Piticlonti de iulie-august 2004 (223)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
dana, imi pare extrem de rau, suntem alaturi de tine. deci accidentul s-a intamplat in romania??? si cum ati reusit sa zburati in olanda cu fracturile? muuulta sanatate si pupici lui ric, sa se faca bine repede si fara durere
philip
&andreea
szivarvany spune:
Kim - ce veste ... infiorator ... 
Aceste vesti ma duc in pragul nebuniei ... 
tuturor !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
roxanaz spune:
buna dimineata care numai buna nu este
Dana sper ca Ricardo e mai bine si ca tu esti ok. cand ai timp spune-ne ce face si cum se simte, daca mai sta in spital si care e prognoza medicilor. va tinem pumnii sa fie totul ok si refacere rapida piticului scump! iar tie nervi de otel ca de asta ai nevoie 
Olivia 16 ani??? ingrozitor. oamenii astia nu sunt oameni.
sper sa avem o zi cu vesti mai bune!
roxanaz spune:
la multi ani Matei!!! sa fii sanatos si fericit sa ai parte de toate bucuriile din lume!!!

Andreea sa va traiasca baiatul!
szivarvany spune:
MATEI 

Dana - asteptam vesti !!! 

Noi veniram de la pediatra ... n-am mai vazut asa un gat rosu si cu puroi. Traiasca antibioticul.
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
mitzura spune:
Matei, la multi ani!!! Si multa sanatate!! 
Dana, cum mai sunteti?
Daria, sanatate si Giulicai! Virusurile astea vad ca nu iau pauza nici vara...
Olivia, nici nu stiu ce sa zic...imi pare rau! Viata este atat de fragila...
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la mine...Uite ieri nu am putu intra ca am avut o sedinta in afara biroului, intru astazi si ce vad?? Inteleg ca Dana a avut un accident in Ro?? Si ca Ricu a fost ranit asa de grav? Nu era in scaunel? Doamne, ce nenorociri se pot intimpla intr-o fractiune de secunda...Ma miram eu ca Dana nu a venit la intilnire si nici nu a dat niciun semn de viata... Dana, sper din suflet sa se faca Ricu bine cit mai repede - iar tie iti doresc multa putere!
...
Avem azi si un sarbatorit: LA MULTI ANI Matei - sa cresti mare si sa aduci numai bucurii in viata celor din jurul tau! Andreea - sa va traiasca! 

De dimineata am fost si l-am inscris pe Stefan la gradi - asa ca mi-am luat de o grija! In rest ce sa va spun, sunt mereu pe drumuri - abia am venit acasa si abia si-a revenit Stefan (ca tare mult a suferit cit am fost eu plecata) ca miine trebuie sa plec la Viena (si tocmai de ziua mea...) - noroc ca ma intorc a doua zi...sincer m-am cam saturat si as cam vrea sa mai stau si pe acasa...
Revin mai tirziu -trebuie s afug la studio sa vad primul cut al reclamei filmate in Grecia - sa-mi tineti pumnii sa iasa bine!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
papadie spune:
Matei
La multi ani fericiti!
andreea sa va traiasca flacaul
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Andries spune:
SANAtate puilor bolnaviori, Ricu si Giulia sa va faceti bine cat de repede!!
La multi Ani! Matei! Sa fii sanatos si norocos mama, ca asta conteaza cel mai mult!
Olivia imi pare rau, nu stiu ce sa intampla acolo, aproape in fiecare saptamana auzim ceva rau... Doamne Fereste!!
philip cred ca a trimis asiguratorul avion ambulamta din Viena (probabil) si i-au dus direct in Olanda. Altfel nu aveau cum sa ajunga in 4 ore, din Romania nu zbura nimeni cu ei, ca nu are cine.
Gabi, ma bucur ca ai reusit sa il inscri la gradinita, vei vedea ca dupa primele saptamani de gradi in care probabil o sa fie mai greu pentru el, se va acomoda si peste un an nici nu il vei mai recunoaste. Off, te inteleg cu zborurile astea atat de bine deoarece si al meu suferea cand plecam, bine ca de un an nu am mai plecat nicaieri si mai mult acum sunt in concediu pana cel putin in februarie 2008, deci e boierie pe capul lui, in fine ce vroiam sa-ti spun este ca daca factorul financiar nu te obliga imperios la un job atat de solicitant, merita sa o lasi mai lejer, ma rog depinde si de contextul din firma la care lucrezi, ca unii sunt atat de nesuferiti incat sa o lasi mai lejer inseamna sa o lasi ... de tot. La multi ani!! pentru maine 
Andries