Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Anca74 si eu am aceiasi problema cu retentia apei in organism de multi ani. cum vine vara, cum mi se umfla si mainile(palmele) si picioarele, si nu doar gleznele. am tot fost pe la , controale la rinichi, sarat nu mananc, nimeni nu a stiut ce sa-mi spuna.
si ma gandesc cu groaza ca inca nu au venit caldurile cele mari

Mari 7+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Anca, de cand am inceput sa citesc despre problema ta m-am gandit la cantitatea de sare pe care o consumi... Dar, alina a zis ca si ei i se intampla si ea nu mananca sarat...
Mie nu mi se umfla picioarele dar sunt umflata la burta. Non stop. Ma simt cu ma simteam la prima arcina dupa luna a 6-a.
Poate fi oare de vina si caldura aceasta ??
Este aiurea sa-ti spuna sa nu mai bei apa cand, se spune ca este bine sa bei cat mai multa apa....

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Offtopic : ia ghiciti ce-am gasit eu azi bantuind pe net ?

AngelSounds , un doppler cu ultrasunete - ca un echograf mult mai mic - care te ajuta sa auzi bataile inimii bebelusului incepand cu sapatamana a 12 a !

Evident ca eu sunt prima care-mi iau !

Gata , s-a terminat cu tara viselor : azi mi-e rau . Si mi-e foame non stop .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Salutari la toate viitoarele mamici. Si eu sunt o viitoare mamica de ianuarie-februarie 2008. Va dau si datele mele ca sa ma puteti trece in lista: DN: 05.07.1982, UM:01.05.2007, DPN: 05.02.2008.
Despre evolutia de pana acum a sarcinii nu ma pot plange, nu ma simt foarte rau, adica am greturi in fiecare dimineata dar pana acum fara voma, stare de somnolenta, balonare si o foame fantastica. Ma straduiesc sa nu mananc peste masura, ba chiar am reusit si consum mai putine calorii decat inainte de sarcina, dar, cu toate acestea, deja m-am ingrasat cu 2 kg. O fi din cauza retentiei de apa? VOi cu cat v-ati ingrasat pana acum?
Despre bebe nu pot sa va spun decat ca l-am vazut acum o saptamana jumatate sub forma unui punctulet negru (la o ecografie abdominala) si mai avem o intalnire vineri si atunci sper sa ne cunoastem mai bine.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura, eu iau acid folic de 1 an de zile si nu face niciun rau. pe toate colegele mele le-am auzit ca au luat acid folid inca de dinainte de a ramane si apoi in continuare.

Mari 7+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Aici aveti ultrasound-ul despre care va vorbeste Virgo:

http://www.babybeats.co.za/doppler.asp

Cine se pricepe sa deschidas un nou capitol?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Pai, virgo draga, nu mi se pare ca ai fost off topic !!! Sa ne spui ce face dupa ce ti-l cumperi...
Eu, voi fi, probabil, off topic acum: indiferent cat de umflata/balonata ma simt.... de abia astept sa ajung acasa la castronul meu cu vinete cu maioneza

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Ok, se pare ca nu sunt singura in aceasta situatie – retentia de apa. Parca ma simt un pic mai bine.
Voi face eforturi de acum incolo sa mananc fara sare tot timpul si sa beau apa cu masura. Poate-poate nu mai retin apa ca acum si voi fi in stare sa fac ceva mai multa miscare.

Apropo, v-ati inscris cumva la cursuri de inot sau yoga pentru femei insarcinate? Doctorita mea ma incurajeaza sa o fac pentru ca ajuta sa nu ma ingras peste masura si sa ma pregatesc pentru nastere. Dar inca nu m-am inscris.

Buburuza noastra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibebe spune:

Salut mamicilor,

Ma bucur ca am reusit sa ma loggez si eu sa mai povestim..:)
Sunt in 7 saptamani si un pic ingrijorata...de cateva zile vad o pata mica, maronie pe chilot si vroiam sa stiu dc vi s-a intamplat si voua...am fost la medic si mi-a dat sa iau progesteron spunandu-mi ca nu tb sa ma ingrijorez.

Voi ce spuneti?
mamibebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu am sa-mi comand un doppler din State , ca aici e mult mai scump . Si nu ma grabesc , mai am oleaca pana-n 12 saptamani .

Alta "curiozitate" : stiti ca aici in Olanda Organon colecteaza urina pentru Pregnyl ? M-am inscris si eu : am niste containere speciale in care fac pipi si vine un nene cu o dubita sa le ia in fiecare marti dimineata . Din urina se extrage Beta HCG , pana in l2 saptamani , folosit la fabricarea medicamentelor pentru stimulare ovariana . Organizatia care se ocupa de colectarea urinei si de "racolarea" de gravide se cheama "Mame pentru mame" .

Mergi la inceput