Donatii medicamente
Raspunsuri - Pagina 3
Balbina spune:
Donez 2 cutii Debridat. Una expira in decembrie 2007, iar cealalta in aprilie 2008. Ambele cutii au fost primite pe reteta gratuita, dar din fericire, nu a mai fost nevoie sa fie folosite.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
nickol_f spune:
Buna,
Mi-a ramas din timpul sarcinii o cutie si jumatate de Utrogestan. Cine e interesat le donez
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
Varsta lui Beatrice
Poze Beatrice
monica70 spune:
Si eu mai am o cutie de Utrogestan ramasa nefolosita.Din 30 pastile lipsesc 3 bucati.Le donez pentru cine le vrea,dar e urgent pentru ca vad ca expira in septembrie 2007.Daca vedeam mai urgent topicul asta
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE
florentza spune:
Fetelor, mi se pare laudabila ideea ...
* pt mine personal - am nevoie de calciu tb. - mi-a recomandat medicul, permanent - cine are de dat , ii multumesc anticipat.
* am sa ma uit sa vad ce am si eu de donat ...
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".
Florentza
Teutz spune:
Ati avut o idee foarte buna sa deschideti subiectul asta! Din pacate, nu am medicamente de donat, dar am nevoie de Utrogestan si Gravibinon pentru verisoara mea, care e insarcinata in 8 saptamani si are o situatie materiala destul de precara. Daca ma poate ajuta cineva, ii multumesc anticipat!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
anaalina spune:
Am si eu de donat 2 cutii de utrogestan !!!Cine are nevoie adresa mea alina13ana@yahoo.com
kover spune:
teutz:utrogestan au mai multe fete de donat;vezi pagina 1.ia legatura cu cine e din Bucuresti.
ane2200 spune:
Pentru adulti - Donez 3 sticlute de albumina umana, solutie 20%, a cate 50 ml. Expira in septembrie 2008. Le-am cumparat pentru tatal meu, care din pacate a murit. Sper sa foloseasca cuiva, ca stiu ca sunt scumpe.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia