Aspirante optimiste>20 ani (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Buna fetelor,

Vreau sa ma alatur si eu aspirantelor de bebe.
Luna asta e prima luna in care nu ne-am mai protejat. Eu am un CM regulat de 27-28 de zile. Luna asta am prestat in Z10, Z12 si Z14. Nu stiu ce am, dar de vreo doua zile ma simt ciudat, in sensul ca dimineata pana in pranz si chiar si seara am greturi, mananc ceva dupa care imi este sila cand imi aduc aminte ce am mancat. Pe de alta parte ma cam doare burtica, azi am simtit o intepatura in burta si in san. Ma simt cam balonata, ma cam doare si capul cand am starile acelea de greata. Temperatura corporala o iau cam dinainte de ovulatie si vad ca si azi Z17 este de 37.2 (ieri era de 37.1 deci cam pe aici se invarte valoare de vreo 5 zile).

Am uitat sa va spun ca pe la ora 13:00 de obicei iau cate o pastila de elevit pt ca asa mi-a recomandat un dr.ginecolog (sa iau dinainte de a ramane insarcinata)si imi trece greata si durerea de cap.

Acum vreau sa va intreb: este posibil sa apara aceste simptome de sarcina asa devreme?

Sper sa-mi raspundeti si mie si sa va spuneti si voi parerea despre ceea ce mi se intampla.

Acum va las, plec cu sotul la o plimbarica mica.

Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca visul de a deveni mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna.
Multumesc de info inca o data, dar eu intrebam doar asa sa aflu cum sta treaba...
Ma intriga fiindca mi se parea cam scump sa faca cineva 3-4 eco la 120 Ron intr-o luna.
Eu doar ma documentez... ca daca nu vine bebe in cateva luni cred ca o sa merg si la monitorizare. Deocamdata ma bazez pe TB si mucusul cervical.

Dar pe unde atzi disparut, dragelor? Toate suneti " in actziune"????
Numai eu cu Smoly mai bantuim pe aici? Ioana, si tu ai plecat?
Hai si tu, Claudela, ca ziceai ca ai sotzul plecat in delegatzie... sau s-a intors deja?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

Buna fetelor,

Vreau sa ma alatur si eu aspirantelor de bebe.

Bun venit ...dar presimt eu ca tu ai sa te inscrii repejor al Odisee...
Daca citesti cateva mesaje mai sus ai sa vezi ca exista si cazuri ca al tau, in care sarcina se face simtzita f devreme. E vb de Teo2rina, care a simtzit ca are bebe la 2 zile DPO (Day Post Ovulation - adica ziua dupa ovulatie). Si s-a pozitivat si testul dupa ceva vreme.
Ai o TB ffff buuuna, de invidiat... si simptome fff promitzatoare... Sunt aproape sigura ca tu ai bebica.

hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Se pare ca esti una dintre marile norocoase care raman din prima. Ce ma bucur ca au inceput iar sa apara gravidutze...ca incepusem sa cam ducem lipsa de vesti bune... A inceput Teo si acum ai aparut tu...

Doamne ajuta la cat mai multe vesti la fel de suuuuuupeeeeeeer

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

claudina lamulti ani fericiti si sa dea DD sa vi se implineasca cel mai frumos vis din viata si anume BB
pupici la toate fetele si o seara frumoasa va doresc!

marryan
http://tt.lilypie.com/AX7ap3.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Am gasit ceva ffff interesant.
Pt. cine considera ca inca mai are de invatat despre fertilitatea feminina:

http://woomb.org/animation_ro.html

Multumiri, Mdalutzei.

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Elara, areole am vrut sa scriu. Mi-am dat seama ca am gresit dar mi-a fost lene sa modific... Offf, ce ma doare burtica ca la CM! O veni asa devreme??!!??

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Elara , mi-a sosit si omul...E obosit de la drum, asa ca liniste pe la noi...Un somnic ar fi cel mai indicat si chiar ar face bine la atatea emotii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana

Offf, ce ma doare burtica ca la CM! O veni asa devreme??!!??

Ioana

Nuuu, in nici un caz.... Cred ca ai semne de bebe. Doamne ajuta sa se prinda. Eu ma bucur ca ma dor sanii... Hi-hi..
M-am scrantit la cap... Numai ca vreau sa ma doar si mai si... ca luna trecuta. Sper maine sa fie cum imi doresc..si imi mai doresc sa ma doara si burtica... si sa fie bebe.
Nu cer multe, nu?

hai, bebitza, vino...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

elara, suuuper interesant ce ai gasit, mai citisem si eu despre metoda Billings si mi s-a parut educativ.
maryb, ti-a spus si elara ca eu am stiut foarte devreme ca sunt insarcinata, poate prea devreme pentru a fi credibil. ideea este ca am doua sarcini inaintea acesteia la care am avut aceleasi simptome si chiar foarte accentuate, caci la prima am avut greturi destul de puternice. deci, am putut sa-mi dau seama. probabil ca a tinut organismul cu mine sa nu ma tina in suspans,dar oricum am avut emotii, de ce sa nu recunosc. eu iti tin pumnii si sper sa fie bb!

Mergi la inceput