Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata la toate zuzele si sa aveti o saptamana frumoasa!
Mav,imi pare tare rau pt.ce ti s-a intamplat.Viata merge insa inainte,trebuie sa speri in continuare,sa nu te lasi doborata de aceasta pierdere.
Noi am intrat in sapt.11 si imi fac griji in continuare pt.ecografii.Chiar nu stie nimeni daca dr.Tutunaru face eco 3D?Am programare la el in sapt.14 si nu stiu daca trebuie sa mai fac ceva pana atunci si daca atunci imi face 3D.Chiar nu stiu ce sa fac...

Carmilia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Off pe mine m-a durut spatele in zona lombara joasa ( la dreapta si la tanga noadei )ieri toata ziua .
Nu foarte tare dar o jena permanenta ce nu ceda la no-spa . Vad ca azi are de gand sa reapara
In rest sunt ok , mai mult decat atat am impresia ca am inceput sa il simt pe bebe cand stau seara foarte linistita intinsa in pat ...poate fi doar imaginatia mea dar , ma rog, macar gandesc pozitiv
Din cate stiu eu la a doua sarcina si la femeile slabe se percep miscarile mai devreme de 16 saptamani .
Acum am 11 sapt.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
MAv imi pare atat te rau si sunt sigura ca o sa gasesti puterea de a merge mai departe
Lala eu am dureri de spate zilnic si nu trec cu nimic.
Ce bine ca l-ai simtit pe bb

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Carmilia, nu stiu ce sa-ti zic despre ecografii, aparatul dr T este performant si poate face 3D, 4D (din cate am vazut eu, dupa cum scria pe aparat), dar cel mai bine e sa-l suni pe dl dr si sa-l intrebi (0723999939).

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Mav, imi pare foarte rau! Sper sa revii in curand la odisee! Ai grija de tine!
Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie cum e scurgerea in sarcina. Eu inainte sa-mi vina CM aveam o scurgere bej, care mai apoi se facea maro si se transforma in rosu. Acum sper sa nu mai am maro... Vad ca e alba si groasa, asa ca o crema... O fi normal?

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

E f. normala aceasta scurgere si eu am avut-o, acum pt. ca iau utrogestan, nu mai stiu daca o am sau nu.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Zuzele , voi cum va descurcati cu greturile , ca eu azi am culminat , am vomitat de vreo 5 ori , cum inghiteam ceva , cum fuga .Nu stiu daca pot lua ceva pt asta , doctorita mea de familie mi-a zis ca pot lua emetiral , dar nu prea imi vine...
Toata ziua , vecinii mei au facut prajeli , mirosea de te trasnea , ba a mici , ba a pui prajit , ba a ceapa prajita ...am stat cu prosopul la nas toata ziua ca sa nu mai simt mirosurile. Eu nu m-am mai atins de carne din saptamana a 6 a , deci inchipuiti-va ce chin.

Acum l-am trimis pe pisi al meu sa-mi ia o pizza ca mi-era pofta.Sper sa pot manca ceva din ea.

Va pup si va doresc o noapte racoroasa.

10+

Bine ai venit la noi.
Si ae am fost la fel. De la 5 sapt. mi-a fost rau, f. rau, am sarcina toxica, am fost si in spital cu perfuzii. Deci, se poate si mai rau decat esti tu. Acum cand se incheie trim. I , vad ca incep sa ma simt mai bine, dar inca nu suport carnea si mirosurile, de nici un fel, detergent, parfum, mancare gatita........ E nasol, dar a meritat pana acum, speram sa fie bine si in continuare.
Si la mine nu a mers nimic, ca sa atenueze starea asta, nici lamaie, nici apa minerala, nimic-nimic.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Neata, zuze!!

Sa va povestesc ce-am patit poate ma linistiti voi. M-am trezit intr-o durere continua de uter sau col (nu stiu sigur), deci nu intepaturi, iar durerea nu era chiar asa de puternica, deci de suportat... Dar ce putea fi? M-am speriat, am fost la toaleta, am luat un No-spa si acum sunt ok. Ati patit asa ceva?

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana , scumpo, se mareste uterul, asa ca o sa mai am asa ceva pe parcursul sarcinii. Si eu de vreo 2 zile, am avut un fel de crampe, si nu am fost constipata, dar e din cauza ca bebele creste si isi face loc. Daca durerile nu sunt puternice si nu sangerezi, e OK.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, burtcoaselor! Am sosit si eu!

Felicia, 5+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Irlndeza vezi ca pot fi si contractii si astea sunt periculoase rau...

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgo

GATTASALVAJE , ce vorbesti tu ca herpesul poate da malformatii ? Cine ti-a spus tie chestia asta ? Adica femeile care au herpes nu fac copii , cum adica se recomanda intrerupere !???

De toxo am inteles , rubeola la fel , da' herpesu' ce treaba are , gogule ? Poate vrei sa spui ca herpesul genital e periculos , nu cel simplex de tip I .

Si maica-mea avea herpes cand a ramas cu mine , si cu fratello , si suntem intregi la cap amandoi .

Probabil e vorba de herpes vaginal? Ca atunci s-ar explica.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput