Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, la voi cand s-a vazut embrionul? la mine azi a aparut doar sac gestational si vezicula vitelina...dr a zis sa las inca 2 sapt ca pare ok dar ca-i mai mica ...cam de 5 sapt (desi eu zic ca am avut um intre 26 apr si 1 mai). luni si miecuri fac dozarile BHCG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Grati, la 5 sapt. nu prea ai ce sa vezi, mai asteapta vreo 2-3 sapt. Eu la 8 sapt. am vazut bebele la eco abdominal, cu mugurii de la u manute si picioruse.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Irlandeza, e drept numai ca daca iau in calcul 26 apr um atunci am 51 de zile adik 7 sapt si 2 zile, dak a fost 1 mai atunci am 46 de zile adik 6 sapt si 4 zile...la eco pare de 5 (zice ca ar conta si cand a avut loc ovulatia)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna!

Ioana, se vede clar ca esti graviduta! Felicitari!

Gratiela, sigur ca e important cand a fost ovulatia, asta conteaza si determina varsta sarcinii! Doar nu poate fi acelsi lucru la un CM de 25 sau de 40 de zile. Mai asteapta!

Laura, felicitari! Ai bb mare deja!

Gina, eu am fot la doctor chiar azi, dar nici nu am intrebat de sexul lui bb ca e prea nesigur. Si la fetele de nov-dec s-a schimbat deja la unele sexul... Nici nu vreau sa stiu acum, nu-i serios, de multe ori se shcimba. EU voi intreba la eco morfofetala de trim II, la 21-22 de saptamani o fac, atunci voi avea incredere in raspuns!

Azi mi-a zis dr ca-i mare copilul, are ca. 7cm si cu tot cu picioare ca. 11 cm! Am ramas cam cu gura deschisa, ca la 11+0 avea numai 45mm... Si-a facut curaj sa creasca!

Va pup
Adina 12+3

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mav, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla, iti tin pumnii sa fie totul bine!!!

Adina 12+3

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Am vazut pisicuta !!!!

S-a vazut chiar la echo abdominal , o inimioara mai mai sa sparga pieptul , are doar 8 mm embrionul dar e bine prins si intr-o zona cu vascularizatie optima .

S-a mirat si doctorita , ca de obicei la varsta asta nu se prea vede abdominal .

E fata , gata , ce sa mai vorbim , oricat as vrea eu baiat , e fata ! Nici nu-mi trebuie sa aflu la 12 saptamani , ca stiu deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adina felicitari! Ce mare a crescut Cica asta e perioada in care cresc repede, apoi in trimestrul 3 se maresc in greutate

Gatta bine ai venit si felicitari pt sarcina! Primele 10 mesaje iti sunt moderate si vor aparea mai tarziu, deci e posibil sa nu le observam. Sa le scrii cat mai repede, ca sa scapi de moderare

Felicitari, Virgo pt pisoi (pisicuta). Te-am trecut pe listuta.

Fetelor va rog, daca mai vedeti si pe altele care nu-s trecute pe lista, treceti-le si voi, ca eu nu am timp mereu.

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Adina, Virgo, felicitari pentru eco! Abia astept sa merg si eu sa ma linistesc... Ca sunt asa de agitata, nu-mi gasesc locul si-mi vin in gand tot felul de chestii urate... Acum ce credeti? Ma gandesc ca daca vine ciclul?!

Ioana 3+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Bine ati venit, noilor zuze, Ioana, Felicia, Virgo si daca mai sunt . Azi a fost o zi buna, ne-am inmultit considerabil. Sper sa ramanem toate. Sarcini usoare, bbei sanatosi si s-auzim de bine

Carmen mami de Mihai+ 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Dragi Gravidutze,

Sarcini usoare si bb-ei sanatosi pt toate.

Am si eu o intrebare la voi.
Am o mica problema cu o "mancarime pe undeva" si as vrea o crema care sa fie buna si in sarcina. Ne dorim de vreo 9 luni sa concepem al doilea bb dar inca nu vrea sa apara pe la noi.
As vrea sa imi cumpar un unguent, dar poate stiti voi vreumnul, poate ati folosit careva ceva, ca nu as vrea sa iau ceva ce nu e cazul sa folosesc.

Merci mult pt raspunsuri.

Mergi la inceput