Gradinita DiAndra

Gradinita DiAndra | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Buna, ma intereseaza si pe mine gradinita DiAndra. Locuim prin zona si am vrea sa dam fata acolo din toamna. Banuiesc ca daca ne ducem acum ni se va spune ca nu mai sunt locuri pentru septemebrie, dar banuiesc ca se vor maia libera pe parcurs. Am gasit o postare mai veche de-a lui Pegasis, legata de gradinita asta. Ma mai poate ajuta cineva cu informatii? De la ce varsta sunt primiti copiii? Fata mea va avea 2 ani si 9 luni in septembrie. Se cere la oala (mai face si la WC, dar la olita de obicei) si se descurca singurica si cu mancatul (desi....cam trebuie schimbate hainutele dupa, mai ales cand e vorba de ciorba ). Cu vorbitul merge ceva mai greu, poceste cuvintele destul de tare, dar pana la toamna poate isi mai da drumul.Aveti vreun numar de telefon de la gradinita? Pentru vizita trebuie sunat si facuta programare? Multumesc multFiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Tot eu . DIANDRA, Str. Prisaca Dornei nr. 2H (in spatele Pol. Titan). Tel. 341.00.44

Pentru vizita eu stiu ca trebuie sa suni inainte. Ana mea avea 2 ani si 11 luni cind am inscris-o. Si nu-ti fa griji cu mincarea, ca stau educatoarele linga ei si le baga in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cozam spune:

buna pegasis,

sunt mamica unui baietel de aproape 3 anisori si doresc mai multe informatii despre aceasta gradinita.
locuiesc in zona, am aflat intamplator de aceasta gradinta si am cautat mai multe informatii despre ea, dar nu am gasit (nu au site).
imi poti da mai multe informatii despre ea?

multumesc mult,
miky

Mergi la inceput