Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Data nasterii 12 septembrie 1977

UM 26 aprilie 2007

Ce misto ar fi sa-l vedem pe bebe in "actiune" !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Irlandeza, sotul meu nu prea apreciaza...considera ca este ceva normal sa putem face hatza hatza cand vrem noi. Nu stie ce inseamna post negru (nu cred ca am stat noi nici macar o saptamana fara...niciodata). Este foarte...doritor si ar fi o mare problema pentru el daca nu s-ar putea . E norocos si habar nu are. Puteam sa am probleme si atunci ar fi vazut el . In fine...ma bucur ca nu am probleme si bebe e bine.

Gratiela, ce scumpa e fetita ta. Dar ce varsta are? Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sa va bucurati impreuna de multe impliniri!

Virgo, bun venit printre zuze! Sarcina usoara si asteptam sa ne spui cum danseaza bebe in burtica.

Fetelor, voi stiti ceva de Gugu? Nici nu mai stiu de cand nu a mai scris pe aici... Ce-o fi cu ea? Ma ingrijoreaza lipsa ei...

Angelique, cum te mai simti? Spui ca ai slabit....dar tu cat de bine mananci? Sau mai bine spus....mananci?

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, Ozi a implinit pe 22 mai 8 ani...e maricica si tare dragalasa (cand vrea!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Grati.ela, sa iti traiasca fetita, e scumpa foc!

Alina, problema e ca nu prea pot sa mananc, de aceea cred ca am si slabit. Si daca se intampla foarte rar sa imi fie foame, mananc foarte putin. Ca sa mananc totusi ceva mananc fructe si legume, dar vad ca asta ma face sa slabesc. Banuiesc ca nu e inca o problema atata vreme cat alte fete care vomita slabesc din cauza asta, eu am slabit fiindca nu pot manca deci cam tot pe acolo sunt Incep insa sa ma ingrijorez ca 3 kg mi se pare totusi mult. Normal ca nu tineam sa ma ingras dar parca si sa slabesc asa. Asadar Grati.ela, nu esti singura care a dat jos.

Louisa, cu cat esti mai slaba cu atat se vede mai tarziu burtica. Mie a inceput sa mi se vada de la 8 saptamani si eram si eu destul de plinuta. Azi am implinit 12 Maine vreau neaparat sa merg la eco sa vad daca suntem ok, nu mai am rabdare pana pe 23.

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Bine v-am gasit, fetelor!

Eu am fost ieri la medicul de familie si mi-a dat trimitere pentru tot felul de analize de sange si urina ca ca fim siguri ca nu sunt probleme genetice cu bebelusul nostru. Trebuie sa merg in dupa-amiaza asta sa le fac si voi avea raspunsul la urmatorul consult medical.

Am doua intrebari pentru voi, daca stiti sa-mi spuneti : prima, eu nu am stiut ca sunt insarcinata pana acum 3-4 zile si, deci, nu am fost atenta la alimentatia mea, nici la faptul ca fac vaccinuri impotriva alergiilor (polen) in fiecare an. Am inceput in martie acest vaccin si saptamana aceasta ar trebui sa-l fac pe ultimul. Aceste vaccinuri se fac anual, pe o durata de 2 luni si confera pacientului imunitate impotriva diferitelor tipuri de polen pe timp de primavara, vara si inceput de toamna.
Intrebarea mea este daca stie cineva daca aceste vaccinuri sunt contraindicate in sarcina. Am citit pe net si parerile variaza. Medicul meu de familie nu este disponibil zilele acestea si nu am pe cine sa intreb.

A doua intrebare se refera la alimentatia inainte de a sti ca sunt insarcinata. Am mancat ficat, branza Brie, arahide, iar acum stiind ca sunt gravida si informandu-ma pe net, am aflat ca aceste alimente sunt de evitat, mai ales in primele luni de sarcina.
Panichez putin fiindca nu vreau sa ca bebelusul meu sa aiba probleme fiindca eu am consumat alimente interzise in perioada de sarcina.
Intrebarea mea este : mai sunt alte fete aici in situatia mea? Stiti cumva cat de grav este faptul ca nu am fost atenta la alimentatia mea acum o luna?

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Intradevar Alina023, sotul tau e f. norocos, ar trebui sa-ti multumeasca in fiecare zi. Eu am noroc de un sot f.f. intelegator. De 3 luni, la noi e pauza, si tot el a zis ca daca dr. zice pauza 9 luni, atunci el se conformeaza, bebele e mai important pt. el decat sexul, oricat de "doritor"ar fi el. Asa ca la noi, eu trebuie sa-i multumesc lui ca ma intelege.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca, putin ficat si branzica nu-i face rau, important e ca de acum inainte sa nu mai mananci asa ceva. Cat despre vaccin, nu stiu ce sa-ti zic.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Merci frumos pentru raspuns, irlandeza. Asa ma gandeam si eu, iar de mancat alimentele astea acum nici nu mai poate fi vorba.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Fetelor cum se pun iconite la semnatura. Am intrat pe profil personal, am schimbat semnatura, dar nu stiu de unde sa pun iconite.
Irlandeza sunt in 5 saptamani, asta voiam sa pun la semnatura si nus tiu cum. Poate ma ajutati?

Carmen mami de Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

kossir, se scrie codul iconitei respective. Cel putin eu asa am facut. pentru gravidutza parca era [g r a v i] ( eu am pus pauza intre litere ca sa nu apara iconita, tu sa scrii literele fara pauza) dar, vezi ca scrie imediat dupa iconita respectiva atunci cand deschizi smile list
Wow! Fantastic, este prima data cand sunt in stare sa dau un sfat in domeniul "calculator"...
Gratiela, este super fiica ta !!! Imi doresc uneori sa-i citeasca cineva lui fiu-meu povestea de seara.... Una ca sunt obosita de cele mai multe ori, doi, ca tare as citi si eu vreo carte de a mea... Am incercat faza cu datul paginilor inainte fara a fi citite... Mai acum 6 luni mergea... acum, si o fraza daca sar isi da seama imediat.
Anca, ingrijorarea ta a fost un semnal de alarma pentru mine... Eu sunt tuta rau. Am mancat chiar si in seara aceasta branza....
Dar, fetelor, este vorba de orice fel de branza?? Eu credeam ca doar branza de capra.. nu ma intrebati de unde credeam lucrul acesta... probabil l-am citit undeva.

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput