Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by slimatei

BB YASMI ffffffff frum. esti superbaaaaaaaaa! in safarsit am reusit si eu sa le vad, caci ieri nu putem sa le deschi nustiu de ce...

STEFANIA13+

nici chiar asa....

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eu nu mai am nicio frenezie,stai linistita ca iti trece si tie.

anca 19+

Maria
poze

Ah, bun, m-am linistit

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

acum cred ca-mi veti spune ca sunt prea exagerata dar crema de protectie solara nu-l afecteaza pe bb? mie mi-e frica sa ma dau si cu o crema normala cica intra in sange si.... acum sigur imi veti spune ca mie frica si de umbra mea dar e mai puternica teama decat mine...

STEFANIA13+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

BB medicul de familie?

anca 19+

Maria
poze

de la dr gineco

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

stefania foloseste produse de bebelusi Sanosan sau Bubchen. alea chiar nu au cum sa faca rau ca sunt speciale de bebe. eu mi-am luat o crema de plaja cu FP 40, dinaia care e albastra cand o dai pe corp apoi o intinzi!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai sa va zic faza tare,s-a dus sotul meu la revizie cu masina si il intreb si eu ca o nevasta grijulie ce a facut la care el imi spune ca era acolo un baiat si din vb in vb a ajuns la discutia despre sarcina,nastere si dastea
M-a unflat rasul si il intreb ce au vb mai exact si el imi spune ca asa se intampla la sarcina te dor toate alea si te unfli la maini si piciaoare ca si nevasta lu'a ala a patit la fel....
Mai fetelor va dati seama in ce stadiu e daca a ajuns sa vb la service de gravideala?

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA..stai linistita ca si al meu mai vine cu completari..de genul..am vb cu x..sti si sotia lui a nascut uite ce zicea ca e mai bine asa, sa facem asa....barbatii astia cred ca vorbesc mult mai mult ca noi despre sarcina

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

gata i-am dat lu' fi'miu portia de lapte si i-am pus melodia lui sa se linisteasca ca dadea din picioruse..stiti ce am observat...ca fi'miu raspunde si el la anumite chestii si ca si-a facut un program

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da Rox ai dreptate ,la mine de ex seara cand stau linistita si e se misca daca vine tati si o mangaie imediat incepe sa se agite.

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

mie foameeeeeeee..............vreau sa pap mancare de fasole cu carnati, la conserva de la Mandy, oare sa ma risc??? ca nu mai pot!!!!! de pofta.....

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput