Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 23
alhassanvicky spune:
fetelor vreau sa fiu si eu printre voi. citesc de ceva vreme dar nu am mai scris pana acum. am deja o fetita de 1 an si o luna si sunt insarcinata din nou...de data se pare ca sunt GEMENI. sunt fericita dar si un pic speriata, avand in vedere ca nu am pe nimeni care sa ma ajute, si am si fetita. cred ca ma nevoie de ceva incurajari.
va pupic pe toate
ps
ar trebui sa nasc pe 6 ianuarie 2008
AngeliquedeS spune:
Fetelor, bine ati venit!!!

Sigur ca va primim printre noi! Va promit ca in cursul acestei seri veti fi trecute pelistuta! alhassanvicky, mai trebuie sa ne trimiti data nasterii tale si data ultimei menstruatii!!!
Mav, ti-am scris la info utile Cta!
Noi ne-am achizitionat azi un ventilator si e asa bineeeee!
Maine merg la plaja, azi m-am bronzat cu maieu mergand prin oras!
Pupici,
Angelique
12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
virgo spune:
Maaaaaaaama , da' ce ne-am inmultit !
Creste natalitatea in Romania , cred ca avem record de gravide cu "descarcare" in ianuarie-februarie .
ZuzeZuze , ia da statistica : cate suntem ?
7+
AngeliquedeS spune:
Fetelor, v-am trecut pe listuta! Si mi-am permis sa mai adaug ceva,sper sa nu va suparati, daca nu vreti sa lasam, sterg imediat: vorbea virgo de statistica asa ca am trecut in dreptul fiecarei luni si cate suntem, sa imi spuneti daca aveti ceva impotriva.
Pupici,
Angelique
12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
gattasalvaje spune:
Zuzele , voi cum va descurcati cu greturile , ca eu azi am culminat , am vomitat de vreo 5 ori , cum inghiteam ceva , cum fuga
.Nu stiu daca pot lua ceva pt asta , doctorita mea de familie mi-a zis ca pot lua emetiral , dar nu prea imi vine...
Toata ziua , vecinii mei au facut prajeli , mirosea de te trasnea , ba a mici , ba a pui prajit , ba a ceapa prajita ...
am stat cu prosopul la nas toata ziua ca sa nu mai simt mirosurile. Eu nu m-am mai atins de carne din saptamana a 6 a , deci inchipuiti-va ce chin.
Acum l-am trimis pe pisi al meu sa-mi ia o pizza ca mi-era pofta.Sper sa pot manca ceva din ea.
Va pup si va doresc o noapte racoroasa.
10+
Tinna S. spune:
Angelique 
...nu te supara pe mine
, dar vad ca eu nu apar in listuta (poate nu ai citit ce am scris mai devreme).
Ma primiti deci si pe mine? 
Tina
5+ si
Andrei (6 ani)
numeioana spune:
Neata, zuze!!
Sa va povestesc ce-am patit poate ma linistiti voi. M-am trezit intr-o durere continua de uter sau col (nu stiu sigur), deci nu intepaturi, iar durerea nu era chiar asa de puternica, deci de suportat... Dar ce putea fi? M-am speriat, am fost la toaleta, am luat un No-spa si acum sunt ok. Ati patit asa ceva?
Ioana
3+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nadina spune:
Buna ziua dragi burtici.
Iata-ne si pe noi la apel. Mi-e si rusine sa ma trec pe lisa voastra cand vad ce eforturi depuneti pentru bebe. La noi a fost mai mult un accident determinat de dereglarea menstrei. Am hotarat (mai mult eu) sa pastram bb desi mai avem o fetita de aproape 5 ani si abia ne ajung banii de la plata la salariu (sau invers). Cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom descurca. Sunt in 11 saptamani, DPN 9-10 ianuarie 2008, nu am nici un fel de greturi, doar ametesc usor din cand in cand, probabil niste variatii de tensiune. Inca nu am inceput sa-mi fac analizele si am avut o divergenta cu medicul ginecolog, i-am spus ca nu-mi fac toxoplasma, CMV, listeria si triplu-test pentru ca sunt prea scumpe. Mi-a zis sa-i dau in scris, apoi mi-a gasit un loc unde cica as putea sa le fac mai ieftin. Oricum triplu-test nu fac, pentru ca nu am de gand sa fac aminocenteza. Am 35 de ani si am inteles ca varsta e unul dintre cei mai importanti parametri la triplu-test.
Mandarina mea inca nu intreaba nimic, imi zice doar "mami ce burta grasa ai".
Sper sa ne vedem aici cat mai sanatoase.
Nadina
madalina28 spune:
Nadina din cate stiu eu trebuie sa iei o scrisoare de recomandare de la medicul ginecolog sa te duci cu ea la medicul de familie ca iti va da analizele gratuit,stiu ca se fac gratuit pt gravide la Institutul Cantacuzino Bucuresti,Spaliul Independentei.Nu ma refer la triplu test,ci la toxoplasma,CMV,rubella.....Bine ai venit, sarcina usoara cu bebe sanatos!
Madalina
5+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg