Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Rge, darleena, anacami, irinutamultumim sunt cam speriata...ca nu e dr. meu aici, ca nu mi-am dat seama ca am contractii. Titicii erau veseli, s-au dat peste cap, de sex mi-a zis ca-i prea devreme! Asa ca asteptam ....

Cu storcatorul...eu il folosesc pe cel de la robotul de bucatarie..e doar pt. citrice!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Gabitz , felicitari pentru fetitza ! Mama ce de prietene o sa aiba fii-mea ! De cand sunt parca vad peste tot gravide si copii mici. Pe cuvant ca inainte nu remarcam nimic de genul asta. Acum vad ca e plin orasul de carucioare !!!!

Ramonella , cred ca asa ceva vreau si eu pentru sucuri de legume, dar am zis ca mai am timp pana vine bebele si incepem diversificarea (ia uite dom'le despre ce chestii vorbesc, nu-mi vine a crede...)

Anacami , eu am blender Braun si e foarte util la cremuit supe. ca sa zic asa. Asa ca probabil o sa-l folosesc la piureuri mai moi de legume fierte. M-a lovit asa dintr-o data, mai, dar noi chiar vom face copii...

Pussi , iti tinem pumnii la cerclaj, stiu ca nu e dureros ca am prietena care a facut, mai neplacut (pentru ea) a fost ca a trebuit sa stea mai mult in pat si de plictiseala rontaia nonstop.... Am si uitat sa-ti zic, felicitari pentru perna, nu e asa ca ai dezvotat oarecere pasiune pentru ea ?

Dany , cu constipatia trebuie sa lupti mereu, ca de fapt e de vina digestia super inceata si tranzitul lenes. Incerca iaurt pe stomacul gol. Sau supozitoare cu glicerina. Sau cafea decofeinizata cu lapte. Si mare grija la ce mananci. Eu de cand am renutat la utrogestan sunt mai bine, dar tot asa, fiecare zi e o lupta intre mine si intestine

Crisstiana , o sa vezi ce incantat o sa fie sotul tau. Mai ales dupa ce se obisnuieste cu ideea. La noi tot poporul a zis ca facem baietel (wishful thinking, cum se zice ) si cand am aflat ca o sa fie fetita, sotul meu era cam nedumerit, ca isi facuse deja scenarii cum o sa se joace ei cu masinute, si o sa-l invete sah si o sa mearga la pescuit (desi el n-a fost niciodata ). Acum ca stim ca e foarte probabil sa fie fetita, se gandeste ca o sa-i faca codite, o s-o invete sah (asta e de neschimbat) si o sa o protejeze si o sa mearga cu ea peste tot, ca sa fie copila in siguranta... Asa ca mi-a zis ca spera ca nu se mai schimba la urmatoarea ecografie, ca si-a facut deja ganduri, planuri , imagini si nu mai vrea sa se schimbe.

Bbyasmi cea blonda, cum fu fasolea ? Cand plecati ? Noi o sa plecam probabil inainte sau dupa eco de 22 saptamani (programata pe 17.07) pe Coasta de Azur. Asa ca sunt curioasa cum o sa fie cu avionul si cu caldura pentru tine. Eu de avion nu-mi prea fac griji, ca am zburat foarte des, dar sper sa n-am parte de turbulente, totusi. In schimb ma preocupa cum o sa fac fata caldurii, ca doar nu pot sa stau toata ziua in hotel la aer cvonditionat, nu ?

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi stai linistita ca totul o sa fie bine cat despre contractii v-am spus ca si eu le consideram niste dureri normale si cand i-am spus la dr cum ma doare s-a speriat si a zis ca sunt contractii nedureroase

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mai fetelor, totusi eu am inteles ca aceste contractii nedureroase n-ar fi periculoase, ca ele pregatesc zona pentru nastere. Eu asa am citit, ca daca trec, sau nu cresc in intensitate sau nu sunt acompaniate de sangerari, atunci n-ar fi periculoase....

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pai si le mai simti acum Anca?
Ti-a dat ceva? sau doar scurtare de program?

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pai Mihuta contractiile pot scurta colul, deci nu prea e bine daca se scurteaza sub 3 cm.

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

mihuta incep sa ma linistesc! Trebuie! il fac si gata, sper ca anestezia e ca la punctie, ca e totul ok si ca... n-o sa am contractii dupa! Cu perna, e noul meu amant
ancuta am sesizat noaptea cand ma trezesc sa ca e burtica tare si tuguiata....dar am zis ca da nu doare ...e normal si uite! Ca dureri n-am prea avut!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANCUTZ dar tie ti-a zis cumva dr daca no-spa se poate lua pe toata sarcina,oare din trim 3 nu afecteaza cu nimic?ca eu nu prea le am pe astea cu medicamentele,si cica se iau cam 3 pe zi cand doare burta,dar daca luam cate unul pe zi in fiecare zi sau aproape in fiecare zi e bine?

19+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Doamne eu nu o sa reusesc niciodata sa-mi dau seama cum sunt contractiile..doar dr mea a simtit cand aveam 12 sapt si am avut acea sangerare ..la control ea a simtit uterul contractat si m-a intrebat daca ma doare si eu nu aveam nimic......oricum eu iau in fiecare zi cate un no-spa si mai bag cate un duphaston cand stiu eu ca am facut efort prea mare ...oricum presupun ca am avut si eu contractii atata timp cat colul meu s-a scurtat de la 4,3 la 3,7 in cateva saptamani..

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Mai fetelor, totusi eu am inteles ca aceste contractii nedureroase n-ar fi periculoase, ca ele pregatesc zona pentru nastere. Eu asa am citit, ca daca trec, sau nu cresc in intensitate sau nu sunt acompaniate de sangerari, atunci n-ar fi periculoase....

17s + Sophia 80%

da, asa am citit si eu, si am stat linistita...aveau si o denumire in engleza Braxton..nu stiu cum, si scria ca-s absolult fiziologice datorita cresterii uterului

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput