Casatorie pro sau contra?
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by bianca30
Multumesc mult pt sfaturi!
Da, copil a spus ca ar vrea, ii plac copiii...numai asta ii mai lipseste in viata, ca in rest, are de toate.
Oricum, nu a refuzat niciodata in mod clar casatoria, ci asa, mai voalat, mai elegant. Sau, nu raspunde pur si simplu la intrebari. Sau rade.![]()
Eu sunt deja foarte dezamagita. E tot timpul plecat cu afaceri, lucreaza mult, asta e o calitate, nu zic nu, dar noi nu ne petrecem niciodata timpul impreuna, nu am avut nicio vacanta.
Eu am venit in Austria dupa el, am lasat in urma mea totul.
El are aici si un local in care isi petrece mult timp. Adora sa socializeze, este glumet si placut de toata lumea.
Nu ma invita des la el in local, iar eu stau in banca mea, cuminte, nu insist.
Am si eu o cariera si vreau s-o duc mai departe.
Simt ca ceasul biologic a devenit activ, vreau o familie, un copil, nu am pretentii enorme...
Nu stiu cat va mai dura situatia, stam impreuna de cativa ani..si nimic. De fortat, nici nu ma gandesc, el fiind f independent si extrem de temperamental.
Va salut cu drag!
Bianca draga, nu vreau sa fac psihanaliza, imi spun doar parerea. Gandeste-te bine: vrei o casatorie pentru ca il iubesti si vrei sa iti petreci viata cu el, sau vrei o casatorie pentru a iti demonstra ca nu ai stat atatia ani asteptand in zadar, cu atat mai mult cu cat ai spus ca aveti si o varsta.
Incearca si gandeste-te bine, pentru ca din ceea ce am citit eu, tu nu esti multumita de viata pe care o duci, si nici de el. In ceea ce ai povestit ai avut o sumedenie reprosuri si de critici la adresa lui. Chiar vrei sa te mariti cu omul acesta, pe care acum il critici? Sau criticile sunt doar forma in care refulezi pentru principala "nemultumire", aceea ca el ocoleste, ca sa spun asa, casatoria?
Incearca sa "faci un pas inapoi" si sa privesti situatia in ansamblul ei. Probabil ca din interior se vede altfel, dar din exterior tu pari dornica de o casatorie cu un om de care esti profund nemultumita si cu care petreci foarte putin timp impreuna. Care e rostul atunci?!
Sper sa nu te superi pentru ce am scris. Asta este situatia, din punctul meu de vedere...
Laura
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bianca30 spune:
Buna, Laura! Nu ma supar, ci ma gandesc ca ai dreptate!
Nu stiu ce voi face in viitor... ma mai gandesc....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)