Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Mav, ce pot sa spun?! cuvintele sunt, intr-adevar, de prisos.
Nu pot decat sa ma alatur celorlalte zuze shi sa te sustzinem.
Ai grija de tine si nu uita ca toti sunt langa tine (mai ales Sebi)
Indraznesc sa-ti dau o sugestie: daca iese asha cum banuiesti tu (ce-i mai rau) mergi (cu sotul ca si el contribuie) si faceti nishte analize genetice; vorbeste cu dr ginecolog si cu un dr hematolog.
Te-am pupat!
Roxana11+
Multumesc, Roxana! Chiar nu pot sa-mi imaginez ca existenta lui Sebi ar putea fi numai un accident fericit si ca noi, parintii lui, avem probleme genetice.
Vom vedea ce vom mai face.... oricum pt moment nu ma mai pot gandi la o noua sarcina.... As fi multumita sa se "termine" totul cu... sanatate.
Ce nu v-am spus: de aseara n-am mai luat tratamentul si totusi, azi am niste sani grei, plini si mi-e o greeeeataaaaaa...... Ciudat, nu?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ramo2007 spune:
Buna,
Mav, suna-l pe Tutu si vezi ce-ti spune.Stiu ca sarcina poate fi salvata daca te internezi si-ti baga niste perfuzii.Suna-l si intreaba-l despre ce perfuzii e vorba si aranjezi cumva in Constanta la vreun spital.
Stiu de aceste perfuzii de la medicul care m-a consultat in seara cand s-a intamplat necazul meu.Daca as fi ajuns mai devreme...mai erau ceva sperante.
Curaj, fruntea sus si Doamne ajuta sa fie totul bine cu tine si bebe!
Pupici,
Ramo
kossir spune:
multumesc mult fetelor. Stiam si eu ceva ca daca scurgerile nu-s rosu aprins nu e grav, dar prea nu se mai opresc si nici nu pot uita hemoragia aceea atat de puternica si senzatia de pierdere, cand a cazut cheagul acela foarte mare. Oricum faptul ca am simtome puternice ma face sa cred ca inca mai e acolo. Daca ar fi sacul gol, as mai pute avea simtome asa puternice?
Sa speram Mav.
Va pup pe toate
Carmen mami de Mihai+
5+
numeioana spune:
Fetelor, ia uitati-va la pozele mele. Am facut un Sure Check acum aproape o ora si a iesit a doua liniuta imediat, dar tot pala e. Totusi se vede bine. Barza nu se vede aproape deloc. Numai eu o vad, pt ca stiu ca e acolo![]()
http://community.webshots.com/user/numeioana
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Lala_D spune:
Mav perfuziile sunt cu Gynipral si iti mai pot face amestec litic ( no-spa injectabil, scobutil si diazepan .
Asta a fost tratamentul meu in spital 5 zile plus 6 Utrogestan.
Evident totul cu stat in pat non stop si picioarele ridicate mai sus ca bazinul.
Nu-i placut dar exista o sansa daca fatul este viabil .
Succes 
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala_D spune:
Ioana exact asa a aratat si testul meu de sarcina
si nu odata ci la toate 3 sarcinile .
De fiecare data eu l-am facut inainte de venirea rusilor cu o zi / doua avand un ciclu ceas de 27 de zile ![]()
O zi excelenta tuturor !
Lala.
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by kossir
multumesc mult fetelor. Stiam si eu ceva ca daca scurgerile nu-s rosu aprins nu e grav, dar prea nu se mai opresc si nici nu pot uita hemoragia aceea atat de puternica si senzatia de pierdere, cand a cazut cheagul acela foarte mare. Oricum faptul ca am simtome puternice ma face sa cred ca inca mai e acolo. Daca ar fi sacul gol, as mai pute avea simtome asa puternice?
Sa speram Mav.
