Intrebare urgenta pentru cei din Germania

Am o mare rugaminte. Cine imi poate spune unde se pot procura lumanari de botez aici in Germania? Sambata avem botezul fetitei, nasha vine maine din Romania si nu stia daca gasim aici lumanare de botez (ortodox).
Cine imi poate raspunde????? Please!!!!!!!!!!
Raspunsuri

papadie spune:
Eu am luat de la Wal Mart lumanari din alea albe mai mari un pic (nu am gasit din alea ca in RO si preotul mi-a sugerat sa cumpar unele obisnuite) pe care le-am impodobit cu danteluta alba si roz si floricele. Neaparat lumanari ALBE! Nu stiu cat te ajuta experienta mea dar retine sfatul daca nu gasesti si nu gasesti intreaba-l pe preot ce sa faci. (Copilele mele fiind masura mika au fost botezate una in spital iar ailalta acasa).
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

tinatache spune:
Daca ai Baby Walz prin preajma, acolo sunt speciale pt botez si f faine. Daca nu, pe site-ul lor cred ca poti comanda si cu livrare in 24h: baby-walz.de
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

mcbeal spune:
Saru-mana pentru raspunsuri, chiar imi sunt de mare ajutor.
Papa, de popa nu reusesc sa dau, am tot incercat sa-l sun dar nu raspunde.
Cristina, ai dreptate cu Baby Walz. Mi-am adus si eu aminte ca au un raion special cu hainute de botez, acolo trebuie sa fie si lumanarele.
O sa cumpar de acolo si o impodobesc dupa indicatiile lui Papadie
Multumesc inca o data!

lilanda spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
primesti sfaturi si de la cei din afara Germaniei?
Eu cred ca ar trebui sa incerci la o biserica ortodoxa, la greci. Uite niste rezultate de pe google: http://www.google.de/search?hl=de&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=griechisch-orthodoxe+kirche+d%C3%BCsseldorf&spell=1
Viel Glück!
si
quote:
Originally posted by helbi
O idee ar fi sa intrebi fetele de la Viata in Germania. Sunt citeva care si-au botezat copii aici.
O alta idee, vad ca esti din Düsseldorf. Acolo sunt 2 biserici ortodoxe:
Parohia Ortodox#259; Român#259; "Sf. Nicolae" Düsseldorf
Biserica: Hl. Nikolaus, Werstener Feld 65, Düsseldorf
Preot Ioan Hodo#351;
Am Forsthof 17, D- 42119 Wuppertal
E-Mail: ChHodos@t-online.de
Tel. {+49}(0)202-4303473
Parohia Ortodox#259; Român#259; "Sf. Nicolae în Ruhrgebiet" Düsseldorf
Biserica: Hl. Nikolaus, Werstener Feld 65, Düsseldorf
Preot Michael Bross
Grafenberger Allee 113, D- 40237 Düsseldorf
Tel. {+49}(0)211-9661114
Mai vad si in Köln:
Parohia Ortodox#259; Român#259; "Sfânta Treime" Köln
Biserica: St. Elisabeth, Elisabeth-Breuer-Str. 48, Köln/Mülheim
Preot Laz#259;r Mitu
Mainaustraße 10, D - 51063 Köln
Tel/Fax: {+49}(0)221-6201187
Suna preotul, si cu siguranta iti va spune de unde poti procura luminare de botez. De existat, exista. Sora mea a botezat anul trecut, insa ea nu e aici acum, si pina iau legatura cu ea, se poate sa fie prea tarziu (si oricum, era in alt oras).
Andreia
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet