Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
kossir spune:
Buna dimineata zuze.
Mav, ce mai faci? Ai fost la medic? Du-te sa vezi ce se intampla, speranta moare ultima.
Fetelo si eu am probleme, s-ar putea sa urmez, poate chiar sa va parasesc, Doamne fereste. Am acele pierderi maro, iar azi dimineata, devreme am pierdut un chegulet de aceeasi culoare, adica spre negru. Si in plus si dureri de burta, vagi ce-i drept, dar ingrijoratoare. Eu nici nu pot sa stau tintuita la pat, nu am nici stare, dar sunt si singura cu fiul meu, asa ca trebuie sa-i dau sa manance, sa se imbrace, foarte putin ma misc si incet, dar trebuie. PLus ca mai spal si cate un vas, nu ma lasa inima
.
Alina distractie placuta la mare si nu-ti fa griji pentru puiutul tau, o sa vina el dupa tine. Adica fii atenta, dar nu exagera ca-l sperii si pe el.
Burtici sanatoase, va pup pe toate.
Carmen mami de Mihai+
5+
zeririlouiza spune:
Neata zuzelor, ce mai faceti voi? sper ca bine totusi
In sfarsit intru si eu 2 saptamani in concediu, sa pot dormi, sa ma odihnesc si sa dorm iar ca duc o lipsa acuta de somn.
Saptamana viitoare sa-r putea sa vin in bucuresti iar, asta daca doctora are timp sa ma programeze, nu stiu cum o cheama, o cunostinta de a mea a nascut cu ea la elias si sper sa pot merge si eu la ea, dar cum aflu ceva va anunt sa ma puneti si pe mine pe listura., va pupic pe toate
Louiza
8+
ginnette spune:
Mav, ce pot sa spun?! cuvintele sunt, intr-adevar, de prisos.
Nu pot decat sa ma alatur celorlalte zuze shi sa te sustzinem.
Ai grija de tine si nu uita ca toti sunt langa tine (mai ales Sebi
)
Indraznesc sa-ti dau o sugestie: daca iese asha cum banuiesti tu (ce-i mai rau) mergi (cu sotul ca si el contribuie) si faceti nishte analize genetice; vorbeste cu dr ginecolog si cu un dr hematolog.
Te-am pupat! ![]()
![]()
![]()
Roxana
11+
anca76 spune:
kossir,
nu te speria.Eu am patit la fel zilele trecute.Mergi la doctor, ia tratament si stai f. cuminte, nu fa nici un efort.La mine s-a oprit sangerarea care a tinut 2 zile, si sper din suflet ca vom scapa bine si eu si buburuza mea din asta.
mav spune:
Of, fetelor, cum ma faceti voi sa va scriu... Am fost aseara la dr meu (cel cu care l-am nascut pe Sebi) si uterul este ok, sacul este ok, f bine fixat, embrionul... cam de 5 mm (e cam mic, parerea mea), dar nu a vazut nicio bataie (ecograful de la cabinet e f vechi)... Mi-a zis ca nu stie de unde e sangerarea si ca nici nu e sigur ca sarcina s-a oprit in ev, ca asta putem vedea sigur abia peste o sapt. Insa el pleaca in concediu, chiar acum.
Cand am ajuns acasa, aveam deja multe chegulete si avand experienta trecuta, stiu ca cheagurile nu sunt un semn deloc bun.
Voi ma incurajati (Doamne, cat ma bucur ca existati!!!), dar eu nu mai am speranta si cred ca deja am facut ce am putut sa salvez sarcina, dar... din pacate, daca embrionul nu creste, nu are nimeni ce sa-mi faca.
Mi-am facut programare pt dupa-amiaza la alt cabinet, in Cta, unde lucreaza un dr anestezist pe care-l cunosc de pe forum, macar... daca va fi cazul de chiuretaj (din cauza tratamentului sarcina e bine fixata acum si nu prea am cum sa o elimin spontan si nu vreau sa stau asa si sa sangerez pana dau in alte belele), sa-mi faca anestezie generala, ca eu nu mai vreau sa mai vad si sa simt tot (data trecuta... cred ca n-a prins prea bine anestezia locala
). M-a asigurat ca dr gineco de acolo se pricepe f bine la echo si ca oricum nu-mi face nimic pana nu ma consulta si daca mai avem vreo sansa, o sa-mi zica din start.
Vreau sa se termine mai repede si totusi nu stiu cum voi merge mai departe...
Angi, lasa grijile, fata frumoasa, ca bebele tau n-a patit nimic, este absolut ok! Imi pare asa rau.... stiu ca povestea mea te baga in sperieti... de-aia nici nu imi mai vine sa scriu....
Gina, multumesc din suflet pt mesajul pe care mi l-ai trimis, esti extraordinara!
Alina023, n-am apucat sa-ti multumesc, tu m-ai inteles atat de bine ieri, mi-ai scris exact ce aveam nevoie sa "aud".
Si voi toate, sunteti minunate si daca-mi dati voie, sigur ca am sa va mai scriu, chiar daca ies de pe lista! Imi sunteti toate dragi si probabil ca voi putea sa va incurajez si sa va dau sfaturi (in calitatea mea de mamica de Sebi), dupa ce voi trece peste aceasta pierdere!
Va pup pe toate!
kossir spune:
Multumesc Anca pentru sustinere. La doctor merg saptamana viitoare, dupa ce termin progesteronul si cand poate sa-si dea seama daca s-a marit cat de cat sacul embrionar pe care l-a masurat marti seara la urgenta. Eu sunt si in saptamana mica si nu poti altfel sa-ti dai seama, pentru ca inca nu-i bate inimioara. Eu nu sangerez, este o scurgere maro inchis, spre negru, dar continua. Hemoragie foarte foarte puternica cu un cheag mare am avut marti seara, dar doar un sfert de ora. Astea toate adunate ma fac sa disper uneiori, alteori sper gandindu-ma ca am simtome, am greturi, sani mari si durerosi, somn cat cuprinde. Nu stiu Doamne ajuta si pentru mine si pentru toate zuzele.
Mav curaj, Dumnezeu e sus.
Carmen mami de Mihai+
5+
mav spune:
Carmen, sunt impacata cu D-zeu! As vrea sa te incurajez, ba mai mult, as vrea chiar sa pot sa te asigur ca n-ai motive de ingrijorare, dar nu stiu sincer ce sa-ti spun.... Doar ca te inteleg si-ti sunt alaturi! Iti trimit o imbratisare maaare!
Cu D-zeu inainte!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
miky_mamica spune:
Buna, buna
Daca ati incerca sa fiti putin mai optimiste v-ar sta mai bine. Pana cand aveti un rezultat negativ in fata eu una as spune sa tineti capul sus si sa fiti mai optimiste si mai increzatoare in fortele voastre si ale BB. Incercati sa va indeletniciti numai cu lucruri pozitive sau sa faceti cee ce voua va place cel mai mult. Eu de exemplu incerc la fac cat mai multe lucruri la servici ca sa-mi umplu timpul si sa nu ma gandesc ca bb nu e bine. Putin optimism nu strica!
Pupici
Micky
11+
bb_yasmi spune:
carmen, as vrea sa iti spun ca si eu am avut prin sapt 5-6 asa o scurgere maro spre negru, care am tinut vreo saptamana si totul a fost Ok pana la urma!! am luat progesteron (utrogestan) cate 6/zi. dr meu a zis ca dc sangele e negru e ok, inseamna ca e sange mai vechi care trebuie eliminat!! doamne ajuta sa fie bine si la tine!!! tin pumnii!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
anca74 spune:
Fetelor, imi pare tare rau ca aveti probleme. ![]()
Zic totusi sa nu va descurajati fiindca sangerarile nu inseamna mereu pierdere de sarcina.
In cazul in care, din pacate, pierdeti sarcina, cel mai adesea embrionul avea anormalitate cromozomiala, asa ca, pe undeva, este mai bine ca se intampla asa. Dumnezeu le aranjeaza pe toate cel mai bine!
Pierderile de sarcina au loc relativ des : cel putin una la zece sarcini .
Riscul de a pierde o sarcina creste o data cu varsta femeii ; pentru femeile sub 35 de ani, riscul este de 1 la 10, intre 35 si 40 de ani riscul este de 1 la 5 pana la 6, iar intre 40 si 45 de ani riscul este 1 la 3 sarcini .
Femeile care au pierdut deja o sarcina, sunt expuse minimului risc de a pierde o alta , insa cu toate acestea sansa de a duce la bun sfarsit o sarcina este foarte mare.
Sa stiti ca se poate preveni, macar partial, o urmatoare pierdere de sarcina.
Daca vreti sa ramaneti din nou insarcinata, este bine sa aveti cat se poate de mult grija de voi. Aceasta inseamna sa va hraniti cat mai sanatos si mai variat, fara abuz de alcool, fara tutun si nici un fel de medicamente fara avizul medicului.
Oricarei femei care doreste sa ramana din nou insarcinata i se recomanda in fiecare zi acid folic ( 0,4 mg ). In situatia in care inainte de pierderea sarcinii nu ati luat acid folic nu trebuie sa va simtiti vinovata. Acidul folic nu micsoreaza riscul pierderii sarcinii, ci riscul de a da nastere unui copil cu spina bifida.

Minunea nostra
io 
http://tac.families.com/ezb/874526.png