TRIBURILE (3)
Raspunsuri - Pagina 19
acina spune:
Madau ia spune si povestea.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
madau spune:
CatXO daca incerc sa-ti dau invite imi spune ca jucatorul e inexistent. da-mi coordonatele tale pls
Am modificat, acum puteti face toate invitatii in trib. Aveti grija cui faceti invitatii, va rog
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
madau spune:
N-am timp acum sa va zic povestea..ca trebuie sa fac bagajele, intrucat maine plecam iar la mare, dar poate v-o spune LILINA
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by claujro
M-am bagat si eu in joc, initial in lumea 1 si la sfatul Feliciei am treut in lumea 2 (azi) . Sunt satul lui cmmb si coordonate (588|525) K55 Nu sunt in nici un trib. De-abia acum invat ce si cum... Ma primiti?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Ti-am cerut prietenia...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CatXO spune:
quote:
Originally posted by madau
CatXO daca incerc sa-ti dau invite imi spune ca jucatorul e inexistent. da-mi coordonatele tale pls
Am modificat, acum puteti face toate invitatii in trib. Aveti grija cui faceti invitatii, va rog
votati mica dansatoare
Eu joc in lumea1, K36, coordonate 612/344.
catrinik spune:
Ma tot freaca unu la cap sa intru in India.
Ia uitati ce msj imi da. O fi vreo amenintare?
"Mapetzel ast#259;zi la ora 17:03
Nu crezi ca ar fi mai bine sa intri in India...
Poti sa imi dai si numele catorva prieteni sa ii invit si pe ei;)
Eu zic ca e mai bine sa fim 3-4 care sa controlam zona...sa fermam si sa ne dezvoltam cum trebuie;)
Acum ramane sa tragi tu concluzia...eu zic ca asa e mai bine...
Katiuska ast#259;zi la ora 17:00
Nu m-am hotarit inca din ce trib o sa fac parte.
Mapetzel ast#259;zi la ora 15:33
Chiar nu te intereseaza sa detinem controlul total asupra zonei in care ne aflam?!"
val77 spune:
cum fac sa imi chem trupele acasa?
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by val77
cum fac sa imi chem trupele acasa?
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
nu prea merge, decat 15 minute dupa ce ai dat comanda....
daca a trecut mai mult de cand le-ai trimis in lupta, trebuie sa astepti sa ajunga la destinatie.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Fetelro, mie imi scrie ca se poate cumpara contul premium cu 2.60 euro pe luna. Pai e pe puncte sau pe bani?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)