Schita foisor

Schita foisor | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Am vrea sa construim un foisor in care sa incapa o masa de minim 12 pers. Are cineva schite, siteuri, idei?

Multumesc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Initial creeata de V. Erica

Salutare,

Am vrea sa construim un foisor in care sa incapa o masa de minim 12 pers. Are cineva schite, siteuri, idei?

Multumesc.

Nihil sine Deo!

nu e nevoie de arhitect?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

http://lemndesign.lx.ro/

Mie mi-au placut modele de la ei....

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Bravegirl sa-ti dea D-zeu sanatate cu site-ul asta.

Tocmai cautam o firma sa ne facem o magazie de lemn si un perete la terasa sa ne puna un grilaj din asta de lemn ca ne bate prea tare soarele. Si am gasit la niste pretuuuuuri de te doare capul.

Magazie 3x4 adica 12 mp la 5000 euro, pe cand aici am sunat si mi-a zis ca ma duce la 1500 euro.

Sar'mana mult.

Sper sa nu zica moderatorii ca fac reclama.

Sper sa lucreze bine, tu ai facut ceva cu ei? Sau ai vazut undeva produsul finit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu am facut inca nimic cu ei pt ca nu e casa gata...am primit si noi link-ul de la cineva care a cercetat piata si ne-a spus ca ei i-au facut o oferta buna.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Miramar,
si noi avem aceeasi problema cu soarele la terasa si nu stim ce metoda sa abordam.
Voi vreti sa va faceti ceva asemanator pozelor 1107,1110? si cum opriti soarele? puneti placi de plastic(au o denumire ce-mi scapa)? In poza 1110 chiar e plasticul acela folosit.
Eu ma gindesc ca se incinge si nu e prea placut sub el.
O sol. ar fi sa plantati ceva "catarator" care isi va face treaba in citiva ani...
Asadar, voi cum v-ati gindit?

Mergi la inceput

Madalina noi avem terasa acoperita - acoperis facut sanatos cu tigla pe el. La noi soarle ne deranjeaza din lateral, la V, dupa -amiaza la apus deci exact cand am sta la gratare si povesti in weekenduri.

Acolo ne-am gandit sa facem un perete din lemn (de sus de la acoperis pana jos la podea) cum e gardul de la poza 1100 (doar ca mai des probabil)

Gardul in sine, chiar daca e cu gauri e o bariera impotriva soarelui, iar daca nu va fi suficint o sa cumparam niste storuri din bambus sau din panza sa le prindem de peretele de lemn sau alta varianta ar fi cu plantele agatatoare, dar nu cred ca voi face asa ca eu nu prea vreau plante agatatoare pe casa.

Mergi la inceput

Madalina - dar voi de ce nu cumparati o copertina, e si misto ca se strange daca n-ai nevoie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Initial creeata de V. Erica

Salutare,

Multumesc.

Nihil sine Deo!

nu e nevoie de arhitect?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Eforie Nord- 10 iunie 2007

Nu, nu cred ca-mi trebuie.

Corina, multumesc pt link. O sa le cer un pret de curiozitate, desi noi avem un mester deja.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Erica,
nu are fundatie, nu-ti trebuie arhitect..........

Miramar,
ne mai gindim....nu cred ca vom pune copertina, dar nici pergola ca cea din poze...mie imi plac, dar pt o casa de vacanta...

Mergi la inceput