Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 26
anca76 spune:
Buna dimineata, fetelor.
Am venit si eu sa va salut astazi.Ma simt un pic mai bine, pot sta pe scaun putin, si m-am gandit sa va scriu.Eu am avut o perioada cu sangarari si dureri, dar acum totul e mult mai bine.Iau tratament si stau doar in pat, ceea ce e f.greu pt o persoana activa.Dar s-a oprit sangerarea si cred ca buburuza mea e mai bine.Nu va ingrijorati, va rog, la orice sangarare.Exista acum tratamente f. bune.Imediat la medic, tratament, si .....gata.Zambim din nou.Va pup.
irlandeza spune:
Anca, am avut aceste crampe vreo 2 zile si nu au trecut cu no-spa, . Nu mi-am facut prea mari probleme, am zis ca-s normale.Pt. ca altceva nu ma supara, nici spatele , nici nimic.Am intrebat-o pe mami si a zis ca si ea saraca a avut tot felul de dureri si crampe, si a fost OK. Acum , io stiu ce-or fi fost?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
11+
irlandeza spune:
Anca76, ma bucur sa aud ca esti mai bine. Las' ca trec ele si problemele astea. Si o sa ai un bebe sanatos.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
11+
ancadragoman spune:
Contractiile sunt sub burta si se duc si spre spate,de obicei trec cu no-spa si odihna multa,am avut si eu si la fel ca tine am crezut ca sunt dureri normale ,dar dr era de alta parere![]()
anca
19+
Maria
poze
anca76 spune:
Durerile nu sunt bune, de nici un fel.Luati no-spa.Este si antispastic, si daca sunt contractii....e f. periculos, intr-adevar.
Carmilia spune:
Zuzelor,voi mai beti cafea?Una mica,acolo...Mie mi se face pofta si nu ma pot abtine
Irlandeza,iar calculez eu prost,sau esti in sapt.12?
Carmilia
11+
gattasalvaje spune:
La mine , durerile apar atunci cand stau in picioare . Practic , nu este o durere propriu-zisa , mi se intareste burta in partea de jos , in zona pelvina si am tendinta sa pun mana , ca si cum ar trebui sa o tin ca sa nu cada. Aceasta senzatie nu dispare dupa ce iau No-spa , doar daca stau asezata sau culcata.
Voua vi s-a intamplat ? Joi ma duc la doctorita mea si sper sa nu-mi spuna ca am iminenta de avort.Am o prietena care a avut aceleasi simptome si a trebuit sa faca cerclaj si sa stea in pat incepand cu luna a 4 a pana a nascut. Cred ca ar fi groaznic pt mine , pt ca sunt destul de activa si cred ca as innebuni sa stau atata timp in pat.
O saptamana buna va doresc si poate ne mai lasa un pic caldurile astea...
10+
ancadragoman spune:
Carmilia eu mai beau o cafea din cand in cand ,nu face rau lu bb ,doar il agita si incepe sa dea din picioare![]()
anca
19+
Maria
poze
anca76 spune:
irlandeza
Multumesc pt incurajari.E greu, dar merita orice efort.
Poate ca e mai bine ca nu te-ai ingrijorat cu durerile acelea.Daca au trecut de la sine, inseamna ca nu a fost nimic grav.Si oricum, tu din cate stiu te simti bine in rest, deci nu prea ai motive de ingrijorare.Tine-o tot asa.
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Zuzelor,voi mai beti cafea?Una mica,acolo...Mie mi se face pofta si nu ma pot abtine
Irlandeza,iar calculez eu prost,sau esti in sapt.12?
Carmilia11+
Draga Carmilia , o cafea pe zi nu face nici un rau , ba chiar e recomandata daca ai tensiunea mica.Eu nu mai suport cafeaua , de fapt mirosul ei , insa beau cu multa placere 3 in 1 , mai diluat asa , sa nu fie prea dulce.

10+