Va pup pe toate
Carmen mami de Mihai+5+
eu din cate am inteles atunci cand sarcina se opreste din evolutie dispar si simptomele!!
pt linistea ta fa-ti o analiza de sange!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisapoza eco bb si burtik
grati.ela spune:
Ioana, felicitari! La fel a fost si la mine...repeta peste 3 zile si vei vedea ca se aprind instant liniutele.
Fetelor, tocmai am venit de la eco vaginala...inca nu se vede embrionul, sacul gestational si vezicula vitelina sunt ok arata ca de 5 saptamani (ea suspecteaza o ovulatie tarzie plus si faptul ca nu-mi aduc aminte cand am avut CM...intre 26 si 1 mai am zis eu)...luni si miercuri fac dozare BHCG. Initial imi recomandase sa vin la o noua eco vag pe 25 dar pt ca eu sunt plecata din tara mi-a zis ca ori vin direct pe 5 iulie ori fac dozarile...Cred cu tarie ca va fi bine! Eu in fiecare luna faceam calculul si actionam eficient in zilele 13,14,15,16...dar cum acush am incurcat borcanele am dat bataie toata luna...si am ramas!
Ozana mea (clasa a II-a) a luat premiul intai si diplome de excelent la Cangurul matematic si la Eurojunior.
ginnette spune:
quote:
Originally posted by mavquote:
Originally posted by ginnette
Mav, ce pot sa spun?! cuvintele sunt, intr-adevar, de prisos.
Nu pot decat sa ma alatur celorlalte zuze shi sa te sustzinem.
Ai grija de tine si nu uita ca toti sunt langa tine (mai ales Sebi)
Indraznesc sa-ti dau o sugestie: daca iese asha cum banuiesti tu (ce-i mai rau) mergi (cu sotul ca si el contribuie) si faceti nishte analize genetice; vorbeste cu dr ginecolog si cu un dr hematolog.
Te-am pupat!
Roxana11+
Multumesc, Roxana! Chiar nu pot sa-mi imaginez ca existenta lui Sebi ar putea fi numai un accident fericit si ca noi, parintii lui, avem probleme genetice.Sunt zeci de motive posibile pt ceea ce ni s-a intamplat si le cunosc... pt ca m-am documentat data trecuta. Insa e greu de acceptat... atunci cand toti 3 ne doream sa mai avem un bebelus.
Vom vedea ce vom mai face.... oricum pt moment nu ma mai pot gandi la o noua sarcina.... As fi multumita sa se "termine" totul cu... sanatate.
Ce nu v-am spus: de aseara n-am mai luat tratamentul si totusi, azi am niste sani grei, plini si mi-e o greeeeataaaaaa...... Ciudat, nu?!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mav, sper sa nu te fi deranjat ce ti-am zis de analize genetice (nu m-am gandit ca Sebi ar fi doar o "intamplare")-n-am vrut sa fiu prost-crescuta; eu m-am gandit ca ar fi bine sa verifici si pe parte genetica - eu am anomalie de factor V - Leyden, pe care mi-au banuit-o drtza Avram de la Coltzea shi dr ginecolog, si de-aia am zis sa verifici.
Este adevarat ca nu poti accepta usor si tot iti pui intrebarea "de ce eu?"
Ciudat, partea cu 'noile' greturi
.Oricum, sa stii ca eu m-am atasat de tine (chira dak nu te cunosc "face to face") ca esti 'rac' si am o slabiciune pentru ei
Si vreau sa ne mai scrii, ca ne intereseaza experinta ta de mamica.
Ai grija!

Roxana
11+
numeioana spune:
Fetelor, multumesc! Nu stiu daca sa ma inscriu la voi acum... O fi bine? Sau sa astept sa se confirme ecografic? Sau sa mai fac teste saptamana viitoare?
Ma tot gandesc, daca a fost testul stricat
... Desi era in termen si sigilat... Mai am unul si nu stiu cand sa-l fac. Poate duminica dimineata cu prima urina. Sigur iese mai intensa a doua liniuta.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

)