Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mav - imi pare tare rau pentru tot ceea ce ti se intampla...
Iti sunt alaturi cu inima si ma rog ca Dumnezeu, sa te ajute sa treci peste aceste momente grele cu bine.Am trecut la randul meu exact prin ce treci tu acum (am pierdut 2-a sarcini una dupa alta)si desi a fost extrem de greu, am acceptat situatia/realitatea inca de la inceput si, mi-a fost mult mai usor sa trec peste muntele de dureri/pierderile suferite.
Viata nu se termina aici, si acum.Moartea, este doar un prag de trecere de la aceasta viata imperfecta, la una perfecta si vesnica.
Cu siguranta acolo,le este mult mai bine puisorilor nostri si intr-o zi cand ne va fi dat fiecaruia in parte,ii vom putea intalni si vom putea intelege: de ce a fost sa fie asa.
Langa tine ai un alt puisor si trebuie sa fii tare pentru el.
Cand te vei simti mai bine, sa ne scrii ok?!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Ati adormit fetelor? Somn usor. Eu incerc sa pun niste poze, sper sa si reusesc.
Noapte buna

Carmen mami de Mihai+ 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Mav, imi pare tare rau, n-am vazut ce scrisesesi. Chiar imi pare rau pentru tine, pentru voi. Dar stii, nu se termina totul aici, se mai poate incerca, iar, pana vei reusi. Vezi ce faci cu ingerasul tau, revino-ti si mai vorbeste cu noi din cand in cand. Si sper sa te vedem la mamici de........
Offf ingrozitor, s-ar putea chiar sa te urmez, dar asta e. Curaj!!!!
Suntem alaturi de tine .

Carmen mami de Mihai+ 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,in curand vom incepe sa aflam sexul bebelusilor!Abia astept sa vad carucioarele!
Ea uitati ce scrie la 12 sapt':I have vocal cords now, and my gender is evident, to!
Phuuuiii, pai daca-i asa si totul o fi bine inseamna ca, pe 27 cand am programare la vom putea afla ce am in burtica?!!!
alina23,
adinag,
NataliaS,
Andradda,
Angeli',
care dintre voi merge-ti zilele acestea la eco'?! Sunt curioasa daca o sa se vada sexul asa cum spune mai sus!
Eu mai am ceva de asteptat pana pe 27 insa, va impartasesc ca noua traire ,fericirea si emotiile imi sunt atat de intense incat,tind sa cred ca, nici la sarcinile trecute nu mi-au fost atat de mari!
Este tare frumos!

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata la toate zuzele
Mav,imi pare atat de rau!Ma rog pt.tine sa ai puterea sa mergi mai departe.Stiu ca nu exista cuvinte sa-ti aline suferinta,dar sunt alaturi de tine si ma gandesc ca poate nu e totul pierdut.Nu mai mergi la medic,el ce zice?
Pupici la toate burticile

Carmilia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

:) 30 de ani sau 20 de ani... eu am 24 si uite ca tot n-a fost sa fie desi poate parea imposibil pentru ca toate testele au iesit perfect si suntem amandoi sanatosi si tineri... Eu cred ca tot mai bine stie Dumnezeu ce face cu fiecare om si prin ce experiente il trece si de ce.

Fetelor, eu inca nu m-am dus la spital sa fac chiuretaj. Am tot sperat ca se declanseaza spontan... dar acum mi s-au intarit la loc sanii asa ca nu mai stiu ce sa mai inteleg de la corpul asta al meu zapacit. Am decis sa merg in weekend la Sibiu in plimbare pentru ca sunt deja foarte deprimata si mi-e groaza de spitale si de doctori si de medicamente. Va doresc sa aveti si voi weekenduri foarte frumoase si relaxante ca sa se simta bine si bebeii vostri si sa se lupte sa iasa cu bine!
Va pup!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mav, eu sunt o optimista incurabila (in momentele in care nu sunt paranoica ) asa ca iti spun sa nu-ti pierzi speranta. Nu mai sta acasica, mergi la un ecograf. Trebuie sa se vada acolo ce se intampla. Haide...macar iesi din incertitudine. Am sa te sun maine din Constanta, sper sa nu deranjez. Iti tin pumnii si ma rog sa fie bine.

Gina, eu luni seara merg la eco si sper sa va si pot spune ce trusou sa pregatiti pentru primul bebel din odiseea noastra .

Fetelor, la pranz eu decolez spre gara si apoi in fuga melcului obosit (se fac lucrari la liniile de cale ferata...fac 5 ore din Buc. pana la Cta) ma indrept catre mare. Tiiiii...Doamne ajuta! Am mari emotii ca voi merge doar eu si nazdravanul meu. Va trebui sa fiu cu ochi de musca...sa vad in toate directiile.

Va pupic si poate mai scriu pana plec.

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Mav imi pare fff rau . Cuvintele in aceste momente sunt cam de prisos...asa ca iti spun doar ca suntem alaturi de tine si ne rugam sa-ti fie bine! Totusi sa mergi si la dr. sa vezi dc intr-adevar ai pierdut bebele.

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

Mav,
D-zeu are un plan pentru noi, si acela este cel mai bun.Linisteste-te,el iti va da putere sa treci peste toate.Mergi la medic si vezi exact ce e acolo.Si vorbeste cu noi,poate iti va fi mai usor.Putere iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, nu vreau sa cred in rau inca. L-ai sunat pe Tutu? El ce spune?

Gina, eu pe 20 iunie merg la eco. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Voi avea 13 saptamani.

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput