Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madau tu nu mai vorbesti cu mine?

INA - FOARTE buna ideea ta cu ecusonul.Chiar ma gindeam cum o sa ne recunoastem.Hai sa o punem in aplicare.Sa isi faca fiecare cite un ecuson cu ID/nume real/nume copil.Nu e greu.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,a fost careva in Tunisia??Ca ne bate gandul sa merem prin august ,preturile sint foarte mici ,chiat la hotel de 5 stele ,ma intreb oare de ce ...Ca plaja ,peisaje etc sint tare incantata

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ina, suuuper tare Rachie vorbareatza!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

super ideea cu ecusoanele. INA nota 10.

MADAU pe ce adresa sa trimitem masuratorile?? si ce sa masor? ca daca ma apuc sa citesc pe trricourile lui vlad, mnu exista doua numere la fel.
(scuze, imi aduc aminte ca parca ziserati sa luam lungime, latime...??? asa a ramas?)

cu IOR-UL. eu fac tot ce pot sa ajung in orice parc. herastraul are si el metrou aproape, AVIATORILOR, doar treci strada si esti intr-una din intrari.
am preferat ior-ul pt ca este laudat de toata lumea (nu numai fetele de aici ci si cunoscutii mei) ca poti sta pe iarba,ca are parculete pt ei copii...
cine sta cotit si nu-si exprima opinia...nu-i deloc frumos. adica de aia s-a supus la vot. sa vina si sa zica de ce nu poate acolo si vrea in alta parte...
si parcul circului am auzit ca-i misto dar pt mine ar fi criminal sa ajung...totusi are si el metrou "aproape". dar parca este destul de departe fata de H si IOR.

so, NOKI daca tot speli borcanele...si te pricopsesti cu ceva bulion imi dai si mie?? ca iara nu fac anul asta si tare naspa-i peste iarna fara.

acum sa va zic de vlad: a cazut IN CAP din pat. si a urlat ca din gura de sarpe. la o juma de ora dupa ce a cazut inca tremura. cucuiul este in floare, am apucat totusi sa-i pun ceva rece acolo si sper sa nu fie ffff mare.
doar ce m-am dus eu la baie si doar am apucat sa ma asez pe buda si buf!

am fost la ortopedie si ghici? nu are nimic, pt ca vlad a refuzat sa mearga doi pasi macar. a mers un piculet pe varfuri si a fugit vreo 2 pasi.
si in aceste conditii nu se vede ca schiopateaza deloc.
nu a fost chip sa-l conving sa mearga normal. si cand a inceput sa urle....m-a trimis dr acasa ca poate mi s-a parut mie sau daca totusi persista sa ma duc inca o data.
toot cu trimitere!!!

bineinteles ca cum am plecat cu el din spital si l-am lasat pe jos si a mers normal se vedea clar cum isi arunca piciorul de parca ar fi amortit.

asta e, stam asa pana luni sau daca o sa fie mai rau ma mai duc maine o tura.

MADUTZA in tunisia au fost nasii lui vlad dar acum vreo...5ani. au fost super incantati si multumiti..dar mai multe nu-ti pot spune.

ma duc sa calc ca-mi vine soacra astazi si nu stiu cand mai apuc sa intru.
ca doar cand vine ea nu am timp de calculator deloc.

PS: de SILVIA stie cineva ceva?? si pe DIENUTZA o anunta cineva poate vine si ea cu Luca.

Joy 25+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ma bag si ca musca in lapte: fata de centrul capitalei IOR-ul este cam departe ( dar eu si asa nu ajung, poate daca o faceati la gradina botanica mai aveam vreo sansa.

Ina super americaneasca ideea cu ecusoanele, niste hartie din aia de la librarie care se lipeste pe haine si gata, ati rezolvat problema!!

Dariutza clar are darul vorbirii! Am admirat-o si eu in filmulete este o dulceata!!!

Joy io asseara am facut dulceata de visine iar azi o sa fac ( cu maman of corz, compot de cirese si visine, plus dulceata de cirese!

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mnetaza la pranz!
Sunt la biblioteca si am intrat special sa vad ce ciorba cu bulion voi face!

Hmmm..surpriza. Nu e chiar asa de rau cum m-am asteptat.

Parerea mea e ca in AFARA de persoanele care stau aroape de IOR multa lume nu este prea incantata de aceasta locatie dar dintr-un motiv sau altul nu a zis nimik. Ceea ce vorba lui Joy, nu e ok.

Problema se pune asa - din punctul meu de vedere

- cine ajunge cu metroul in parc, poate ajunge la fel de bine si in Herastrau, ca doar este statie de metrou
- directia dinspre cartier catre Herastrau, chiar pe Stefan cel Mare e suuuper ok dupa-amiaza. DEZASTRU esye invers, pentru ca tot poporul care lucreaza in centru se duce acasa. DE-AIA zic eu ca e criminal sa mergi in cartier la ora aia a zilei.

Anul trecut cand intalnirea a fost dimineatza nu am comentat NIMIK, tocmai pentru ca dimineatza traficul e lejer. Dar acum no way sa facem intalnire diminezata, ca nu vine nimeni, dar cred totusi ca ar trebui tinut cont de faptul ca este totusi un loc destul de greu accesibil la acea ora.

- deci Joy, care are prioritate ca e 2 in 1 ar fi de acord cu Herastraul
- Lavi care are tot 2 guguloi tot asa, poate veni oriunde, cu metroul
- Gandacel ar putea veni, spre deosebire de dincolo unde clar nu poate ajunge
- Corapino are masina. Adica tati de Anais si Ardei are. Deci cred ca ar fi ok sa ajunga cu masina - daca nu e asa, sa ma contrazica
- daca nu naste + e in Bucuresti-city, ar putea veni infinit mai usor si Ilenutza
- CristinaMH are masina+conduce, ca doar de-aia i-am tinut pumnii stransi la examenul de conducere
- fetele care stau in IOR se pot intalni intre ele oricand, ideea e sa organizam o intalneala mare, cu popor mult

Faza e ca treaba asta de organizat intalneala nu e razboi care invinge pe care ci un mod de a gasi o solutie ca cat mai multe dintre noi sa putem ajunge sa ne intalnim, dar nu unele cu un efort imens, iar altele infim.

Gata, asta e ultima oara ca mai tin prelegeri pe tema intalnirii, dar nu aveam cum sa nu-mi spun punctul de vedere.Care este.

Amu ma intorc la toceala, ca totusi am un examen nasol de dat.

Pup U all!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Se pare ca iar se incing spiritele.
Sunt total de acord cu Madau si Catutza ca...nu e corecta alegerea parcului Herastrau doar ca una dintre mamici (Gandacel) pe care o , nu poate ajunge. Asa..sunt mult mai multe care nu pot ajunge in Herastrau in care...tb sa mergi cu auto prin centru si faci 2 ore din orice colt de bucuresti la ora aia.
In mod sigur....mult mai multe mamici ajung mai comod in IOR decat in Herastrau si...nu e corect fata de ele sa faca eforturi mult mai mari si chiar sa nu poata veni.
De ex. Corap si Cristinamh nu vor veni in Herastrau... si poate si multe alte mamici deci...hai sa fim corecte si obiective si...sa lasam lucrurile conform preferintelor si voturilor exprimate.
Noki cu riscul ca te vei supara pe mine...eu tot iti spun ce gandesc ca asa sunt eu...so..daca insisti sa o vezi pe Gandacel...si ea chiar nu poate face efortul sa ajunga...va puteti intalni oricand in Herastrau..dar...sa conditionezi o intreaga intalnire de treaba asta...nu mi se pare tocmai corect. Uite o sa nu te superi pe mine!

Eu am zis ca voi incerca sa vin oriunde desi prefer evident IOR-ul dar...asta e parerea mea si mi-am exprimat-o chiar daca va veti supara pe mine. Sa nu mai spun ca pt mine care va trebui sa ma invoiesc de la scarbici (Situat pe str. Fabrica De Glucoza - Aurel Vlaicu) sa merg acasa cu RATB (1h minim) sa iau copilul ca sa o iau spre Herastrau....inseamna...mai bine de 3-4 ore...deci......
Si ca mine mai sunt si alte mamici poate.

Gata ca am zis destule si imi atrag antipatii in mod sigur.

In alta ordine de idei...suntem ok, fara febra sau alte simptome. Sa speram ca de data asta nu mai revine febra. Dr. a zis ca e viroza...si daca tot continua cu febra il baga pe antibiotic. Sper doar sa nu fie cazul.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

intru si eu fix in disputa cu IOR-ul.
desi vad ca preferinta mea initiala legata de cismigiu a fost stearsa sau neluata in considerare, nu am facut tam-tam pe tema asta intrucat sunt o persoana linistita si in nici un caz nu-mi place sa ma cert.
este evident ca nu-mi convine absolut deloc locul de intalnire stabilit dar am sa vad ce pot sa fac sa ajung.
iar la mine in nici un caz nu se pune problema sa ma invoiesc, nu vreau sa ma dau mare, dar ca si relationship manager intr-o centrala de banca, cu colegi si clienti care depind de tine, este exclus asa ceva inafara situatiilor de urgenta.
orice ati hotari, respect hotararea voastra si o sa-ncerc sa fac tot posibilul sa ajung.
numa' bine.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Apoi io propun sa ne vedem la Brasov.

iubire…in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Apoi io propun sa ne vedem la Brasov.

iubire…in imagini

super tare ai fost leea, hahaha!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput