat cordul poate vom lua o hotarare.

Bambo ,cred ca bag si io o piscina curand.Cand te mai duci?

Mda..si la noi in parc toti bebeii papa pufuleti..da eu deja nu mai trec pe acolo..prea mare concentratia de oameni pe metru patrat.

LA MULTI MULTI ANI ! Rares,Darius,Daniel si Beatrice!

Multumim pt felicitari..cand va reusi sa ia avans anuntam..deja ma uit la ce chestii ar putea ajunge si ma ingrozesc.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

a deju, o sa-ti zic cate ceva din experienta mea...cu Milumil, desi nu-sh` cat de concludent e...depinde de copil si de comportamentul lui.
Am mai zis ca, atunci cand am facut trecerea de la HN la laptele normal am incercat Milumilu` pt. ca stiam,din mai multe surse, ca ar fi cel mai bun lapte pt .sugari de la noi.Lui Andrei nu i-a placut deloc, asa ca imediat am trecut la NAN...cu care am si ramas pana de curand. De altfel, am observat ca lui Andrei nu-i plac chestiile puternic aromate (nici cerealele cu vanilie sau mai stiu eu ce arome nu-i plac). Confruntandu-ne cu constipatia, acum 2 sapt. si ceva, am decis sa incercam din nou cu Milumil. Dupa ce ca abia imi bea laptele vechi (NAN), acu` m-am legat la cap aiurea...ca Milumil nu vrea deloc. L-a baut doar prin somn sau inainte sa adoarma, cand era f. flamand. Plus ca, dupa ce ma apucasem deja sa-i schimb laptele, citisem pe un site care e parerea unui medic despre Milumil. N-a zis omu` de rau...ii raspundea unei mamici care era intrigata de faptul ca i s-a recomandat sa treaca de la formula "veche" la Milumil, din mom. ce copilului ii placea laptele lui si manca f. bine. Asa am aflat ca mamicii respective i s-a recomandat Milumil pt. ca piticu` ei era sub greutatea normala corespunzatoare varstei...si ca noua formula exact asta face, "da" o crestere accelerata. Asta mi-a pus capac...ca deja redusesem cantitatea de cereale de teama sa n-o luam usor-usor spre obezitate.
E adevarat, asa cum scrie si pe cutie, Milumil regleaza scaunele, acestea fiind asemanatoare celor ale copilului alaptat. Dar, luand in consideratie celelalte aspecte, am luat urgent hotararea de a renunta la el. Asa ca, tot la NAN 2 am revenit. O sa incerc sa-i pun putin ceai de musetel in apa cu care prepar formula sau sa-i dau mai multe lichide in timpul zilei....poate s-o rezolva si cu constipatia.

Bogdan Andrei (29.11.2006)

ariadna, nush ce sa zic, om fi noi exceptia de la regula: de cand mancam milumil (de la 3 luni, de cand nu mai alaptez) luam greeeeu in greutate, intotdeauna suntem pe limita de jos a graficului .. si avem 7 kg la 6 luni jum iar la nastere am avut 3300g, si in primele 3 luni am luat in greutate ca la carte... deci fa un calcul, cu siguranta la noi nu a dat crestere accelerata

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetele,

revin si insist.
maine Alex are 8 luni si as vrea sa mai diversific ceva sa ii dau iaurt.
de care ii dati si cand?
si ce fel de biscuiti bagati in fructe? inca nu am bagat nimic dar as vrea sa introduc si eu.
Si nu mi-ati raspuns care e diferenta ca ii dati iaurt zuzu sau cum dadeam io lapte. nu tot din acelasi lapte e facut? i-am dat de vreo trei ori ca in rest am facut cereale din alea cu lapte incorporat si apa plata Dorna.Si din astea de la 8 luni sunt toate fara lapte in ele.
Nu i-as da lapte praf inca cat timp mananca san.de asta intreb de ce e asa grav sa ii dau laptele zuzu in care sunt omorate culturile de enzime prin incalzire la temperatura inalta si racire brusca; in plus e sterilizat. (lucrez cumva in domeniu si stiu cum e cu pasteurizarea asta...)
va pup si sper sa imi raspundeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

am fost la pediatra. singurul lucru bun e ca am sarit masa de frcute, si drept urmare cand am ajuns acasa, i-am facut repede lapte, am zis, hai, sa incerc marea cu deshtu'.. si-a mers, ca l-a lins.
restul.... nici nu stiu cum sa zic si in ce fel........
maine dimineata mergem la analize. tot ce se poate face, facem. apoi, luni, cu rezultate, la un neurolog. unde trebuie sa insist cu lacrimi in ochi sa facem un tomograf... asta pt ca in constanta nu se exista dect unul, si-acolo e mare chin cu asteptatu'...
cauza? ufff... cazaturile. efectul? un tremurat foarte ciudat. ca o convulsie. observata prima oara aseara, cand am venit de-afara. adormise in masina, si cand am vrut sa-l iau din scoica, s-a trezit, si-a inceput sa bage. nu pot sa descriu tremuratul.. oricum din tot corpul, ca un frison, dar care a durat cam 5 secunde, pt ca am inceput sa strig la el, l-am strans bine in brate, si ma rog... a trecut, am crezut ca na..s-o fi speriat, etc etc etc...... azi la pediatra, m-am dus fixata pe chestia asta. n-a fost nevoie sa-i mai povestesc, ca a bagat live in ochii ei.. adormise in carut, si cand i-am scos soseta sa se uite la piciorus, s-a trezit, cu acelasi ritual............ femeia ce sa-mi zica, pot fi n cauze, de la chestii banale, pana la altele despre care nici nu vreau sa aud......... am plans si-aseara, am plans ca ultima dobitoaca si la aia in cabinet, si plang si-acuma, desi..copilul e foarte ok, a mancat, doarme.......
am o stare de n-o pot descrie. nu ma simt, ci sigur sunt ultimu' om de pe pamant. imi cer scuze, n-am ce face, nu ma pot abtine, dar parca fiecare zi imi mai trage cate-un capac in moalele capului....
ma duc sa.. nu stiu ce sa fac...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput