Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Gabitz felicitari si tie pt bebe eliza, sa creasca mare si sanatoasa.

Fetele, vreau si eu sa stiu un storcator bun de fructe si legume, eu acuma am unul acasa dar nu prea imi place cum face sucul, e mai mult spuma, pulpa, etc, si mi se pare sa si arunca prea mult. Oricum m-a dezamagit si nu l-am mai folosit deloc. Dar cred ca va veni vremea cand imi va tb. Acuma nici nu mai stiu ce e ala de acasa.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

mi-e somn.............

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte, Vali asa da planuri pt viitor. Oricum ma bucur mult ca sunteti bine. Te pup.

AncaD nu mai spune de somn, ca acusa adorm cu capul pe birou.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..DARLEENA..pei atunci o sa te tinem de vorba ca sa faci cat mai multe mesaje
ANCA...hai ca mai ai putin si mergi acasica..
ANACAMI...asa au fost si ale mele numai storcatoare ..ca un ozn mai bombat ..intradevar unul l-am luat la oferta si s-a ars..si pe al doilea am dat vreo 3 mil si tot la fel i-am facut de petrecanie insa la mine zicea sotul meu ca este ceva normal....mi-a cumparat acum ceva timp o oala minune din afara nu stiu cum rezistenat o viata, cu certificat de garantie, bla, bla bla...am ars-o..el nu intelege ca in ziua de astazi nu ser mai fac lucruri de calitate...el spune ca sunt eu "extraordinara"...bine stiu asta..insa nu trebuie sa mi-o spuna mereu

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

bauuu!
mai,mie colul nu mi l-a masurat niciodata doar a zis ca e lung si adanc.asa a zis mereu,chiar intru la banuieli PUSSI .
vorbeati aseara de glezne umflate...pai mie mi se zice butucica ca seara se umfla vai mama lor...si a mea,cica ar trebui sa mancam mai nesarat si sa tinem picioarele mai sus decat corpul.si cu constipatul eu am mari probleme,cred ca la mine apasa si pe colon ca ma si doare cateodata,dar ieri vazand ca nimic si nimic mi-am facut suc de cirese ,pepene rosu si piersici,apoi am adaugat lapte peste sucul ala care era mai mult o pasta si am baut,si dupa vreo 4 ore m-am deranjat la burta....crek nici asa nu e bine nu?

19+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA..iubita mea cred ca ai cam exagerat cu sucul ala..fara suparare....

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Irina, nici asa nu e prea bine. Cred ca dc beai decat sucul de la pepene isi facea singur efectul. Asta vara aveam un obicei de mancam dim lapte si la pranz la serviciu mancam pepene mult si ce era la fundul meu nu va explic. SI atunci am renuntzat la laptele de dim si oricum pepenele singur isi face de cap in stomac.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Darleena mersi si tie pt sfat....!
Pussi felicitari pt bebeii sanatosi!

Oare ca sa ne luam cele 126-42 de zile concediu ttebuie sa ai ceva anume...riscuri etc?sau se pot da asa ca zice legea?!

16+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pai stati sa vedeti de ce l-am facut asa....mi-am cumparat la sticla de 750 ml,suc de fructe(mai multe amestec)cu lapte si a fost asa de bun,si desteapta de mine ce a zis,ei lasa ca fac si eu la fel de bun si mai natural....si pana la urma a iesit un ghiveci,dar la gust sa stiti ca a fost ff bun,urmarile au fost mai rele dar asta e acum.

19+ cu si unsurpriza

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Dany cu placere.
Pentru alea 126-42 zile normal ca trebuie sa ai ceva: sa fii insarcinata ca altfel nu se poate. In rest nu, doar sa fie pe undeva prin burtik.

Irina cam drastica metoda

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput