Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mav, imi pare tare rau. Dumnezeu sa-ti dea sanatate si putere multa. E bine ca ai moralul ridicat. Te v-a ajuta mult.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Sunt alaturi sufleteste de fetele care au parasit lista si le doresc sa ramana optimiste si sa apara si BB cat de curand.
Eu am avut multe probleme la prima sarcina-greturi puternice,slabit 6 kg in primele 3 luni,sangerari(de la roz pal /usoare la rosu/destul de puternice-cam ca la ciclu)stat in pat cu picioarele in sus cu lunile,cerclaj,etc.
Nu orice sangerare duce la pierderea sarcinii,mai sunt si alti factorideci mult curaj fetelor care trec prin probleme cu sarcina-sigur multe dintre voi o sa va tineti BB-ii in brate in ianuarie-febr.

As vrea sa ma programez si eu la ecografie la dr Iosup(la el am fost si prima data)si am citit pe aici ca acum este si la o clinica Fortis.Puteti sa imi dati mai multe amanunte(ce fel de aparat au,unde este,cat costa ecografia,etc).

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Multumesc mult Angeligue pt raspuns.
Fetelor, sarcina usoara!
Mav, multa sananante si putere. O sa fie bine data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by adinag
Gina, stiu ca se spune ca sexul este deja clar, dar vezi si tu cum arata imaginea la eco si in stadiul asta se aseamana foarte mult infatisarea lor. Prefer sa aflu mai tarziu decat sa ma axez intr-o directie si pe urma sa fiu dat apeste cap (vorbesc dn patite...)

adinag - ai dreptate. Oricum eu voi ajunge la doctor abia la 14 saptamani.
Altcumva, si la sarcinile trecute doar cu o poza clara a sexului am fost comvinsi ce urma sa avem si asa a fost.
Ce-o fi, sanatos/sanatoasa sa fie.Este tot ceea ce conteaza.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna seara,

sunt o mamica de Ianuarie-Februarie 2007 si vroiam sa va urez bun venit!

Fetita mea Ella ar fi trebuit sa se nasca natural pe 1 ianuarie 2007 dar a fost convinsa cu greu sa apara prin cezariana pe 12 ianuarie.

Va doresc nasteri usoare si bebelusi papaciosi, frumosi si sanatosi!

Imi pare rau pentru cele care au pierdut samburelul, sa va dea dd putere sa treceti peste acest lucru...

la fete, toate cele bune,

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mav, imi pare foarte rau! Sper sa revii in curand la odisee! Ai grija de tine!
Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie cum e scurgerea in sarcina. Eu inainte sa-mi vina CM aveam o scurgere bej, care mai apoi se facea maro si se transforma in rosu. Acum sper sa nu mai am maro... Vad ca e alba si groasa, asa ca o crema... O fi normal?

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Zuzicile mele, nu mai fiti triste pt mine, sa nu va para rau, ca acum ma simt bine! Nu stiu cat de curand si daca voi mai veni la odisee (cu bb in butik), deocamdata fac planuri de vacanta si de redecorat casa si nu sunt trista, multumesc lui Dzeu pt Sebi si pt tot ceea ce am.
O sa mai trec si pe la voi, ca m-am obisnuit sa intru intai aici, cand deschid forumul.
Multa-multa sanatate va doresc si abia astept sa vad cum va cresc burticile si cum vor arata puiutii vostri!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

MAV , mult curaj data viitoare ! Te asteptam la odisee cand ai sa fii tu pregatita . Si eu am o prietena care-a pierdut o sarcina la 6-7 saptamani , era si prima , a fost jale mare ... dar acum incearca din nou si o sa fie bine de data asta .

E bine ca esti ocupata , ca pleci in vacanta .O sa te intorci cu forte noi .

Bebelina mea e fata , o sa vedeti voi , ca va spun in iulie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mav , te admir pentru curajul si optimismul de care dai dovada.
Nu e un capat de lume , se intampla des , totul este sa vezi jumatatea plina a paharului si sa nu te dai batuta.
Sunt convinsa ca , foarte curand va aparea la orizont un fratior sau o surioara pt Sebi.
Bravo tie , esti o tipa f. tare.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Genusa , daca vrei sa te programezi la Fortis , nr. de tel : 0724.464.646 pentru a face programare. Cabinetul este pe Sandu Aldea nr. 86 , langa Manastirea Casin. Eco 3D este 150 RON si in tarif este inclusa si inregistrarea. Trebuie sa duci tu un CD blank.
Eu am gasit locuri dupa data de 10 iulie .

Bafta !

10+

Mergi la inceput