Spiridusi de ian-feb 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 15
szaboali spune:
Cosmi felicitari Biancai
Giova la maraitul Marcolino sa ii iasa maselutele si caninii fara dureri prea mari.
Bianca mie mi-a spus dr. ca mai avem un vaccin la 1 an jumate si apoi la 2 ani jumate si pana la 7 ni pauza.
Acina la frumuselul sofer in devenire
Mirela
la mamici si spiridusi.
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Giova spune:
Cosmi felicitari Biancai!!!! asa da fetita constincioasa.
Ali deci v-ati plimbarit de dimineata si i-a mai si placut Iarinei la mami la job.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
acina spune:
Moni ai dreptate trebuie sa fiu eu pe faza.Si daca o vedeti pe Maria e mai mica de inaltime decat el cu aproape un cap.
Ali
Cosmina felicitari pentru Bianca . Ai aflat ca te poti baza pe ea.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
acina spune:
Aseara cum am ajuns acasa am iesit cu Andrei in parculet , in ala mic de langa bloc, dar s-a distrat .
Uraaaa pt prima data a avut curaj sa urce singur scarile in 4 labe pt a ajunge la burlanele alea de plastic .
Si normal ca mama copilului era cu el prin tuburi ca la final era un topogan melcat si ia uitati-va la mine, ditamai calul, cum ma dau pe topogan cu copilul si cu poalele in cap, in timp ce 2 prietene de-ale mele stateau si radeu de se prapadeau , cred ca se auzeau hohotele doua strazi mai incolo.Dupa care au cazut de acord ca n-am experienta si ca trebuie sa ma mai antrenez la topogan, asa ca m-am mai dat de cateva ori , de data asta am tinut cu nadejde de fusta mea zburatoare.Dar asa nu alunecam .
Apoi i-a trecut copilului prin cap sa se opreasca sa se dea la topogan mic, am pus-o frate ca pe acolo chiar nu imi incapealu' masa .Asa ca sa ma fi vazut intinsa precum acrobatii pana la jumatatea topoganului, ca distanta parcursa de copil sa fie mai mica si mai ales ca nu era nimeni la primire.
Ce sa zic una peste alta copilul s-a distrat de minune si masa la fel.data viitoare se va imbraca adecvat chiar daca copilul e doar in trecere pe la parculet .
Dimineata a venit soramea cu Ale pe la noi si Andrei a inceput sa tipe de bucurie dupa care a inceput s-o mangaie pe talpita si sa zica ma, ma (adica mai mai) si ea a dat din picior cred ca a gadilat-o.Of abia astept sa mai creasca , sigur o sa fie nedespartiti.Sunt asa draguti mor de dragul lor.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
mirela10 spune:
ACINA,hai ca m-ai facut sa rad cu peripetiile voastre.vezi sa nu gasiti ceva "ascuns,cu motz si mirositor "prin burlanele alea,ca asa a patit o mamica de la nov-dec...pupicei ardeiashului,ca tare-i scump cum dragaleste el nepotzica(asa ii vine ca ruda?)
COSMI,SI PT FETITZA CEA DESTEAPTA!!!!!!!
GIO,cam cat costa o masina din aia mergatoare,ca tare faina e?pup si marcolino sa iasa mai repede pardalnicele alea de masele.si noi suntem pe aceeasi lungime de unda,amandoi
BIANCA,deci si dani face crizutze,si eu credeam ca e unul din cei mai linistiti copii.e,dar se chinuiesc si ei acum intre iesitul maselelor si frustrarea ca nu sunt intelesi ce vor...
ALI,don'shoara iarina e fitzoasa deci...sa mearga sanatoasa cu noul carucior!
MONI,ai grija ca ADVANTANUL e unguent cu corticoizi,din asta ii dau eu la dermatita lui dani...
ANASOL,TOANCA
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
szaboali spune:
Giova sa zicem ca i-a placut...a fost incantata ca a putut sparge cate farfurii a vrut nu ca si acasa
Acina faina experienta si faina distractie...am ras rau de tot
Mirela alaltaieri i-a cumparat tata-so carucior nou ca a zis ca fetei lui nu ii sta bine in rondiul ala de carucior...deci avem 3 carucioare in casa...sper sa nu il rupa si pe asta
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
Stau si io p-aci si ma doare mintea ce ajunsaram ,de rasul curcilor,culmea ridicolului
Se scrie in dublu exemplar care p-aci care pe dincolo - de parca nu toata lumea citeste la amandoua - sa fim serioase ca cine e cu adevarat interesat de spiridusii nostri citeste tot ce scriu toate . Inclusiv cele care nu mai scriu ( momentan ) tot ne citesc si nici nu ma mir,ca-s derutate de asa gogomanie ... nici nu-ti mai vine sa scri cand vezi asa ceva numai sa iti faci matanii
Ei ce a facem, asta e ,io cu mustele ,Jani cu gandacii (vezi ca ti i-a trimis Tino ) Ca sa scapi definitiv izoleaza gaurelele si de pe langa calorifere mai ales din baie si bucatarie ... (DACA NU CUMVA-S D-AIA ZBURATORI CE VIN PE FEREASTRA VARA)
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.
NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI
Giova spune:
Moni razi tu razi, dar nu e de gluma. ce naiba sa facem daca suntem in 2 gasti? eu scriu in ambele partio, asa ca....
Acina ti-am raspuns dincolo...ca sa nu mai rada Moni.
Mirela pai masinute sunt de la 4 mil. astea ieftine, dar e naspa plasticul ala, nu se compara cu Peg Perego, care au niste preturi de sta mata-n coada...de la 10 mil. in sus.
Eu m-am hotarat...la 3 ani ii voi cumpara unul dintr-ala marisor, care sa-l poata folosi pana la 7 ani. atunci va sti sa mearga singurel, nu sa stau eu sa-i intorc volanul. pana atunci...adun banuti.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
GIO dac-as rade numai io ar fi bine,sa zicem ca-s io mai zambitoare de felul meu,dar nu-s singura,te asigur ... Pai mai rad si unele din gagicile care nu mai scriu momentan si cu care ma mai conversez ,asta nu-i nimic,dar mai rau e ca am ajuns sa ma ia si unele de pe la "aradence" (unde nu-s activa defel ) la intrebari ca ce se intampla la noi la spiridusi ?
Apai ce sa se intample? Va zic io: s-a adunat aci o trupa prea diversa,prea cu personalitate si ala-i baiul ... Pai citeam in arhiva si am vazut ca deja de prin primele capitole au aparut discutii gen: nu mai va laudati cu hainele de firma cumparate pentru bebei (si puse in poze) ; nu mai vorbiti de mancare ca li se face pofta celor emigrate; nu mai ..... bla bla bla .Una vrea sa se vorbeasca numai despre bebei,una vrea numai sa gaseasca retete,alta vrea intamplari funny si tot asa ... HALAL
Pai cum sa fim la fel toate? Ca daca stau si ma gandesc nici cu alea cu care m-am inteles mai bine n-am nici 5% preocupari sau gusturi comune ... Vorba Danielei,nu trebuie sa ne iubim,doar sa ne suportam reciproc in limita bunului simt ...
De fapt nu stiu dupa ce-mi mai bat io capul cu asa ceva , ar trebui sa ma doara fix in Dar nu m-am abtinut sa nu-mi zic parerea , m-au starnit gandacii aia ,mi-o si imaginez pe Jani cu ei (Jani care pe mess are simtul umorului si la spiridusi nu poate sa-l aiba )
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
SINGURA MASURA A LUCRURILOR E IMPORTANTA PE CARE NOI LE-O DAM.
NU TE POT RANI CU ADEVARAT DECAT CEI PE CARE II IUBESTI
Giova spune:
Moni lasa ca nu esti singura care esti abordata. pe mine ma suna fete si ma intreaba, altele trimit mesaje, sunt asa de nedumerite si nu inteleg de ce am ajuns aici.
Ne stie tot forumul, e clar.ne-am facut o super reclama, si gratuita inca.
gata, eu plec in oras, cu treaba.
pe mai tarziu.
_