Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

super tare faza cu obtinerea atestatului pt aceste "cursuri", eu imi inchipuiam ceva mai complicat, adica niste cursuri adevarate care se tin undeva prin spitale sau etc. Ce chestie. Cool! Atunci ma voi interesa si eu la medicul de familie.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

am fost la doctor si spre surprinderea mea mi-a facut si eco. Intai m-a controlat jos, totul in regula cu colul, nu stiu cat e, mi-e de fapt indiferent, atata timp cat e ok. Uterul cica s-a marit zdravan, ca se mirase si el, iar el a masurat si el copiul si cica CRL e de ca. 7cm si cu totul de 11cm, ceea ce e destul de mare, eu avand numai 12+3 azi. Dar bine ca bb e bine, ca si taticul lui e mare, deci are voie...

L-am intrebat explicit inca o data de mare si a zis ca nu-i nici o problema soarele si apa ptr bb, ca lor le place! Sa am grija numai cu inghetata, ca daca e cald tare sa nu fie prea dezghetata si sa aiba salmonele (ni s-a intamplat anul trecut in Romania, de fapt la al meu). Si cu carnea de pui, ca dac nu-i preparata bine sa nu fie aceeasi problema. Deci, aveti si voi grija!

In ce priveste no spa, nici nu exista in Austria, nu se da asa ceva, numai magneziu. Si cica ajuta intr-adevar mai bine...
Daca face rau nu stiu, dar luati si voi mai cu masura, ca cica e normal sa mai simti burtica.

Cam asta nou de la noi, vad ca voi discutati de zor de chestii juridice in RO, io nu ma pricep

O zi buna si ne mai auzim noi!

A propos de efecte glow si mai stiu eu ce: eu folosesc Firefox si aici oricum nu se vad.

Adina 12+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Adina ma bucur ca e totul bine cu bb din burtik!!!

Sa-ti traiasca si sa se dezvolte cat mai bine

19+ si ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ce marfa adinag .....ei acum daca am aflat ca pana si un dr din Austria ne da voie la mare e super!!!!!!!!! Chiar o sa merg fara grija!

16+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adina super! bine ca e totul ok!

cu concdiul taticului, eu cred ca depinde si de angajator...stiu de ex. ca eu dupa nunta am primit 5 zile de concediu suplimentar de la ai mei, el a cerut...stiind ca e legal su a primit

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Pussi azi ziceai ca te mai duci la un doctor?

19+ si ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

da, dupa sase!!!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Iti tinem pumnii sa fie bine!
Sa vii sa ne spui noutati.

Eu ma duc spre casa ca m-a luat un somn de nu mai vad

19+ si ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc, fetelor!

Pussi, iti tin pumnii sa fie totul bine la dr.! Poate inca nu-i nevoie de cerclaj? Cum o fi, titi mici sa fie bine!

Adina 12+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

darleena, adina m-am obisnuit cu gandul..fac cerclajul si gata!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput