Scufundari -litoral romanesc

Scufundari -litoral romanesc | Autor: LiliaToma

Link direct la acest mesaj

Sper ca am incadrat bine subiectul.
Eu vreau sa rog pe toata lumea care a facut scufundari pe litoralul romanesc sa vina aici cu impresii si informatii.
Eu vreau ft mult sa fac anul acesta macar intr-o zi. M-am mai uitat pe net, am vazut niste oferte, dar m-ar interesa parerea celor care au incercat:
Ati apelat direct la firma de scufundari sau prin agentie?
Ce firma v-a asigurat scufundarile?
In ce statiuni se pot face?
Cum decurge totul?
Merita?
Si care ar fi pretul normal? ca sa nu platesc prea mult pe la vreo agentie.
Merci anticipat de orice informatie.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu nu m-am scufundat in marea neagra dar iti dau un forum al scafandrilor din romania
http://forum.scubadiver.ro/index.php?sid=a6f35230857f6e8230e5f3e2cd97cb1b

e foarte interesant si nu pierzi absolut nimic dc te uiti pe el in timp ce astepti parerile celor de aici care s-au scufundat in Marea Neagra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Merci. Am gasit eu forumul ala, dar strict informatiile care ma intereseaza sunt mai vechi. In plus vroiam sa vad daca mai sunt si alte optiuni. Ceea ce ofera firma asta e cam.. dezavantajos. Adica tr sa platesc intai 150 lei ca sa ma invete sa fac scufundari in bazin/piscina si sa imi dea un certificat si abia dupa asta pot trece la alt nivel cu scufundari in mare.
Pe mine ma intereseaza posibilitatea de a face direct scufundari in mare dupa o mica instruire- stiu ca in alte tari e posibil asa ceva. Nu ma intereseaza certificate si alte cursuri.
Merci oricum :)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

nu m-am referit la cursula la in bazin .. dc intri pe foprum chiar dc sunt informatii vechi vei citi despre scufundarile lor mai vechi, sau ale altora .. despre locuri... in fine .. sunt si filmulete si poze ...

iar firma asta sau alta te invata in piscina numai dc vrei brevet ca sa te poti scufunda si singura cu echipamentul tau in viitor ... altfel banuiesc ca tot ei sau altii se scufunda cu tine asa cum se face peste tot in lume fara sa ai nevoie de certificat ... platesti, iti dau echipamentul, se urca cu tine si cu alti 5-10-20 persoane sau depinde citi instructori au si cit de mari sunt barcile lor si evident firma in barca .. se merge in larg unde dc te-ai masi scufundat inainte te cobori singura daca nu te.ai mai scufundat inainte te tine de mina n isntructor ca sa nu cobori ca si cu liftul la 10 m in 1 secunda si sa iti fie rau ... iti povestesc inainte de scufundare cum sa compensezi urechile si sinusurile , cum sa iti golesti masca dc iti intra apa si alte alea ... si cu siguranta mai jos de 24-25 m nu vei cobori din motive de siguranta si din cauza vizibilitatii scazute din marea neagra ...

imi pare rau dc ai inteles ca eu fac reclama acestui forum ... pe mine m.au impresionat placut pozele si filmuletele lor ( vazute mai demult ) si mi.am salvat linkul...

oricum dc ai cauta in urma iti spun sigur ca mai fost un subiect despre scufundari in marea neagra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Pana acum vreo 2 ani era in Vama Veche un tip care avea un mic centru de scufundari. Din cate stiu nu mai este (anul trecut nu l-am mai vazut pe acolo). Barbata-miu a facut si nu are nici un fel de brevet. Pentru scufundarile de amatori nu iti trebuie brevet pentru ca oricum te scufunzi la maxim 5 m adancime. Ti se face un mic instructaj si .....la apa.
Problema este ca daca marea nu e foarte linistita nu prea ai ce vedea. Este foarte mult nisip iar vizibilitatea este mica. Marea Neagra nu prea e de scufundari, din pacate. Ai putea mai degraba sa faci in Bulgaria, unde-i tarmul stancos si intr-adevar vizibilitatea este buna. De vazut ai ce vedea, sunt tot felul de pesti, este foarte frumos.

Din pacate nu iti pot spune unde se mai fac acum scufundari pe litoralul romanesc pentru ca nu stiu.
Pretul este oricum mare, acum vreo 2 ani era in jur de 1 milion parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

crista-s, nu am inteles nici intr-un caz ca faci reclama forumului, Doamne fereste. Spuneam doar ca informatia de acolo nu raspunde tuturor intrebarilor mele.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Anul trecut se faceau scufundari la Jupiter, pe plaja hotelului Delta.
http://www.hoteldelta.ro/index.php?module=articles&func=display&ptid=9&aid=8

Tare m-ar fi tentat...

Mergi la inceput