Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

Buna dimineata, fetelor.
Am venit si eu sa va salut astazi.Ma simt un pic mai bine, pot sta pe scaun putin, si m-am gandit sa va scriu.Eu am avut o perioada cu sangarari si dureri, dar acum totul e mult mai bine.Iau tratament si stau doar in pat, ceea ce e f.greu pt o persoana activa.Dar s-a oprit sangerarea si cred ca buburuza mea e mai bine.Nu va ingrijorati, va rog, la orice sangarare.Exista acum tratamente f. bune.Imediat la medic, tratament, si .....gata.Zambim din nou.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca, am avut aceste crampe vreo 2 zile si nu au trecut cu no-spa, . Nu mi-am facut prea mari probleme, am zis ca-s normale.Pt. ca altceva nu ma supara, nici spatele , nici nimic.Am intrebat-o pe mami si a zis ca si ea saraca a avut tot felul de dureri si crampe, si a fost OK. Acum , io stiu ce-or fi fost?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca76, ma bucur sa aud ca esti mai bine. Las' ca trec ele si problemele astea. Si o sa ai un bebe sanatos.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Contractiile sunt sub burta si se duc si spre spate,de obicei trec cu no-spa si odihna multa,am avut si eu si la fel ca tine am crezut ca sunt dureri normale ,dar dr era de alta parere

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Durerile nu sunt bune, de nici un fel.Luati no-spa.Este si antispastic, si daca sunt contractii....e f. periculos, intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Zuzelor,voi mai beti cafea?Una mica,acolo...Mie mi se face pofta si nu ma pot abtine
Irlandeza,iar calculez eu prost,sau esti in sapt.12?

Carmilia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La mine , durerile apar atunci cand stau in picioare . Practic , nu este o durere propriu-zisa , mi se intareste burta in partea de jos , in zona pelvina si am tendinta sa pun mana , ca si cum ar trebui sa o tin ca sa nu cada. Aceasta senzatie nu dispare dupa ce iau No-spa , doar daca stau asezata sau culcata.
Voua vi s-a intamplat ? Joi ma duc la doctorita mea si sper sa nu-mi spuna ca am iminenta de avort.Am o prietena care a avut aceleasi simptome si a trebuit sa faca cerclaj si sa stea in pat incepand cu luna a 4 a pana a nascut. Cred ca ar fi groaznic pt mine , pt ca sunt destul de activa si cred ca as innebuni sa stau atata timp in pat.
O saptamana buna va doresc si poate ne mai lasa un pic caldurile astea...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Carmilia eu mai beau o cafea din cand in cand ,nu face rau lu bb ,doar il agita si incepe sa dea din picioare

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

irlandeza
Multumesc pt incurajari.E greu, dar merita orice efort.
Poate ca e mai bine ca nu te-ai ingrijorat cu durerile acelea.Daca au trecut de la sine, inseamna ca nu a fost nimic grav.Si oricum, tu din cate stiu te simti bine in rest, deci nu prea ai motive de ingrijorare.Tine-o tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Zuzelor,voi mai beti cafea?Una mica,acolo...Mie mi se face pofta si nu ma pot abtine
Irlandeza,iar calculez eu prost,sau esti in sapt.12?

Carmilia 11+

Draga Carmilia , o cafea pe zi nu face nici un rau , ba chiar e recomandata daca ai tensiunea mica.Eu nu mai suport cafeaua , de fapt mirosul ei , insa beau cu multa placere 3 in 1 , mai diluat asa , sa nu fie prea dulce.

10+

Mergi la inceput