Dragelor,
Am postat subiectul aici pentru ca nu stiam unde in alta parte.
O prietena de-a mea este gravida in 7 luni si are in curand cununia civila si nu stie cu ce sa se imbrace, nu are haine de gravide, iar prin magazinele pe care le stiu (cocor, de ex) sunt doar haine de zi.
De unde ar putea prietena mea sa isi ia o rochie mai draguta sau o bluza+pantalon/fusta care sa se potriveasca la cununia civila?
Multumesc,
Leah
Incearca pe www.ebay.com. DAi search cu maternity dreses,sau formal maternity...si va avea de unde sa aleaga.
Eu de acolo mi-am comandat o rochita pentru o nunta.
Sabina Y. 26+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator
De ce nu incerci la tarafashion.com?.. Poate gaseste ceva dragut.. Altceva nu stiu, sorry
In Plazza, la Pro Mod- parca- am vazut niste rochite care cred ca ar fi foarte potrivite pentru ocazii. Nu sunt speciale pentru gravide, dar stii ca se poarta acum rochiile stil balon si cred ca nu ai avea probleme cu burtica. Si mai sunt cateva magazine tot acolo dar aici sunt si acceptabile ca pret.
Incearca la magazinele Rococo.Unul este la p-ta Victoriei, unul pe Stefan cel Mare(la iesirea din pasaj)si unul la Sf. Gheorghe.
Eu de acolo m-am imbracat cat am fost gravida.Au hainute frumoase, mai elegante...