Donatii medicamente
Raspunsuri - Pagina 33
Neli_ra spune:
Are cineva vitalact si nu-i trebuie ?Daca e cineva care are de vanzare vitalact,rog sa fiu contactata,voi cumpara vitalactul pana la urma,daca gasesc pa cineva de la cine sa cumpar,am nevoie pt fetita mea de ~4 luni,s-a obisnuit cu el si se dezvolta bine.Merci,astept.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011)
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Neli_ra
Buna,mie imi trebuie pt o prietena care va naste in august ,vrea sa nasca natural si are nevoi de oxitocina,merci mult,pa. Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011) |
Sigur. Ti- trimit. Sa-mi trimiti datele.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Neli_ra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Sigur. Ti- trimit. Sa-mi trimiti datele. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Scuze ca am scris haotic in postarea precedenta,iti spuneam acolo ca ti-am dat PM cu datele mele complete.Daca mai ai nevoie de alte date,te rog sa imi spui.Merci mult,bye!
rose2001 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing Salut, Am si eu Clostilbegyt - 1 cutie, expira 01.2014 Femingin B - 10 pliculete, expira 03.2012 Piafen - 1 cutie (-1 comprimat, 19 ramase) - expira 11.2011 Furosemid 40mg - 1 cutie, expira 09.2011 Tantum rosa - 4 pliculete, expira 07.2011 Geriforte - 2 cutii - expira 05.2011 (a luat sotul multe luni anul trecut si am uitat de el) astept PM --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
sanzi spune:
Buna! Am 1 sticluta de sirop ROMERGAN, nedesfacuta, expira in decembrie 2011 si EURESPAL, sirop, tot nedesfacuta, expira in 2012. Daca doreste cineva, astept pm.
DinaB spune:
Buna,
Eu mai am doua fiole de pregnyl care expira anul viitor.
Am terminat tratamentul si mi-au ramas in plus. Daca le vrea cineva, le ofer cu mare placere.
Dina
EllaR spune:
Diana ,
Am inteles ca ai 2 fiole de pregnyl. Daca mai sunt disponibile am mare nevoie de ele.
Multumesc anticipat si astept un raspuns de la tine,
Ella
DinaB spune:
Buna Ella,
Ti-am trimis un email, sper sa fi ajuns. Sunt noua pe forum, abia ma obisnuiesc cu procedurile de trimitere a mesajelor.
Astept raspus si Doamne-ajuta!
Dina
amiruta spune:
Buna.Daca mai ai pregnyl-ul, da-mi te rog un mesaj la daniela2006_nitulescu@yahoo.com
O zi frumoasa
gabby2011 spune:
Buna ziua.Are nevoie cineva de 1 cutie lapte Nan fara lactoza, expira in dec 2011 si Utrogestan 100 tot in dec expira?cui ii tb sa mi dea PM.numai bine!