Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ioana, bine ai venit in club.
Esti gravi. Chiar daca liniuta e pala. Pt. ca ai facut testul mai devreme. Mai incearca unul peste vreo 3-4 zile si ai sa vezi ca liniuta v-a fi mult mai pronuntata.
BHCG nu ai unde face?

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Buna, dragutelor! Ma primiti si pe mine?

Felicia, o proaspata

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ioana, sigur esti de-a noastra . felicitari
Felicia20, felicitari si tie si bine ai venit
fetelor, eu azi am fost sa-mi fac analizele pe care mi le-a recomnadat doctorul, am fost la Medicover, dar m-am suparat putin pe ei, pt.ca ieri am sunat sa intreb daca fac o parte din analize gratuite(cu trimitere de la med.de familie) si au spus ca NU, iar dimineatza cand am ajuns acolo scria mare ca au colaborare cu casele de sanatate. am intrebat si mi-au confirmar ca as fi putut face o parte din analize gratuit, as fi scutit cam 100 ron. in total am 325 ron, asta e, macar sa iasa bine iar bb sa evolueze fara probleme.
Doamna care mi-a luat sange zicea ca ar trebui sa refac analizele la 3 luni. voi cum stiti?
Mav, iubita, te rog, nu mai gandi negativ, asta nu poate decat sa-ti faca si mai rau. si te asteptam cu vesti bune.

Mari 7+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Irlandeza, multumesc! M-am gandit si poate faptul ca ma treceti pe listuta, printre voi o sa-mi aduca noroc. Asa ca datele mele sunt:
DN: 01.12.1981 UM: 24.05.2007 DPN: 28.02.2008
Sa dea Domnul sa fie bine!
Salut toate cunostintele mele din randul mamicilor de ian. - feb. 2008!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Felicia bine ai venit si asteptam datele tale ca sa te trecem pe listuta.
Ioana, noroc ca anul viitor, luna februarie are 29 zile, dar oricum poate bebe vine mai repede cu 2-3 zile. Si la tine e 28.02. Te incadrezi perfect.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vezi ce chestie?! 28 februarie! Sper sa nu vina pe 29!

Ioana

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare la toate burticutzele.
Este prima data cand scriu pe acest forum , dar il urmaresc demult , mi-a luat ceva timp pana am reusit sa ma inregistrez ( ceva probleme tehnice )
Sunt si eu o burtica de ianuarie-februarie 2008 si tare m-as bucura daca m-ati primi in clubul vostru.
Datele mele personale sunt :
Data nasterii : 24.03.1975 ( cam baba , nu ? )
UM : 03.04.2007
DPN : 08.01.2008
Medic : D-na Florina Mihalache
Spital : CFR 2

Va pup pe toate si va doresc sarcini usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mav sper din suflet sa nu fie nimic in neregula. Astept sa ne dai vesti si dupa controlul de dupa amiaza

Ioana, Felicia bine ati venit! Ioana te-am trecut pe listuta, Felicia astept si datele tale!
Ioana am vazut pozele si vreau sa-ti psun ca eu vad si liniuta de pe primul test, pe bune

Fete dragi, zuzici, am fost la eco Am vazut minunea din burtica, un omulet in miniatura, care dadea din manute si din picioruse si se invartea, de ma gandeam cum de nu-l simt E foarte bine, avem 46 mm, deci perfect

De azi am intrat in vacanta, deci voi lenevi cam toata ziua

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Laura te rog sa o treci si pe VIRGO la mamici, cred ca n-ai observat datele ei

Ma treceti si pe mine cu 1 februarie ?

Data nasterii 12 septembrie 1977

UM 26 aprilie 2007

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

Bravo Laura, ce bebe mare ai. Si jucaus. Sa-ti traiasca. Si sa ai o vacanta placuta. Dormi, daca poti.

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput