CRIMA DE ONOARE-stiti ca exista?
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
saphir spune:
OFF TOPIK: Clover, pot sa iti spun ca imi cam place de matale? ...sau stric topiku`???
Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LindaZ spune:
Eu n-am citit Coranul si nu stiu prea multe despre religia musulmana. Iar legat de subiectul de acum nici nu sunt convinsa ca toate aceste crime se petrec doar in comunitati musulmane. Totusi cei care stiti mai mult, cum credeti ca se poate rezolva asa o situatie? Exista fundatii care lupta importiva crimelor de onoare si nu prea au efect, de vreme ce doar catva voci sunt alaturi de ei dar legislatia nu se schimba si am citit ca se petrec 5000 - 10 000 de cazuri pe an si asta in ultimii ani. Pai daca impart numarul minim la zile, ies 14 crime de onoare pe zi in lume, ceea ce mie mi se pare imens de mult. Adica nu sunt cazuri izolate, ici si colo. Cum pot crede astfel de oameni ca un sarut in public e un pacat mai mare decat o CRIMA ????????????????????????
Em am citit doar Arsa de vie, dar daca o povestesc cuiva, initial nu ma crede nimeni, si atunci le trimit likul de aici: http://www.youtube.com/watch?v=_MSVx_oGz9k&mode=related&search=
batool67 spune:
Lady acele persoane care afirma ca toate femeile nemusulmane sunt c..... cad in pacatul generalizarii. Eu cred ca ar trebui sa fim constienti ca difera normele si comportamentele sociale. Sa stii ca nu toti musulmanii gandesc asa. S/a afirmat in topic ca fata aceea kurda a fost ucisa in prezenta politiei. Daca s/a intamplat astfel atunci s/a adoptat o conduita gresita.
Clover spune:
saphir, iti foarte multumesc. Am avut cateva zile cam albastre si e bine sa auzi ceva frumos. Chit ca nu-i on topic
Keep the promises you make to yourself.
Siminaf spune:
N-am vrut sa raspund la asa un subiect, dar vazind clipul din linkul dat de Linda, nu pot zice decit atit: animale, nu oameni. Ar trebui castrati pe viu cu totii. Fara testosteron ar deveni mielusei. De fapt ar trebui ucisi prin acelasi metode! Si femeilor care participa, sa li se faca si lor acelasi lucru!
Am vazut ca erau si indience, nu numai musulmance. Sint sigura ca este ceva prezent si in alte culturi. Nu iau apararea musulmanilor, nici nu arunc cu pietre, dar sincer, ce a putut face fetita aceea de 6 ani, ca sa trezeasca atita ura in animalele alea bipede?!?!?!?
Porumbita spune:
siminaf acum 2 ani a fost cazul unei pustoaice de 8 sau 9 ani rapita de pe strada, violata si care a reusit sa scape... s-a intors acasa si tatal a decis in consiliu de familie ca trebuie sa moara pt ca nu mai e pura si trebuie ca familie sa isi salveze onoarea... actiunea se petrecea in turcia, tatal si baiatul cel mare sunt la inchisoare, dar fetita e moarta...
mate spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
siminaf acum 2 ani a fost cazul unei pustoaice de 8 sau 9 ani rapita de pe strada, violata si care a reusit sa scape... s-a intors acasa si tatal a decis in consiliu de familie ca trebuie sa moara pt ca nu mai e pura si trebuie ca familie sa isi salveze onoarea... actiunea se petrecea in turcia, tatal si baiatul cel mare sunt la inchisoare, dar fetita e moarta...
Si n-o sa-ti vina sa crezi dar aici,pe DC,au fost persoane care au aprobat ceea ce s-a intamplat.Tin minte discutia de atunci...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici
![](bibe.gif)
Christinel
![](copilas.gif)
New Zealand
Osama
Nefolosirea scaunului de masina special pentru bebe sau folosirea lui necorespunzatoare(respectiv neancorat corespunzator) poate avea urmari extrem de grave si reprezinta un abuz asupra copilului.
saphir spune:
Clover,
Nici eu nu am vrut sa raspund la subiect, dar intr-adevar link-ul de pe youtube m-a ravasit, sunt in soc si nu cred ca am facut bine ca m-am uitat, nu imi face bine deloc.
Nu vreau sa atac musulmanii, traiesc intr-o tara unde sunt destui si aparent traiesc in liniste.
Dar stau si ma intreb, cum aceste fete crestine, care tot "defileaza" pe aici cu religia lor de imprumut, au putut sa se converteasca si sa sustina cu atata tarie , o religie in care oamenii ucid pentru onoare???
Ma uitam in clipurile acelea si vedeam femei tinere, moderne poate, care eu emigrat din tara de origine in speranta ca in tari civilizate vor putea trai o voata normala, dar acesti mostri, in numele religiei, ucid oriunde in lume.
Si va zic din experienta proprie, ca musulmanii, oricat de "moderni" si de deschisi la minte s-ar parea ar fi, daca e cazul sa ucida pentru onoare, sa se "sacrifice" pentru o cauza, uita de tara in care traiesc, de legi...de tot.
Iar acestor doamne care au devenit musulmane, le-ar recomanda sa se gandeasca ca intr-o buna zi ar putea fi una dintre victimele islamului....pentru o cauza nobila, bineinteles.Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by matequote:
Originally posted by Porumbita
Si n-o sa-ti vina sa crezi dar aici,pe DC,au fost persoane care au aprobat ceea ce s-a intamplat.Tin minte discutia de atunci...
si eu tin minte userul care a aprobat crima in numele onoarei.. m-a socat la vremea respectiva ff rau... mai ales ca are copii (inclusiv fata); mi-au ramas in minte si cuvintele -ceva gen "ar fi vina mea ca mama ca nu am stiut sa o educ in spirit islamic si m-as supune deciziei"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
dama spune:
Da, si crestinismul propovaduieste educatia copiilor in spirit crestin (ortodox sau catolic). Iar daca parintele nu a reusit sau nu a vrut sa-i inoculeze copilului sau pasii dreptei credinte si copilul a gresit (on topic: fata/femeia a "dezonorat" familia), aceeasi credinta propovaduieste iertarea. Cred ca de aceea aceasta practica a "crimei de onoare" nu isi are locul printre adeptii crestinismului (catolic, ortodox sau protestant).cu bebe2 & David, pilotul "avid"
(18.11.04)