MA DOARE SUFLETUL CUMPLIT !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

E ok, medeea, nu sunt suparata pe tine! Spuneau ca avea cusca plina cu sobolani si ea refuza sa mai intre sa doarma acolo. Prefera sa doarma afara, sub cerul liber, in picioare. Ca s-o convinga sa intre in cusca ei, aduceau caini de la jandarmerie.

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am gasit si un articol. Il gasiti mai jos:

www.gandul.info/aproape-9-000-animale-au-murit-suspect-zoo-baneasa.html?3927 344846" target="_blank">AICI

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

de fapt eu vreau sa va intreb:de animalele tinute in custi la circ si la gradina zoologica va doare sufletul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, pe mine ma doare sufletul pentru toate animalele tinute in captivitate. Si, prin extensie, pentru animalele/pasarile sacrificate pentru consum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Am gasit si un articol. Il gasiti mai jos:

www.gandul.info/aproape-9-000-animale-au-murit-suspect-zoo-baneasa.html?3927 344846" target="_blank">AICI

tzuni, nu lucrez la zoo si nici anca oprea nu sunt. dar crede-ma pe cuvant ca nici un cuvant din articolul ala si multe altele nu sunt adevarate. gaya a murit de batranete. jandarmii au fost chemati pt ca situatia scapase de sub control si ea devenise extrem de agresiva. si nu vrei sa stii cum arata un animal de cateva tone agresiv. nu existau sobolani, caini si pisici in cusca. am vizitat de multe ori acea cusca. nu a existat un director la zoo bucuresti care sa se zbata si sa se bata mai mult cu morile de vant ca anca oprea. a pus suflet in fiecare animalut si ban (cu greu obtinut de pe la primarie)pt a scoate cat de cat zoo la lumina.
cum arata zoo inainte sa vina ea? mai tine cineva minte? cum aratau animale? mai tine cineva minte? cum arata totul acum?
nu mai vede si nu mai pune nimeni in balanta lucrurile astea?
as vrea sa pot da mai multe detalii dar mi-e teama ca nu pot. singurul lucru pe care-l pot spune este ca la mijloc sunt mari interese ecomonice si politice si singurul om care le sta in cale este improscat cu noroi.
este mare pacat, cu atat mai mult cu cat tot romanul pleaca urechea si o ia de buna.

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

by the way .... si eu sunt jurnalist. doar ca nu sunt afiliata nici unui partid politic. sunt doar de partea cealalta a baricadei. am vazut si trait altfel lucrurile de-a lungul anilor (ma refer strict la zoo)nu prin prisma cecului primit la redactie.

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

va intreb:va duceti copiii la circ si la zoo?Ce le spuneti?Cum le explicati constrangerea la care sunt supuse in cusca?Este acesta un exemplu util pt. ei?Cum le explicam necesitatea de a fi scosi din mediul lor natural de dragul de a fi expusi?Va provoc la o discutie in care sa ma convingeti ca este util sa chinuim animalele salbatice de dragul distractiei noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Hmm ..adica sa intelegem ca la Zoo e totul ok si ca e o razbunare politica??? Pentru ca respctivul articol este facut dupa raportul unei comisii

"Comisia de analiza si verificare a activitatii Administratiei Gradina Zoologica i-a cerut primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, sesizarea organelor de cercetare penala atāt īmpotriva directoarei Anca Oprea, cāt si a celor care au raspuns solicitarii ei, pentru savārsirea infracti unii de abuz īn serviciu. M)

http://www.gandul.info/aproape-9-000-animale-au-murit-suspect-zoo-baneasa.html?3927;344846

E adevarat ca titul e superr aiurea facut dupa mine ...dar totusi ...elefantul a fost unu ...dar celelante animale??( exceptandu-le pe cele oferite ca hrana reptilelor

quote:
De altfel, cu ocazia controlului, comisia a mai constatat ca numai īn ultimul an 114 exemplare, printre care un urs tibetan, un strut african, doi mufloni sau 3 canguri au decedat īn conditii suspecte
.( acelasi articol )

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Stiti, nu-i asa, ca si sub. asta o sa ajunga jos, langa "Incredibil"-ul lui Xio...

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by b.nica

va intreb:va duceti copiii la circ si la zoo?Ce le spuneti?Cum le explicati constrangerea la care sunt supuse in cusca?Este acesta un exemplu util pt. ei?Cum le explicam necesitatea de a fi scosi din mediul lor natural de dragul de a fi expusi?Va provoc la o discutie in care sa ma convingeti ca este util sa chinuim animalele salbatice de dragul distractiei noastre.

Da ii duc ...dar nu sunt conditiile de la Zoo Bucuresti ...animalele sunt mai mult in libertate ..nu ai sa vezi gratii ..nu ai sa vezi un bahtai ursul intr-o cusca de 20 mp ....copii sunt invatati de personalul zoo sa respecte animalele si mediul inconjurator ... exista diverse activitati ..ba chiar sunt incurajati sa ii hraneasca ,atinga,etc ..
De exemplu leul sau tigrul ..au "cusca" pe o insula ...tu esti destul de departe de ei iar insula e amenajata sa imite pe cat posibil mediul natural

http://www.paradisio.be/acc.php?rub=planparc

http://www.zooantwerpen.be/nl/dieren/fs_dieren.asp?ID=200

Baiatul meu cel mare stie si Zoo Bucuresti ...cand am vizitat Zoo Antwerp mi-a spus ca e fericit ca nu sunt si aici animale nefericite ca la Bucuresti ....( daca si un copil de 8 ani la vremea aia a sesizat ...si fusese cu tatal lui cu vreo luna inainte in Ro la Zoo)

Nici eu nu prea sunt 100% de acord cu luarea lor din mediul natural si expunearea lor..dar marea majoritate a animaleleor din Zoo Antwerp sunt nascute in captivitate ,iar eliberarea lor in libertate le-ar pune in pericol viata ..si nu uitati ca astfel de Zoo sunt centre de cercetare si de multe dintre ele sun in stare sa reproduca animale pe cale de disparitie care in liberatea exista doar cateva exemplare ... Acum poate ca ar trebui sa vorbim de toate greselile pe care Maria SA ..OMUL le-a facut asupra planetei ...greseli ptr care platim acum.

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput